torstai 2. helmikuuta 2012

Kärpänraato & Näätäeläin

Olen pikkuhiljaa toipunut heikotuksesta ja tänään olisi tarkoitus lähteä töihin, 5 yötä siis edessä. Hevoset ovat saaneet  viettää pari vapaapäivää, tänään olisi tarkoitus kuitenkin käyttää ne Annen kanssa kävelylenkillä ilman satuloita.  Toivottavasti nämä pakkaset ei jatku pitkään, jotta päästään jatkamaan kunnolla ratsastelua.    Tosin pieni loma / kevyempi jakso ei ole pahitteeksi, varsinkin emännälle se tekee ihan hyvää  :)   Tosin alkaa jo vähän pohkeita kutkuttaa, kun ei ole päässyt pitkiin aikoihin tekemään mitään "järkevää".

Olen pahoillani, kun postaukseni ovat olleet vähän hölmöjä viime päivien ajan, mutta lupaan kyllä ryhdistäytyä taas jatkossa ;)

Laitan tähän reippaasti kuvia meidän rakkimuksista, niillä on oikein imartelevat lempinimetkin :D  Kärpänraato (olga)   ja    Näätäeläin (Iida ).   Näillä rakkailla on miljoona eri nimeä :D  Mamman mussukat, elämäni valo <3  Rakastan kuvata niitä, ovat niin suloisia :)


Laittakaa ajatuksia ja toivomuksia rohkeasti tulemaan postauksen suhteen, niin kirjoitan mielelläni.  Ja jos teillä on elämässä jotain juttuja, joihin tarvitsette näkökulmaa,  autan mielelläni ja niin hyvin kuin pystyn :)    Ja sähköpostia saa aina laittaa osoitteeseen  celia85@luukku.com



<3 Henna

6 kommenttia:

  1. Hyvä kun oot paranemaan päin :)

    Heppa juttuja olis kiva nährä ja vaikkapa kuvia kun ratsastat ja yleensäkkin mitä yleensä teet huppasten kans ja tarinaa kuinka ootta päätyny yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen mielelläni hevos-aiheisia postauksia tulevaisuudessa enemmän :) kiva kuulla, että aihe kiinnostaa :)) pitänee tehostautua kuvailuhommassa ja käydä kentällä pitkästä aikaa vähän ratsastelemassa kera kuvaajan niin saan kuvia teille näytille :) kiitos toivomuksesta!

      Poista
  2. Voe nuita koiruuksia!!!!!:DDDD Ihania symppiskuvia oot saanu näistä veitikoista!!! -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä niin suloisia, ei niitä voi olla kuvailematta :)) joskus ihan pysähdyn tuijottamaan niitä ja niitten suloisuutta :)

      Poista
  3. kärpänraato pikkusen tohkeissaa tuosta nallestaa:DD <3
    -spylykkö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis Lihis on ollut uskomattoman leikkisä viime aikoina. tänäänkin käveli sisällä tennispllo suussa ja murisi silleen tyytyväisenä <3 ihana kahtoo sitä ku se on niin virkee ja ilone kaikesta huolimatta :) heheh hyvä ku oot omaksunu lempinimesi ;))) hihihih

      Poista