maanantai 13. helmikuuta 2012

Tyttöjen tuhinoita ja ystävänpäivä-muffinsseja

Tänään oli tarkoitus kokoontua taas tyttösten kesken kahvittelemaan ja tuhisemaan joutavia, mutta yksi kolmikostamme oli mahataudissa :S

Vietimmepä sitten Jennan kanssa iltaa kahdestaan meillä kaikenmaailman asioita höpisten ja kahvitellen.   Juhlimme ystävänpäivää hieman etukäteen,  leivoin pika-mussinsseja, jotka olivat niin täynnä suklaata, että olivat aikas pehmeitä, lähestulkoon lusikalla syötäviä !   Mutta hyviä olivat, nämä oli taas niitä Hennan "taikina niin paljon suklaata täynnä, kuin mahdollista"- leivonnaisia :D    Sopiivat hyvin tilanteeseen, kuin tilanteeseen  ;)
Tänään menin 2,5 viikon tauon jälkeen satulan kanssa Karismalla, hevonen tuntui hyvin elastiselta ja liikkui mukavasti, eikä tuntunut aristelevan satulaa missään vaiheessa. Hieroin vielä lenkin jälkeen selän lihaksia sivelemällä.  Tammalla on käytössä usein loimen alla Back On Trackin selänlämmitin, joka tänäänkin oli toiminnassa ennen ja jälkeen lenkin. Olipas mukava itsellekin istahtaa vaihteeksi satulaan.  Olen mennyt viime päivien aikana suht paljon ravia ilman satulaa, ja se käy välillä aika paljon voimille, tammalla kun on ajoittain aika reipas ravi, varsinkin, jos neitiä ei saa koottua yhtään ja lisäksi Kusko hiillostaa takana :D     Nivuseni huutavatkin tällä hetkellä armoa, sisäreidet ja pohkeet kramppaavat ja persekin tuntuu olevan aika kovia kokenut :D   Minulla on kyllä aika paska kuntokin, täytyy myöntää!

Huomenna menen kunnon eteen-alas reenit satulan kanssa ja  sitten taas loppuviikosta menen ilman satulaa.  Yritän jatkossa rytmittää lenkit niin, että menisin vähintään puolet viikon lenkeistä ilman satulaa, jo ihan oman itsenikin vuoksi.  Se kehittää niin paljon omaa ratsastustani sekä antaa tammalle lomaa satulasta.   Olen pyrkinyt antamaan Kuskollekin vähintään 1-2 kertaa viikossa lenkkejä ilman satulaa, kun ruunakin niistä niin kovasti nauttii. 


Minulla kävi huono tuuri viikonloppuna, serkkuni tulikin sairaaksi, eikä päässytkään meille yökylään :(  Olin jo varannut lauantai ja sunnuntai- ratsastukset tehtäväksi hänen kanssaan,  mutta peruessaan sain annettua ne aiemmin jo niitä haikailleille henkilöille.  Kiva huomata, että Vuse on nykyään niin  suosittu heppa, että halukkaita ratsastelijoita olisi enemmän, kuin on mahdollisuus antaa. Ruuna on kuitenkin niin kiva ratsastettava, että haluan mennä myös joskus sillä itsekin.  Huomenna ratsastan herralla taas  n. viikon tauon jälkeen  ja tarkoitus on tehdä vähän jotain järkevääkin.


Mutta tässäpä vähän meikäläisen kuulumisia!  Huomenna alkaakin yöputki, tällä kertaa vain lyhyempi, 5:n yön viikko :)  Ensi vapaaviikolle olekin sopinut kaikkea mukavata ohjelmata! HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLE! 


<3 Henna

2 kommenttia:

  1. Nam, nam!!! On todellakin syötävän näköisiä muffinsseja!!! :9 ...Niii-i Kusko on niin herra!!!:DD Mutta OIKEIN IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ SINULLE JA KOKO TILUKSEN VÄELLE!! -Anne-

    VastaaPoista