maanantai 20. helmikuuta 2012

Kyllä se aurinko paistaa tämmöseen risukasaankin!

Sainpa aamulla todella yllättävän yhteydenoton facebookin kautta. Minua pyydettin paikallisen hevosystäväinseuran johtokuntaan! :O  Olin viime syksynä seuran uusille jäsenille järjestetyssä tutustuttamis-tilaisuudessa, ja siellä puhuin alustavasti puheenjohtajan kanssa, että voisin ottaa vastuuta esimerkiksi ylläpitämällä seuran kotisivuja, mm. kuvagalleriaa kunnostaen.  Ovat tällä hetkellä hieman ruosteessa, mutta laitan kuitenkin tähän linkin seuran sivuihin.

Olin todella otettu yhteydenotosta ja tuntui hyvältä, että pitkästä aikaa tunsin saavani luottamusta ja arvostusta jossakin muussakin asiassa, kuin vain ihmissuhteissa. Pikkujuttu ehkä jollekin, mutta minulle merkitsi todella paljon. Odotan innolla, että pääsen perehtymään seuran asioihin ja osallistumaan tulevien tapahtumien, mm. leirien järjestämiseen.

Viikko alkoi siis enemmän, kuin mukavasti. Huomenna suuntaan matkani Varkauteen Lauran luokse, kunhan olen aamusella ehtinyt siivota tallin ja liikuttaa hevoset.  Harmillista tässä on vaan se, että Laura on tullut kipeäksi, toivottavasti paranee edes vähän huomiseen mennessä, että voin hänen luokseen mennä.  Tosin, mulle kelpaa ihan vain sohvalla löhöily, rupattelu ja vaikka telkkarin katsominen, kun se tehdään hyvässä seurassa ;) 

Lupasin eilen teille positiivisemman postauksen,  ja  mukavasti jo valmiiksi positiivisia asioita oli valmiina, mutta tuo aamuinen kyllä potkasi puhtia meikäläisen persuuksiin vielä enemmän!   Ratsastunlenkin "tuntilaisen" kanssa tehtyäni, leikin koirien kanssa pihalla ja otin muutamia kuvia. Tässäpä näitä !
Iida <3 KeppiOlga <3 Orava
En luultavimmin ehdi postailla nyt muutamaan päivään, koska lähden sinne reissuun.  Mutta jospa sitä jotain mukavaa olisi luvassa viimeistään reissusta palatessa ;) 

<3 Henna

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanaa kun oovat seurasta pyytäneet mukaan ihan kunnolla!!!Miulla on vähä huono omatunto ku ei oo kerinny olla siinäkään mukana..talkoissa jonkii verran ja leireillä!!:)Mutta eihän siihen kauan oo ku vetokisat on taas Kaavin maaperällä!!

  Ja ihania kuvatuksia taas kerran!!:DDD Mukavaa reissua!!!-Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no oli kyllä tosi kiva, kun pyysivät mukaan ! Noh, sulla on tuota muuta häppeninkiä, ku pikku-ukkeli sitä järjestääpi aika mukavasti :D Mutta eeköhä sitä ens kesänä ehitä touhuilemaan taas seuran toiminnassa mukana!

   Kiitos, koirat on kyllä niin kivoja kuvattavia!!!! Ja reissusta tulee varmasti mukava!

   Poista
 2. mähän juoksen vaikka varkautta ympäri kipeenä, kunhan saan vaan sut käymään :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voe tokkiisa! DDDD Kuulostaa oikein hyvältä! <3

   Poista