torstai 9. helmikuuta 2012

Sisäisesti Blondi

 Ostin muutama vuosi sitten isosysterin innoittamana Virosta blondin peruukin, jolla aina kavereitten kanssa hauskuutetaan  toinen toisiamme mm. leikkien Tuksua :D Lisäksi eräs miespuolinen kaverini on sovittanut peruukkia pileiden yhteydessä, leikkiäkseen vähän neitiä :D Olen myös mennyt eräälle keikalle peruukki päässä, ettei minua heti tunnistettaisi entisessä kotikaupungissani, ja senkin tein ihan vain pelleilymielessä! 

WannaBe Tuksu <3
 Olen hyvin pellemäinen ja naurettava tyyppi, jos jollekin ei ole asia vielä tullut selväksi.  Rakastan tilannekomiikkaa ja hassuttelua, enkä pelkää, että menettäisin kasvoni.  Olen muutenkin vähän sisäisesti blondi,  useasti "pysäkillä"  ja lisäksi muumit ovat karanneet laaksostani yksinäisille vuorille jo ajat sitten! :D  Itseasiassa olen jo joutunut päätepysäkille, eikä paluuta ole ! :D  En tiedä, tajuaako kaikki tätä juttua, mutta ainakin läheiseni tietävät vitsin idean! 

  Tänään tosin sovitin peruukkia siksi, koska yritin löytää korulippaastani ystävälleni sopivat korvakorut juhla-asukokonaisuuteen. Hän on blondi ( et spylykkö sillä tavalla, tiijän, että luet tämän kummissii ;D ) , joten piti ottaa peruukki käyttöön havainnoillistaakseni korvisten sopivuuden vaaleiden kutrien sekä asukokonaisuuden kanssa.  On kivaa, että ystäväni osaavat pyytää apua, kun sitä tarvitsevat ja tietävät, että minulta voi aina rohkeasti kysyä  ja että autan enemmän, kuin mielelläni. Minulle merkitsee äärimmäisen paljon se, että voin olla käytettävissä ja lähellä.  Sori, pehmenen taas hempeilemään! :D

Sainkin rakkaita naikkosia kylään kaksin kappalein, kun toinen ystävistäni tuli jo aikaisemmin perinteiselle aggressionpurku-kahveille,  ja voe tokkiisa, että olinpa onnellinen! Tuntui, että ihan humalluin onnesta, nauroin vaan lattialla kontaten, puhuin sekoja ja sähelsin kaikkea. Mm. kaadoin täyden kahvikupin pöydälle, sotkin koko ajan ja heittelin suklaata toverin kahvikuppiin xD 

Rakastanpa teitä aikalailla!  <3
Viljo vs. Jenna :D


Ese tykkää "pikkasen"  naapurin tätistä <3
En tiedä, olen ollut koko päivän täynnä puhtia ja puhkunut kummalista henkistä taistelutahtoa, vaikka olenkin lähinnä laiskotellut ja viettänyt aikaa ystävieni kanssa facebookissa höpötellen,  hevoilla ratsastellen ja nyt iltasella kahvitellen.   Ehkä siksi tunnenkin itseni niin latautuneeksi, olen niin onnellinen ihmisistä elämässäni. Olen ollut aikoinaan, vuosia sitten, niiin  yksinäinen.   Minulla on myös aivan ihania kavereita, joitten kanssa höpötellä puhelimessa yötä myöten ja sellaisia, joitten kanssa ei tarvitse hävetä lähestulkoon mitään. 

Minun iloani kuitenkin on varjostanut hieman se, että sain tietää eilen ikäviä uutisia eräältä ystävältäni,  ja nyt olenkin rukoillut jokapäivä hänen puolestaan, että hän jaksaisi kaikki vaikeudet läpi.  Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja ystäväni jaksaa edes jollain tavalla eteenpäin. On jotenkin syyllinen olo itsellä, kun kaikki on omassa elämässä hyvin.   Nyt hävettää, jos olen joskus napissut pikku-asioista, hyi minua.

Olisi, ja ehkä onkin typerää hehkuttaa omaa onneaan täällä blogissa, kun tietää, ettei kaikilla mene yhtä hyvin.  En voi kuitenkaan teeskennellä omia tuntemuksiani ja kerron rehellisesti juuri siitä tunnelmasta, mikä pääkopassani on tätä postausta kirjoittaessani.   

Täytyy oikeasi olla onnellinen, jos kaikki on edes kohtuullisen hyvin.  Joillakin ei ole sitä kohtuulistakaan. Kiitos Luoja kaikesta, mitä olet minulle antanut.

<3  Henna

7 kommenttia:

 1. AAHHAAHAHa, voiko immeinen näyttää tosissaa noin viehättävältä:D (meinaan ihan omia kuviani, sinä ny loistat hyvin kauniina)! Kaikella kunnioituksella kehareita kohtaan, mutta en tietääkseni pahasti sellainen ole, vaikka siltä näytänkin!:D

  Mut kiitti rakas avusta ja seurasta tuas!!<3 :)
  -spylykkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehehe ainaha me ollaan komeita! :D oot ihana tossa kuvassa! <3 oleppa hyvä kulta ja kiitos itelles! <3

   Poista
 2. Kyllä omaa onnellisuuttaan saa hehkuttaa, miksi ei, jos sitä on??!!! Täällä maalimassa on surua ja on varmasti tyyppejä joilla menee huonommin, mutta eihän se asia muutu sillä, että itse tuntee huonoaomaatuntoa siitä, että itsellä on asiat hyvin. Syytä on ollakin tyytyväinen, kun elämä on semmonen kummallinen, että asiat voi muuttua silmänräpäyksessä, joten nauttikaamme, silloin kun asiat on ok!! Vaikka toki ymmärrän pointin, että ei välttis osaa iloita, kun rupeaa ajattelemaan asioita tarkemmin..vai liikaa!?

  Ja on tainnu joku miunkin kulhosta viiä muroja...:DDDD

  Ja kauniilta kaikki näytätte! Oispas Hennakii aika erinäkönen jos ois oikeesti blondi!!:D Hassua!..kyseessä varmaan tottumiskysymys!?:DDD Pitäkeehän lippu korkeella...tai ainakii salossa...:DD -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä mietin vähän liikaa. asetun vaan liaan paljon toisen asemaan ja mietin asioita liian pitkälle :DD

   joo, sitä saa leikkiä blondia välillä, jos siltä tuntuu :DD heh en ossais olla vakituisesti blondi :D

   mie vähän epäilen että meillä kaikilla jää lippu kyllä iha tangon alaosaan :D ei mee kaikki perille, ei :D

   Poista
 3. Mä olen kyllä Annen kanss samaa mieltä. Ei omaa onneaan tarvitse kätkeä, eikä se ole keneltäkään muulta pois. Silloin kun itse on onnellinen, on paljon enemmän voimavaroja tukea niitä ystäviä, ketkä apua tarvitsevat. Ja myös pienistä asioista iloitseminen ja niistä nauttiminen auttavat meitä jaksamaan tässä maailmassa, vaikka nähtävillä onkin suurta pahoinvointia ja sekamelskaa. Se että voit hyvin, näkyy varmasti lähimmäisillesi ja siitä saa ja pitääkin nauttia! Kyllä niitä kolhuja ja koettelemuksia on sunkin elämässäsi ollut jo ihan riittävästi, ja varmasti heikompiakin hetkiä vielä tulee. Joten NAUTI nainen tästä hetkestä!!! <3

  VastaaPoista
 4. sinä kultaseni olet onnesi ansainnut,joten sitä ei ole mitään syytä piilottelemaan..iloiset asiat piristää huonojenkin uutisten keskellä!

  VastaaPoista
 5. Olette ihan oikeassa, pitää iloita pienistäkin asiosta niin kokonaisuus pysyy myönteisenä <3

  VastaaPoista