tiistai 7. helmikuuta 2012

Vierashuoneen fiksailua

Pidin tänään yövuoroviikon loppumisen kunniaksi siivouspäivän ja  kävin hakemassa postista useamman paketin tavaraa, sisustusjuttuja sekä Karismalle pari loimea.

Olen viime aikoina panostanut vierashuoneen sisustamiseen, se on ollut jotenkin niin kalpean ja kolkon oloinen ennen.  Minulle on todella tärkeää, että vieraat viihtyvät meillä ja heille on  kodikas sekä mukavatunnelmainen huone tarjota.

Lisäksi olen ostellut pieniä juttuja myös muualle kotiin,  olen nyt päättänyt käydä jokaisen huoneen läpi ja piristää niitä joillakin pienillä jutuilla.  Yksinkertaisilla, mm. kynttilöillä ja sisustustekstiileillä saa ihmeitä aikaan :)   Laitan tähän vähän kuvia uusista ostoksista.


Keittiön ikkunalaudalle uusi lamppu Jotexilta,  varjostin Pentikin. ostin myös  2 kimppua tulppaaneita siivouspalkkioksi itselleni :D
Vierasvuode 1

Vierasvuode 2
Vanha kaappi, ostettu kaverilta muuton alta

Inhoan kuvata salamalla, mutta tässä nyt selkeempi kuva pikkukaapista <3 

Ai niin, meinasin unohtaa!  Sain siis inspiraation sisustella vierashuonettani paremmin, koska ystäväni tulee viereiselle paikkakunnalle, n. 15 km päähän työharjoitteluun.   Hänelle tulisi todella paljon ajoa ja sen vuoksi rankempi harjoittelu,  joten hän asuu osan ajasta meillä <3 Ihanaa!   Olenkin todella innoissani, että näen k.o. ihmistä enemmän ja ehditään toivon mukaan lenkkeillä ja hölmöillä yhdessä. Hänellä on mahtava huumorintaju, eikä todellakaan tarvihe miettiä omaa käytöstä hänen seurassaan! :D

Nyt lähden saunaan,  huomenna olisi molempien hevosten huolellinen läpiratsastus edessä.  Jospa torstaina sitten saisin kuvamateriaalia, niin saisin toteutettua uskollisen lukijani toiveen :)

<3 Henna

8 kommenttia:

 1. Kynttilät ne on vaan tosi ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, mä oon addiktoitunu niihin ! ;:D kumma ku mökki ei oo vielä palanu niitten johdosta :DDD hehhee

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen koittanut tehdä siitä mahdollisimman kotoisen, että saisin vieraita useammin ;) hihi

   Poista
 3. Ihanan hempeän rustiikkista!!<3 -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tosi kivasti piristyi vierashuone kyllä ihan pineillä jutuilla :)

   Poista
 4. Kyllä nyt sen yhen eukon kelepaa!! :)

  VastaaPoista