maanantai 27. helmikuuta 2012

Blogin elvyttelyä kiireisen viikonlopun jäljiltä

Heips vaan kaikille ja pahoittelut blogini hiljaiselosta!  Reissusta torstaina kotiuduttuani  olen ollut todella väsyksissä, koko ajan menossa ja meitä on ollut iso lössi ystäviä viettämässä viikonloppua yhdessä, joten en ole pahemmin ehtinyt istumaan koneella, saati sitten postailemaan.   Olo on todella väsähtänyt, mutta onnellinen.

Ajattelin tehdä tällaisen kuvapainotteisen postauksen koko viikonlopusta :)   Toivottvasti pääsen taas pian kuitenkin jatkamaan blogini pitämistä entiseen malliin!

Perjantai

Kävimme ystäväni Jennan kanssa ratsastamassa. Jenna sai vähän testailla Vusea, ja tykkäsi ruunanrupukasta oikein paljon.   Lenkki meni aivan loistavasti, kunnes viimeisillä metreillä, hitusen ennen meidän tienristeystä,   Karisma kaatui nenälleen ja minä lensin naama edellä jäiselle tielle.  Tuntui, että taju menee ihan välittömästi ja silmissä mustenee, mutta tokenin tällistä yllättävän nopeasti.   Olimme juuri hetki ennen kaatumista tulleet ummessa olevalta mökkitieltä kahlailemasta, joten hevosen kavioissa olevat tilsat aiheuttivat liukastumisen.  Karisma on hyvin varmajalkainen hevonen muuten onneksi.  Luojan kiitos neitille ei käynyt kuinkaan,  ja pointsit ponille - se vaan seisoi vierelläni, kun hetken istuttuani ja hengiteltyäni jaksoin taas nousta ylös.

 Illalla kävimme naapurissa laulamassa vähän singstaaria kavereitten kanssa.   Päähäni koski aikalailla aikaisemman tällin ansioista, ja taisin puhua kavereille vähän sekaviakin.  Minun olisi ehkä pitänyt mennä  käymään lääkärissä, mutta itsepäisenä muulina vetelin vaan Buranaa naamariin ja hilluin muiden mukana. Pääni on edelleenkin hellänä tätä postausta kirjoittaessani :D

:D siitäs sait!
Keijo karaoke-isäntänä <3
Tätin mussukka <3

 Lauantai

Launataina kävimme Annen kanssa ratsastelemassa kentällä pitkästä aikaa.  Kenttää ei oltu aurattu vähään aikaan ja sen ollessa epätasainen, hevosten piti tyytyä juoksemaan pääasiassa ulko-uralla, jotta niitä pystyi edes vähän ratsastamaan kunnolla.   Yritykseksi se lähinnä jäi,  koska etenkin Kusko on todella tarkka jaloistaan, eikä suostu kunnolla juoksemaan epätasaisella / muhkuraisella pohjalla. Tällä kertaa se  kuitenkin ravasi tilanteeseen nähden oikein hyvin, vaikka emme mitään sen järkevämpää kyenneet tekemäänkään.

Karismakin oli tökkeröisen oloinen, eikä hevonen uskaltanut ravata täysin rennosti. Mutta saimme kuitenkin pikkiriikkisen mentyä pitkästä aikaa myös ympyrällä.  Parempia kelejä odotellessa. 
Anne ja Kusko kävikin sitten vielä kahdestaan vähän ravailemassa ja laukkailemassa lähimaastossa.  Parivaljakko on kehittynyt mukavasti tämän yhteisen taipaleensa aikana, ja on mahtava nähdä omistajana, miten hevoseni tuo onnistumisen kokemuksia toisillekin.

 Karisma on hieman laihtunut viime aikoina, etenkin kaulasta se on jotenkin kuivemman näköinen.  Päätin lisätä tamman ruokaan hitusen enemmän öljyä ja antaa reippaammin leipiä ja porkkanoita makupaloina.  Kaura-annostakin nostin hitusen.   Hevosillamme on todella laadukas, jatkuva heinä nenänsä edessä tarjolla, joten heinästä ei pitäis olla laihtumisen kiinni. Hevot ovat kyllä juoneet viime viikkojen aikana niukemmin, että voisiko ollan jonkin sortin kuivumistakin tuo nopea laihtuminen?   Onneksi Kusko sentään voi oikein pullavasti :)


Illalla sainkin sitten ison lauman kavereita käymään meillä. Iso osa ystävistäni ovat uskossa, joten meillä on tapana silloin tällöin viettää "nuorten" iltaa yhdessä asioista keskustellen, sanaa lukien ja rukoillen.   Hengellisen osuuden lisäksi teemme tietysti kaikkea muutakin mukavaa yhdessä ja meininki on aina hyvin rento.
Kuikka :)

Hieno kaikesta huolimatta <3
Sunnuntai 

Sunnuntaipäivänä heräsimme mahtavaan auringonpaisteeseen ja henkäykseen tulevasta keväästä.  Tyttöjen kanssa aamukahvit nautittuamme lähdimme ulos reippailemaan kera potkureiden.  Parasta <3

Lisäksi teimme ruokaa yhdessä, minä leivoin juustokakkua ja katsoimme elokuvaa.  Tosin leffaa emme pahemmin tainneet loppujen lopuksi seurata, kun olemme kaikki niin puheliaita ja äänekkäitä tyyppejä :D

Illasta sitten saunoimme ja vietimme iltaa porukalla. Pojat kotiutuivat säbäpeleistä joten saatiin hieman myös miesseuraa tähän  losoperseiden kerhoon ;)

Minä voin hieman pahoin ajoittain päivän aikana, koska päähäni koski ja välillä huimasikin. Kaverini koittivat usuttaa minua lääkäriin, mutta inhoan lääkärissä käyntiä.  Mutta tiedän / tiesin rajani,  milloin lääkäriin pitää tosissaan mennä. Ja sitäpaitsi, talossahan oli tuolloin 1 lähihoitaja, 1 ensihoitaja ja 1 sairaanhoitaja  -  eli ei minulla mitään hätää ollut ;) hehe


 KIITOKSIA KAIKILLE MUSSUKOILLE VIIKONLOPUSTA!

<3 Henna


8 kommenttia:

 1. Hyvin tehokkaasti käytettyä aikaa sanoisin!! Mutta mikä sen parempaa, kuin viettää sitä kavereiden kanssa!!! Ihania kuvia! Äksöniä ja sitten vähä vähemmän äksöniä!!:DDDD Heh, ee oo meissä kuskon kanssa männy koulutus hukkaan!!!:DDDD -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ee oo männy aika hukkaan :D eekä kyllä neuvotkaan teidän kanssa! :)) <3

   Poista
 2. kiitos emännälle t. ile <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos itselles myös <3

   Poista
  2. Harmi vain, että missasin tuon herkkukakun :)

   Poista
  3. No lupaan tehdä sitä sulle, kun seuraavan kerran tuut! :D

   Poista