maanantai 16. tammikuuta 2012

Riehakas porsas!

Olen aina ollut todella riehakas persoona, joka on helposti lietsottavissa kaikenmaailman hillumisiin, seikkailuihin ja ilonpitoihin.   Tanssi on erityisesti minulle todellinen heikkous, ja yleensä en kykene juurikaan kuuntelemaan hyvää musiikkia täysin heilumatta!  Yleensä se on hyvinkin nolonnäköistä touhua, mutta so what?!

Heittäydyn herkästi tilanteeseen enkä pahemmin ajattele, mitä minusta ajatellaan tai häpeääkö kanssaolijat kenties minua.  Minulla kun ei ole mitään mainetta, mitä menettää :DDD  Hetkellisesti kuitenkin tietyssä seurassa joudun elelemään "säästöliekillä",  mutta pidemmän päälle en viihdy sellaisten seurassa, jossa pitää teeskennellä tai hissutella "kusi sukassa". 


Laitan tähän kuvia hassutteluistani, välillä mitä omituisimmissa asuissa :D  Älkää kysykö, miksi ?! :DDDD Valitettavasti koneellani olisi hirmuisesti hauskoja kuvia, mutta niissä esiintyy kavereitani, joilta en ole vielä kysynyt/saanut lupaa kuvien julkaisuun :(  Mutta enivei tässä muutamia !








Niin kuin olen aiemmin kertonut, räiskyvä persoonani jakaa mielipiteitä. Yleensä haluan miellyttää ihmisiä ja koitan olla loukkaamatta olemuksellani ketään,   mutta minun on todella vaikea tukahduttaa omaa värikästä persoonaani,  ja miksi pitäisi?  Eihän meidän tarvitse kaikkia miellyttää ja tykätä kaikesta,  jokaisella on omat makunsa -  myös ihmisten suhteen.  Ollaan siis vapaasti omat itsemme, kyllä meille jokaiselle löytyy oma paikka tässä maailmassa :)

<3 Henna


10 kommenttia:

  1. Aena pittää olla ihana ihtesä!!! Siinä samalla värittää muidenkin elämätä!!:D:D "what you see, this is what you get!" eiks juu!? :D:D -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakkii! sinnäi viihdyt minun seurassa jostain kumman syystä ;)

      Poista
    2. ..hmm..en tiiä, mistähän johtunnoo??!!!;D -Anne-

      Poista
  2. Hahah, oot niin ihana :D Harmittaa kun asut niin kaukana! Olis kiva pönttöillä yhdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sanoppa elä muuta! noh, pönttöillään sitte taas oikeen antaumuksella, ku seuraavan kerran nähhhään! :)

      Poista
    2. Teillä se vasta varmaan riehakasta onkii, kun on sitten riehkaamatonta aikaa kiinni otettavana!!!!XD :D :D -Anne-

      Poista
  3. :DDDD joo, siitä taida tulla, ku ruumiita! ;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...ku kuoletta nauruun! [hope not!!] :D

      Poista
    2. laitetaan nyt tähän perään -Anne- ku äsken jäi pois tuosta..pitäs varmaan kehata kirjautuu sisäänkin...:P

      Poista