lauantai 31. maaliskuuta 2012

Haaste Tykkäämisistä!

Kiitos Satu   haasteesta!    Nyt minun sitten pitäisi, tai siis saisin kertoa teille, kymmenen asiaa, joista tykkään!   Näin aluksi tuntuu tuo kymmenen vähäiseltä luvulta, kosta tykkään niin miljoonasta asiasta!   Mutta,  katsotaan miten käy! :)


1.  Luonto:     Tämä tuli ensimmäisenä mieleeni ja on yksi elinehdoistani. Olen todellinen luonnonlapsi, elämäntapaintiaani ja metsänhenki.   Tulisin hulluksi, jos joutuisin elämään elämää ilman välitöntä yhteyttä luontoon.


2.   Eläimet :    Olen riippuivainen pienistä - ja vähän isommistakin karvakasoista, jotka tuhisevat söpösti, hörisevät kysyvästi ja kehräävät kainalossa.   Eläimet ovat vaat jotain niin ihanaa ja välitöntä, ilman kliseistä teeskentelyä <3


3.  Koti:   Koti on elämäni tukikohta ja turvapaikka.  Jo pihaan kaartaessa mieli ja keho rentoutuu.   Taidan olla jo hieman mökkihöperökin :)


4.  Ystävät:   Minun ei varmaan tarvitse tätä sen enempää perustella. Rakastan heitä suunnattoman paljon.


5.  Aviopuoliso:    Maailman suloisin otus.  Ja niin suuri sydän.


6.   Eräjormailu :    Metsästys, kalastus, marjastus ja muukin "eräjormailu"  on kuulunut elämääni pienestä asti.  Isin tyttönä olen luonnollisesti päätynyt kulkemaan isäni ja ukkini jalanjälkiä,  ja jatkamaan sukumme metsästysperinnettä yhdessä mieheni kanssa.  Kanalinnun metsätys puuhun haukkuvalla lintukoiralla on mieluisin metsästysmuotomme. Alla olevassa kuvassa viime syksyn huippuhetki, kun Kimmo ampui Iidalle ensimmäisen linnun, eikä minkä tahansa linnun -  vaan sen kaikista arvostetuimman - ukkometson.


7.   Kevät & Kesä :   Herään horroksesta, on lämmin, aurinko hivelee talven karaistamaa ihoani ja kaikki vaan sulaa, sekä ympäriltä, että omasta sydämestä.  Sitä vaan tuntee olevansa jälleen elossa <3


8.  Työ:    Rakastan uraani vanhusten parissa, enkä vaihtaisi sitä pois.  Suuri lähimmäisenrakkaus ja vahva hoivavietti auttaa jaksamaan.   Olen saanut maailman parhaimman työpaikan asukkaineen ja työkavereineen.  Työpaikkani on kuin toinen kotini.


9.   Musiikki :   Kuin vettä, ilman sitä en voi elää.  Olen todella riippuvainen musiikista,  kuuntelen sitä lähestulkoon aina, missä vain olen liikkumassa.   Myös hiljaisuus on  minulle musiikkia.   Usein näen asiat ja tilanteet sävelinä.   Totuushan on se, etten itse osaa edes nuotteja :D 10.   Kaikenmaailman hölmöily:    Höpöttäminen, seikkailu ja sekoilu kuuluu vahvasti meikäläisen elämään ja väkisillä myös niitten uhrien, jotka seurassani joutuu olemaan :D   Olen hyvin koominen tyyppi, joka on kova jauhamaan tyhjänpäivästä paskaa ja keksimään mitä hullumpia tempauksia.  Harmi, että nykyään minulla on ollut todella vähän aikaa käyttää tätä luovaa osa-aluettani.  Noh, onpahan kanssaolijat säästyneet myötähäpeltä :D
Olipas kiva haaste! Kiitos vielä kerran sen heittäneelle!   Olisi tullut mieleen miljoona asiaa, mutta tuossa tuli kaikki, mitä ensimmäisenä tuli mieleeni :)    Itse haastan Annen Lauran  ja  Anzun   :)


<3 Henna

6 kommenttia:

 1. Olipa ihania juttuja <3 ja monia samoja löytyy omalta listaltani, kuinkas muutenkaan.

  Tervetuloa osallistumaan muuten blogiarvontaani! :)
  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mullakii on niin samanlaiset jutut, että melkeen ois voinu suoraan copy/pastella ottaa!!!:DDDD -Anne-

  VastaaPoista
 3. ooooot kyl niiiiih ihana! tykkeen susta <3
  -ilez

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh, joha on kuumoo! ;) miekii sinusta mahottomasti <3

   Poista