lauantai 10. maaliskuuta 2012

Parisuhteen hoitoa Vaikkojoella

Vietimme eilen mieheni Kimmon kanssa pitkästä aikaa kunnolla aikaa ihan vain kahdestaan.   Olemme olleet omien harrastustemme ja touhujemme parissa niin kiireisiä, ettei pahemmin yhteistä aikaa ole ollut.  Lisäksi kaikenlaista muuta tapahtumaa ja hässäkkää on ollut koko ajan. Lähinnä minä hevostelen koko ajan ja koitan järjestää epätoivoisesti aikaa myös muihin juttuihin.  Mutta pyrin jatkossa antamaan itselleni enemmän vapaata hevosista ja hieman hiljentämään tahtia, ja keskittymään omaan itseeni hieman enemmän. 

Nyt olikin siis todellista laatu-aikaa luvassa, kun hankimme aikaa toisillemme ja juteltiinkin pitkästä aikaa hieman paremmin.  Kävimme ajelemassa moottorikelkalla mahtavissa vaikkojoen maisemissa, paistelimme makkaraa ja kahvittelimme laavulla, virtaavan veden äärellä.    Illalla vielä kävimme salilla yhdessä ja lämmitimme saunan. 

Salilla en jaksanut tehdä juuri mitään, koska olen edelleenkin flunssainen ja väsynyt. Jaksoin kuitenkin polkea kuntopyörällä intervalli- ohjelman läpi sekä punnertaa vähän penkistä.  Huomasin kauhukseni, mitenkä penkkipunnerrus-tulokseni oli laskenut viimeisestä säälittävän alas.  Mutta tykkään lajista  niin paljon, että alan treenaamaan penkin lisäksi nyt salitreeniä ahkerammin.    Sitäpaitsi,  jotta voisin olla hyvä ratsastaja, on minun itsenikin oltava kunnossa monipuolisesti.  Siinä on minulle tekemistä hetkeksi :D 

Vaikkojoki on erityisesti kesällä mahtava vaikka patikoida, kalastella, marjastaa ja seikkailla muutekin.  Kangasmetsät,  hiekkaharjut, virtaava joki ja  harvasti asuttu seutu saa ihmisen tuntemaan hetkellisesti, että olisi lapissa retkeilemässä.   Aion kesällä itse liikkua tuolla seudulla enemmänkin ja  ystävieni tahtoessa, vien heidätkin sinne ihailemaan maisemia.   Mutta pidemmittä puheitta tässä kuvia eiliseltä :) Kaavin Hevoystäväinseuran maja


Makkara odottaa makkaraa :D

<3

Mahtava pilkkisaalis

Seuran maja  ym rakennukset näkyy rannassa

Seuramme majan ratsastuskenttäLopuksi haluan taas toivottaa uusimmat lukijat tervetulleiksi!   Teitä ihania lukijoita on jo huimat 30 !  Mahtavaa ! Kaikki muutkin, kuin uudet lukijat,  laittakaa kysymyksiä ja toiveita tulemaan postausten suhteen, pyrin toteuttumaan  kaikki toiveet ainakin jollain tavalla! :)

Ai niin, sekoilin vähän ulkoasun kanssa, kun yritin uudistella sitä!  :DD   Nyt se on hieman sekava, mutta aion lähipäivinä uudistaa sitä paremmaksi!  :)  

 <3 Henna 8 kommenttia:

 1. Oi apua miten ihanan rauhallisen ja hienon näköistä! <3 Oli varmasti ihana retki teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo on aivan mahtavaa seutua! kesällä ihan mieletön pleissi! :)

   Poista
 2. Näyttäs vähä että ootta käyny kärenkosken sillalla!?! Kävittäpä sittä lähellä, jos sieltä oli nuo pari ekaa kuvaa!:) Siellä on kyllä tuota rauhaa ja maisemaa! -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu käytiin mm. siinä, siinähän on se viime kesänä rakennettu uusi laavukii ! :) tosi hyvä laavu, varmasti tulee kesällä siellä käytyä :)

   Poista
 3. kesällä hepsu mukaan kans ja sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se olis kyllä todella ihanata! itse vaan olen turhan arka ottamaan "riskejä" seuran majassa huono puoli on siinä, että hevosten "talli" on harvaseinäinen, elikkä kaikki itikat ja ötökät pääsevät hevosten kimppuun :S ja sitten toisekseen, hevosille ei ole tarhoja, vaan ainoastaan on talli ja kenttä. mutta sitä retki- ajatusta pitää hautoa vähäsen vielä :)

   Poista