torstai 5. huhtikuuta 2012

Piristysruiskeita, kiitos!

Moikka vaan kaikille!     Olen ollut taas todella kiireinen aikatauluineni, joten postailut ovat taas jääneet väliin. Minulla on muhimassa paljon kivoja ideoita postausten suhteen, sekä myös henkeviä ajatuksia, mutta toteutuspuoli on vaan ollut vaikea toteuttaa, kun elämä on ollut niin hektistä.   Olen pyrkinyt liikuttamaan hepoja tällä viikolla hieman perusteellisemmin ja laadukkaammin sekä lisäksi tapaamaan ystäviäni, joille olen ajat sitten luvannut yhteistä aikaa.

Eilen sain idean meikkailla itseäni pitkästä aikaa kunnolla,  tosin meikki tuli tehtyä 15 minuutissa, eli en saanut aikaa meikkailla ihan rauhassa, kun kiire meinasi tulla meidän hevos-seuran leiripalaveriin.  Unohdin meikistä mm. aurinkopuuterin ja poskipunan, mutta ei se oo niin justiistiisa ! ;) Ajattelin myös laittaa tähän postaukseen  kuvan itsestäni kalpeana, ränsistyneenä ja meikittömänä.  Ja lisätä myös kuvia, kun minulla on meikkiä - miten suuri vaikutus meikillä onkaan ihmisen ulkomuooon ja naaman vireystila-ilmeeseen, vaikka sisällä olisikin nuupahtanut sielu. Noh, hymykin saa kyllä ihmeitä aikaan :)


 En ole liian pinnallinen ihminen ja kuljenkin meikittä lähes valtaosan elämästäni.  Rakastan kuitenkin kauneutta ja muotia, joten itsensä ehostaminen on välillä todella mukavaa, piristävää ja kohentaa itsetuntoa.  Itseni lisäksi tykkään ehostaa myös kavereitani ja luoda heillekin samoja kivoja fiiliksiä.
Olen laihtunut nyt  5 kiloa vuoden alusta, ja vielä olisi paljon painoa pudotettavana.  Puhkun kuitenkin intoa ja olen ollut niin onnellinen, kun olen saanut aikaa liikkumiseen ja myös oman hyvinvoinnin edistämiseen kaikinpuolin.  Vielä toivoisin enemmän aikaa nukkumiseen ja rentoutumiseen myös,  koska treenaamisen vuoksi elämästäni on tullut entistä kiireisempää.

Toiset 5 kiloa pudotettuani, minua odottaa kiva palkinto.   Olen tehnyt erilaisia palkintoja itselleni 5 kilon välein, että on asioita, mitä tavoitella hoikemman ulkomuodon ja kevyemmän fiiliksen lisäksi.  Tunnen jo nyt itseni paljon freesimmäksi.  Elinvoimaa haluan enemmän, koska viimeiset viikot ovat olleen todella raskaita ja tänäänkin on tuntunut, että voisin vain nukkua kaiken väsymyksen pois.

Huomenna on totaalista rentoutumista luvassa, kun pääsen vihdoin ja viimein käymään vanhempieni luona Pielavedellä.  Luvassa paljon ulkoilua, ihania maisemia ja ennen kaikkea pilkkimistä isukin kanssa.   En malta odottaa, että pääsen hetkeksi pakoon kaikesta tästä niin velvoitetäyteisestä, mutta kuitenkin niin rakkaasta elämästäni.  Ristiriitaista.   Toivotaan, että viikonloppuna on hyvät ilmat,  että pääsen ottamaan hyvin kuvia ja jakamaan ne tänne !   Hyvää viikonloppua ja pääsiäistä!

<3 Henna
8 kommenttia:

 1. Onnittelut tippuneista kiloista ja tsemppiä jatkoon! Kiva kuulla, että on muitakin meikittä eläviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, eeköhä tässä ihtesä vielä saa ihan kivaan kuntoon :)) juu, sitä kun nykyään elää ilman meikkiä, ihan yllättyy, kun meikattuaan tajuaa, miltä sitä näyttääkään tarvittaessa xD

   Poista
 2. Mukavaa lomaa sinne kotopuoleen!!:) -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voit käydä Vusen kanssa vapaasti lenkillä viikonloppuna, jos aikaa ja inspiraatioa löytyy! <3

   Poista
 3. Kaunis Henna!! Mukavaa pääsiäistä ja rentouttavia hetkiä kotipuolessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) minä koitan nauttia täysin rinnoin ;)

   Poista
 4. ai eiks kummityty piristäny tarpeeks toheloinnillaan? :D
  empulapempula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä piristi! :DDD etenkin ne ihana halaukset teki niiiiin hyvääää!!! <3 rakas tintti <3

   Poista