sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Siitä lähtien, kun vain uskomme

On aika ottaa selvää, mitä piilottelet pintasi alla.  Älä pelkää, ei sinun tarvitse selviytyä yksin.  Yhdessä olemme vahvoja, emme tarvitse muuta.  Ihan sama, mitä muut sanovat -  on tullut aika.

Ole valmis aloittamaan kaikki alusta. Kaikkine toiveinesi ja unelminesi.  Ja minä tiedän,  tähdet tulevat vielä loistamaan sinulle -   siitä lähtien, kun vain uskot.

Tiedän, he ajattelevat -  en ole hyväksi sinulle.  Mutta me molemmat tiedämme,  he ovat väärässä.
Yhdessä voimme taistella - näyttää kaikille, että olimme oikeassa.  En välitä, mitä he sanovat, meidän aikamme on tullut.

Olen valmis, aloittamaan kaiken alusta.  Unelmien ja toiveiden kera.  Ja tiedän, tähdet todellakin tulevat loistamaan meille.  Siitä lähtien, kun vain uskomme.

Kun uskot, ei ole mitään mistä et pääsisi yli.  Ja kun uskot, maailmasi tulee olemaan aurinkoakin kirkkaampi.  

Minä uskon. Ja olen valmis uuteen alkuun.<3 Henna

15 kommenttia:

 1. Tää sun blogi on aivan mahtava! Stalkkailen tietysti tätä joka päivä, odottaen innolla uusia postauksia! :D sulla on mitä kivoimman näköiset hevosetkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti ihanasta kommentistasi! Ihan liikutuin, kun luin kommenttiasi! Ihanaa, että tykkäät ja viihdyt blogini parissa <3 Itseni lisäksi, juuri teidänlaisia varten jaksan kirjoitella tätä <3

   Poista
 2. Lauran kanssa ihan samaa mieltä! Aina innolla odottaa seuraavaa postausta! Seuraan tiiviisti, vaikka en pääsekkään kirjautumaan omalla tunnuksella jostain syystä :s, mutta minusta on todella hienoa, että uskaltaa kertoa omat näkemyksensä ja mielipiteensä, aina blogia luettuaan jää mietiskelemään :) Meitä innokkaita lukijoita on selvästi monia! Ihanaa alkavaa viikkoa! :)<3
  -sh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sh sullekin! Meikäläinen ihan sanattomaksi menee näistä kommenteista ! :) On todella rohkaisevaa, että saa näitä kommentteja - huomaa, ettei kirjoittele turhaan tänne :) Kiitos <3

   Poista
 3. Henna sentään uskaltaa kirjoittaa OMIA ajatuksiaan ja ilmaista ne selvästi! Aiheet on vaihtelevia ja mielenkiintoisia, ja sellasista mie tykkäänkin eniten. Mun lempiblogi, ehdottomasti. Jotenkin niin tunnelmallinen ja sellainen, että tekee mieli kommentoida ja lukea jatkuvasti. Olis tosiaan kunnia päästä joskus edes vilkaisemaan noin kivalta kuulostavaa ihmistä. :)
  Ja mulla on pakkomielle kirjoittaa sekavasti... :D

  VastaaPoista
 4. hih, oon kade joillekkin, kun hennan kaverinakin ovat facebookissa! ÄRHHHHH!! mäkin haluan joukkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos, tässähän menee ihan hämilleen :) Toki hyväksyisin kaveripyynnöt, jos vaan tietäisin kuka lukijoistani on kyseessä ;)

   Poista
 5. Teinpäs sulle Henna yllätyksen! Suosittelen oikeasti sinua Henna katsomaan tämän.. ei ole siis blogi tai mikään. Eräs kuva jonka tein sulle! :)
  http://aijaa.com/000909863113

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijjui, kiitos mahottomasi bannerista! Minulla on jo uusi suunnitteilla serkkuni kanssa, mutta en ole vielä varma, milloin saadaan se valmiiksi. Siihen voi kyllä mennä vielä aikaa, kun on sen verran haastava visio meillä :) Voisin jossain vaiheessa käyttää tuota tekemääsi banneria, esim. vaikka tässä keväämmällä, jos vaihtaisin hieman valoisamman ulkoasun! Kiitos vielä kerran, Olen otettu vaivannäöstäsi! <3

   Poista
 6. Kiva että tykkäsit :) en edes ajatellut tuota banneriksi, mutta mikäs siinä! :D ja samaa mieltä anonyymin kanssa, olis kyllä mahdottoman kivaa olla tulevan "julkkiksen" kaveri! :D: heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, elähä ny :) en mie mikkää julkkis oo, enkä tulekaan olemaan, ainakaan toivon mukaan ;) Ihan tavallinen maalaistollero :)

   Poista
 7. Varohan Henna, ettei kohta nouse pissa hattuun!!!:DDDDD Heh! Onneksi sinun tapauksessa, siitä ei ole vaaraa!!!:) Siulle tuloo tällä menolla oma FanClub!:) -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos alkaa nousta, niin Anne saat antaa mulle selekään! oikeen äetin käjestä! :D

   Poista
  2. Onneks raippoja löytyy sulta omasta takaa!!!:DDDDD -Anne-

   Poista
  3. Nimeommaan, nepä ei ole ollutkaa muussa käytössä, ku ihmisten piiskaamista varten lähinnä! ;)

   Poista