torstai 15. maaliskuuta 2012

Kaikenmaailman hölötystä

Huomaan kauhukseni, että olen olosuhteiden pakosta alkanut laiskottelemaan blogini suhteen! :O   Postausvälit ovat jopa muutamia päiviä!  Huh huh!    Tosin,   en kehtaisi alkaa kirjoittelemaan mitään tyhjänpäiväistä, koska itse en pahemmin  niitänäitä- postauksista perusta. Kuitenkin, suurta syyllisyyttä blogini hiljaiselosta kantaen,   taidan tällä kertaa itsekin sortua tyhjänpäiäiseen hölinään :D  Tai no en tiedä, sankokee te! :)

Postauksista voi joko tykätä tai ei,  painakaa ihmeessä nappeja teksin alareunassa, ja myös sitä "ei tykkää"-nappia!   Palautteenne on minulle todella tärkeää! 


Olen taittanut tällä viikolla lähes kaikki työmatkani kävellen.   Matka on 4 km, elikkä oikein sopiva lenkki sekä aamulla, että illalla taitettavaksi.    Aamusella on oikein mukava nauttia kevätilmasta ja tasata oloa sisällä vietetyn yövuoron jälkeen.  Samalla saan mukavan lenkin, mikä edistää meneillään olevaan kuntoremonttiani.   Usein puhun puhelimessa ystävieni kanssa samalla, kun lenkkeilen, joten sosiaalisia suhteitakin tulee hoidettua yhtä aikaa mukavasti.

 Tänään minua jopa harmitti, kun en iltasella päässytkään kävellen töihin, vaan jouduin tyytymään autokyytiin. Päiväni oli niin kiireinen, ja iltasella vielä palaveri, joten kävelylenkille ei vaan yksinkertaisesti jäänyt aikaa.   Nukuin tänään 6 tuntia yövuoron jälkeen, pesin pyykkiä, liikutin molemmat hevoset ja  kävin istumassa Hevosystäväinseuramme vuosikokouksessa. 

Olen kovasti kiinnostunut ja innostunut seuran toiminnasta.   Kokemusta minulla ei ole pätkääkään, mutta halu oppia ja saada kokemusta on kova, varsinkin, kun muut seuran jäsenet, joihin olen tutustunut, ovat erittäin rohkaisevia ja lämpimiä ihmisiä. Ilokseni sekä hieman kauhukseni minut valittiin seuran johtokuntaan täksi vuodeksi,  ja minun on tarkoitus katsoa, voinko kenties esimerkiksi tehdä jotain kotisivujemme hyväksi.   Toisaalta puhkun intoa, mutta koen itsessäni jo valmiiksi riittämättömyyttä kokemattomuuteni vuoksi.   Mutta todellakin haluan yrittää!  

Minulla ei ole kokemusta sihteerin hommista  enkä todellakaan ole mikään ATK-taituri.  Mutta onneksi minulla on lähipiirissäni henkilöitä, joilta saan apua ja ajatuksena onkin katsoa ystäväni kanssa yhdessä, mitä uudistusta voisimme tehdä kotisivujen suhteen.    Olen ajatellut hankkia seuran toiminnasta parhaani ja resurssien mukaan enemmän kuvamateriaalia sekä tehdä tapahtumista postaustyylisiä yhteenvetoja  ja  saada siten seuran sivuja aktiivisemmiksi ja  imagoa puoleensavetävämmäksi.   Katsotaan miten käy :)  En ota asiasta kuitenkaan mitään sen suurempia paineita, koska  tämä on harrastetoimintaa, erittäin mukavaa lisämaustetta hevosharrastukseen.

Voitko kesä jo tulla? <3
Hevosista sen verran kertoilen, että kevät on tullut myös niille!  Virtaa ja juoksua piisaisi vaikka maan toiseen päähän asti, eikä mikään tunnu niitä väsyttävän.  Päivittäisten tarhariehumisten lisäksi potkua riittää myös lenkillä.   Kuskossa virtaisuus on minun silmissä vain positiivista, koska ruuna on energisyyden lisäksi erittäin kuuliainen ja tarmokas työskentelijä.   Sen selänkäyttö tuntui tänään erityisesti satulassa ja mieletön tunne oli ratsastaa sitä.  Hirveä hinku taas rupsukan kanssa kipsuttelemaan.

Muikea herra
Karisma on aloittanut kevään rattoisasti kiimailemalla  ja sen johdosta kikkailemalla lahjakkaasti.  Intoa sillä on lenkillä vähän liiakseenkin,  se on etupainoinen ja painaa erityisesti alkuraveissa kädelle vaikka kuinka koitan istunnalla sitä rauhoitella ja pitää käden kevyenä.   Se on myös parina viime päivänä yrittänyt lähteä lapasesta ja puolittain siinä hetkeksi onnistunutkin :D  Lisäksi mörköjä tuntuu olevan tuttuakin tutummissa paikoissa ja parit mukavat rodeotkin Väpsykkä mammalle ehti järjestää.    Onneksi taisainen ja rauhallinen puhe on se, mikä rauhoittaa tamman ja usein se kuunteleekin minun jutusteluani.   Lopussa se olikin jo huomattavasti rennompi ratsastaa.   Vaikka tänään oli kova kiire tallille takaisin, silti loppukäyntien ajan se malttoi kävellä vierelläni ilman talutusta. Teimme myös pysähdyksiä ja muutaman käännöksenkin ilman ohjaksista pitoa.    Luottamus- ja maastakäsittelyharjoitteet tuottavat tulosta, vaikka pientä tulosta onkin.   Jollekin näkin asiat ovat ehkä itsestäänselviä, mutta ei meidän Kaamalle,  se on aiemmin mennyt ihan sekaisin, jos otteeni on siitä irronnut.

Tamma oli toissapäivänä riehuessaan polkaissut vasempaan etu-vuohiseensa aika mojovan reiän.   Se vaatiikin nyt tulevina päivinä / viikkoina huolellista puhdistusta, Betadine-liuosta ja  erittäin puhdasta karsinaa.   Vaihdoinkin eilen lähes kaikki purut uusiksi tammuskan karsinassa.  Kiima vain harmillisesti saa sen sotkemaan karsinaansa vielä normaalia runsaammin, vaikka tamma ei koskaa olekkaan mikään siistein neiti muutenkaan :D

Pässinpää <3
Tässäpä minun ja kirppusirkuksen kuulumisia tällä kertaa!  

<3 Henna



4 kommenttia:

  1. Oi, olen sulle melkein kade! Mullakim duunimatka on sen 4 km, mutta aikataulu on niin kiireinen, etten koiranlenkitykseltä/talleilulta mitenkään ehdi käpötellä sitä :( Onneksi pian alkaa fillarikausi, saa edes sen verran työmatkaliikuntaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, elämä on välillä hirveen hektistä, nyt itsekin sen tajuan, miten olen vaan säntäillyt ees taas enkä ole ajatellut itseäni. ja olen päästänyt itseni rapakuntoon ja lihomaan todella paljon. haluan nyt päästä kuntoon, se vaatii hieman järjestelyjä ja tinkimistä vähän asioista mutta väliäkös sen, kun haluaa oikeasti saada itsensä parempaan kuntoon. olen todella paljon nauttinut noista työmatka-kävelyistä, samalla tulee soiteltua läheisille ja vaihdettua kuulumiset, eikä huomaakkaan kuntoilevansa ! :)

      minä en ole itse koskaan oikeen pyöräilystä isommin välittänyt, en edes omista polkupyörää :D meneehän se joskus, mutta valitsen yleensä aina kävelyn/juoksemisen mielummin :) mutta tyylinsä kullakin :)

      Poista
  2. Niin, Hennakii: Fillari alle ku sulat alkaa!!:) tai rullaluistimet!:D se on mukavaa, itse tykkään, vaikka ei oo kyllä tullu ihan äsken niitä laitettua jalkaan! Mistähän sais itelle kans virtoo lenkittää ihteesäkin!!???:DDD

    Oikein mukava tämmönen rentomielisempi postaus välillä, tekee ihan hyvää tämmöisetkin hyvää, ilman suurempia pohdintoja!:D

    Voe Kaaman kinttua!! Onneks ei mee kauan ku suap hokitkin pois...toivottavasti paranisi pian, eikä tulisi mitään tulehdusta tai muuta mikä pitkittää!! Ihania kuvia taas kopsukoista!! ja sinäkii siellä niiiiiin nättinä tuassiisa!!!

    Semmosta jorinata tiältä tälläkertoo!!-Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ku Anzulle tuohon ylös vastasikii, minä en ole itse koskaan oikeen pyöräilystä isommin välittänyt, enkä edes omista polkupyörää :D meneehän se joskus, mutta valitsen yleensä aina kävelyn/juoksemisen mielummin :) mutta tyylinsä kullakin :)

      Juu minustakkii on kiva välillä kertoilla kuulumisia ynnä muita, varsinkin kun teksti on monipuolista eikä saman toistamista :) ja välillä on mukava ajatella vähän positiivisempiakin, vaikka aivoni jo raksuttaa uutta, henkevämpää asiaa ;)

      Katsoin tänään Kaaman haavan, se oli kuiva ja päällä jo rahkula, kun vaan ei polkasis uudelleen auki. toivoottaan kovasti! sillä oli bootsit tarhassa käytössä, mutta otin ne pois käytöstä, kun hautoivat haavaa ikävästi. Puhdistus ja ilmahoito tuntuisi olevan paras hoitokeino tällähetkellä :) eeköhä se tästä, tamma on kyllä aina ollut niin terve ja kaikki haavat parantuneet ennätysvauhtia yleensä :) eekä ees aro kinttuaan, nätisti pitää itse tassua ylhäällä, kun mamma hoitaa <3

      voe tokkiisa kiitosta, tuo kuva on viime kesältä kun olin emäntänä ystäväni lakkiaisissa! <3

      Poista