keskiviikko 24. lokakuuta 2012

8 random- asiaa itsestäni

Ystäväni Satu pelasti tyhjyyttä humisevan pääni ja heitti haasteen tänne blogiin rustattavaksi!  Kiitos murunen! <3 

Elikkä minun pitäis nyt paljastaa teille itsestäni 8 satunnaista juttua itsestäni.   Katsotaan, mitä uskallan kertoa tai no mitä nyt ensimmäisenä mieleeni juolahtaakaan !  Taidampa mennä tuolla jälkimmäisellä ajatuksella.   Eli kirjoitampa taas suhteellisen rehellisesti, katsotaan mitä tästä tullee ;)

Mutta tässäpä:



1.   Puhun itsekseni.  Te jotka minut tuntevat läheisemmin, tietävät minun olevan aikamoinen selostaja.  Jos joku erehtyy minulta esim. kysymään jotain asiaa, ja aiheen ollessa minulle tärkeä - selostan asian juurta jaksaen, tietenkään unohtamatta yhtäkään yksityiskohtaa ja perustelua. Rasittava piirre, omasta mielestäni. Tämä heijastuu myös minun toimintaani ollessani yksin.  Kun esimerkiksi siivoan ja touhuan jotakin muuta kotosalla/tallilla, saatan vatvoa jotakin asiaa ääneen tai suunnitella seuraavaa työtehtävää hyvinkin kurinalaisesti itseäni nuhdellen ja keskustellen vuoropuheluin itseni kanssa. Hullua, eikö ?  :D 

2. Pelkään pimeää. Minulla on lähes pakonomainen tarve saada nähdä ympärilleni. Pelkään sitä, etten näe lähestyvää vaaraa tai että joku vaanii minua pimeässä.  Lapsena pimeänpelkoni oli enemmän voimakasta, jopa hysteeristäkin, jolloin minun oli aina saatava nukkua yövalo päällä.  Nykyään osaan nukkua mieheni vieressä pimeässä, mutta yksinollessani untani valaisee joku pieni valo esim. kynttilän muodossa. Lisäksi en voi elää hetkeäkään ilman silmälaseja / piilolinssejä - ahdistun suuresti sumeasta näkökentästä. 

3. Tykkään imitoida humalaista.   Älkää kysykö miksi.  Osaan mielestä esittää kaikista parhaiten juoppoa tai hullua ja siitä onkin tullut jonkin sortin viihdyke- bravuurini. Myös horiseva vanhus menee.  Joku saattaa nyt ihmetellä huumorintajuani, ja olet aivan oikeassa - se on hyvin omintakeinen.    Muutenkin seurassani viihtyviltä ihmisiltä vaaditaan huumorintajua - en todellakaan ole tosikoille tai konservatiivisille ihmisille tarkoitettu seuralainen muutenkaan.



4. Rakastan sieniä - erityisesti suolasieniä.   Mitä tähän nyt sitten muuta lisämään - sienet on hyviä!

5. Minussa on naturistin vikaa.    Luonnossa hyppeleminen alasti. JES!  Tykkään uida alasti aina, kun se vain on mahdollista niin, etten järkytä muitten sielujen maailmaa.  Vaikken todellakaan omista kaunista vartaloa ja häpeänkin sitä jonkin verran, useimmiten rohkenen käppäillä pihamaalla alasti saunan vilvoittelu-tauon ajan ja ottaa aurinkoakin "munasillaan".  Täytynee painottaa sitä, etten ole kuitenkaan mikään itsensä-paljastelija, eli koitan toimia suhteellisen salassa, jotten järkyttäisi muita ;) Alasti on vaan yksinkertaisesti kiva olla.   Täytynee myöntää, että olen tehnyt muutamia kertoja myös iltatallin ilman rihman kiertämää, se kun käy niin kätevästi löylyjen välissä jäähytellessä.  Ei sitä tarvitse silloin kuin ottaa ponit sisään, irrottaa päitset, lukita ovet ja laittaa huippuimuri päälle. Yleensä kun kaikki on valmiina yötä varten. Ei siinä kauaa mene, ja jos ilahdutan ohikulkijaa tempauksellani niin olkoot hyvä vaan.  Yleensä kuitenkin koitan pälyillä tielle, ettei kukaan "uhri" ole siellä juuri sillä hetkellä kulkemassa ja piiloudun ohi ajavalta autolta hyvinkin mielelläni.


6.  Olen taltioinut lauluani.  Laulan todella paljon. Koneella istuessani kotosalla, laitan usein soimaan youtubesta joittenkin biisien instrumentaali / karaoke - versioita ja koitan loilottaa ne läpi tunteella ja antaumuksella. Joskus menee putkeen - useimmiten ei.   On mulla koneella yksi biisi jopa taltioituna, vähän nolohan se on, mutta eipä tuo mua haittaa.  Nolo olen muutenkin :) 



 7. Inhoan yltiö-materialisteja.  Tai no, en ehkä materialisteja ihmisinä - vaan heidän ajatusmaailmaansa siitä, että kaiken pitää olla kallista, hohdokasta, uusinta uutta ja priimaa.  Miksi ihmeessä ?   Tekeekö jatkuva krääsän haaliminen ihmisestä jotenkin onnellisemman ? Miksei voi tyytyä himpun verran vähempäänkin välillä?  Olen tässä sivusta seurannut ihmisten elämää, jossa kaiken pitää olla viimeisen päälle  ja  sitten kaikesta siitä haalitusta ollaan niin pirun tarkkoja ja rahallisestikin sitten ollaan tiukilla. Harmi, sillä ihmisinä he voisivat olla super-ihania,  mutta se ylenpalttinen tarkkuus hohdokkuudesta on saa sivullisen murheelliseksi - se kun tuntuu välillä sumentavan muuten niin mukavat luonteet. 

8. Minulla on eri-pari tissit.   Omistan erikokoiset / näköiset rinnat. Toinen on toista hieman pienenpi ja muutenki se näyttää vähän reppanalta toiseen, selkeästi edustavampaan verrattuna.  Olemmekin nimenneet sen "reppana-tissiksi" :D   Mutta nyt olen huomannut raskauden myötä, että reppanakin alkaa ryhdistäytyä mukavasti. Vaikken tykkääkkään siitä, että rintani turpoavat näin julmetusti, on tämä reppanan saama ryhti ollut ihan kiva juttu. 


Että tämmösiä tällä kertaa !  Hetkellisesti jo ajattelin, etten julkaise jokaista mieleen tullutta asiaa, mutta lupasimpa alussa olla rehellinen  :)   

Mun pitäisi haastaa muutama bloggaaja tähän, mutta nyt en jaksa lähteä ketään erikseen haastamaan. Sori laiskuuteni ! :)

Olen tässä pohdiskellut erästä ihmissuhteisiin liittyvää asiaa jo pidemmän aikaa, mutta nyt tuntuu että minulla on muutama sananen aiheesta kirjoitettavana.  Jos saan siitä postauksen aikaiseksi, niin laitan sen tänne teille näytille.  Tarvitsen kuitenkin hieman vielä rohkaisua asiaan ja muutaman järjen hivenen lisää.   Mutta katsotaan miten käypi ! Siihen asti,  pidetään linjat mukavasti kuumina ja pohditaan yhdessä syntyjä ja syviä. 

<3 Henna

16 kommenttia:

  1. No niin kiitti, mieleen syöpyi ajatus susta tekemässä iltatallia alasti pyyheturbaani päässä ja kumisaappaat jalassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, olen varmasti kuvitelmissasi äärimmäisen kuuma pakkaus hehehehe ;) Mie oon vähän semmonen lihavampi versio Miina Äkkijyrkästä :DDDDD

      Poista
    2. Joo ja sulla on ihan ehdottomasti punaset saappaat jalassa. Uuh mama.

      Poista
  2. eiks kaikilla oo eriparitissit?? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai onko ? Hei ihana tietää etten ole yksin toispuoleisten utareitteni kanssa ! :DDDD

      Poista
  3. Ai että, hehehehee!! Tämä päivä lähtikin hyvin käyntiin kun lukasin tämän tässä aamusumppia hörppiessä, onneks osasin jo rajottaa millon otan siemauksen, että ei käy huonosti!!!;DDDD Kyllä, au naturel!!:D ja yhdyn edelliseen kommenttiin, että tuskinpa löytyy ihan identtisiä keltään!! Eikä lasketa silikooni-Salleja tähän!!:D Miulla on kans aikamoinen tuo pimeän pelko...penskana isä säikäytti pimeällä kun katoin ikkunasta ulos ja sen jälkeen en mielelläni ole paljoa kurkkinut hämärällä pihalle, enkä muutenkaan tykkää kulkea pimeässä yksin. Seurassa onnistuu aina ja yksinkin kun pakottaa itsensä...:/ Mie kailotan kans kun ei oo suuremmalti kuuntelijoita ja kyllä ne harakat sieltä puusta tippuu jos sattuu ulos asti kuulummaan...ei se taito, mutta asenne!:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheheheh, se on vaarallista tuo kahvin juominen tietsikan ääressä, tiedän kokemuksesta :D

      Joo meikäläisellä alkaa mielikuvitus laukata ihan hulluna esim. jos olen tulossa naapurista kävellen kotiin pimeällä. Vaikka matkan on säälittävän lyhyt, ehdin usein siinä matkalla vilkuilla taakseni sen 100 kertaa ja monesti en kestä tilannetta ja lähden juoksemaan :) Useimmiten käykin niin, että juoksen lähes koko matkan kotiin :DDD

      Poista
  4. Hihih =) alastomana on kivvaa! oi niitä aikoja maalla, kun justiisa sai vaan löylyjen jälkeen käydä marjapuskasta syömässä karviaisia ihan naturell. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Juuri tuota minä harrastan syksyllä, kun vielä marjoja on !:DDD Sitten on muutenkin kiva käyvvä kesällä haistelemassa kukkasia ja rapsuttelemassa heppoja :DDD

      Poista
  5. Ihania juttuja :) Ja tosiaan tuosta humalaisen esittämisestä, mulle jäi hyvin elävästi mieleen se yks kertomus grilliltä... "Hyvännäkönen akka" :D haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D Joo kyllä niitä humalaisten setien juttuja on sen verran paljon tullu kuunneltua pitkin elämää, että väkisilläkin oppii jotain heheheheheh :DDD

      Poista
  6. Voi ei miten kiva postaus! Sun blogi on vain sellainen, että mulla tulee aina iloinen mieli sitä katsoessa! <3 Se on aivan ihana! Ja tosta pimeänpelkäämisjutusta, niin mäkin oon ihan hysteerinen jos kävelen yksin pimeässä niin katson tosiaan sen satatuhatmiljoonaa kertaa taakseni ja varmistan ettei siellä oo mitään :DD ja niinhän siinä yleensä käy että juoksen melkeen kokomatkan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa kuulla, kiitos ihanista sanoistasi! <3

      Kiva saada tietää, että en ole ainut hätähousu, joka menee sekaisin pimeessä ;) tuleepahan väkisillä otettua reippaampi lenkki, kun tulee paniikissa, sydän hakaten juostua mörköjä pakoon! :DDDD Mä en taida ikinä oppia kävelemään yksin pimeässä rauhallisesti :D

      Poista
  7. Mäkin pelkään pimeää. Öisin jos on pakko mennä pimeässä vessaan, niin juoksen sinne äkkiä vilkuilematta ympärilleni :D Ja ikäähän mulla on jo 22v, joten tuntuu vähän naurettavalta..Olen tainnut katsoa vähän liikaa kauhuelokuvia :D

    -Minz

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuttu on tunne tuokin :DDD elä' turhaan häpeile, meikä on jo 27-vee eikä muutenkaan kasvamisesta aikuiseksi tietoakaan ;)

      Poista