maanantai 1. lokakuuta 2012

Kuvamaistiaisia

Moikka!  Ehdin tänään pikaisesti istahtamaan kotikoneelle ennen duuniin lähtöä, joten ehdin myös käväistä blogin puolella tekemässä postauksesta luonnoksen ja lisäilemässä muutamia kuvia, joita on ehditty uudella kameralla napsia.

Kuvat on tosiaan otettu kokeilumielessa,  ihan perussäädöillä ilman sen suurempaa perehtymistä vielä asiaan.  Eli laadussa, rajauksissa ynnä muissa on varmasti parannettavaa.  Kuvat ovat lähinnä mieheni ottamia, koska itse en ole hirmuisemmin ehtinyt vielä Canonin kanssa tutustumaan. 

Ystävälläni on onneksi syvällisempää kokemusta samaisesta kamerasta, joten hän kokeneempana kuvaajana varmasti neuvoo minua tuon mööpelin käytössä, kun seuraavan kerran nähdään.  Ja voin myös luottaa hänen kuvaustaitoihin, jos joskus kuvaajaa tarvitsen.  Kamera sattaa olla meikäläisen tyyliselle aloittelijalle hieman haasteellinen, mutta jospa minä hyviä neuvoja saadessani oppisin jotakin :)

Mutta tässäpä näitä kuvia !

Karisma Boss
Viljo
Olga & iida
Rakas pentusein


 <3   Henna

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia koiruleista :) Onnittelut uudesta kamerasta, aika mahtis vehe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, koiria on kaikista mukavinta kuvata, ne kun osaa aina poseerata hyvin ! :)

   Poista
 2. Iita ja lihis <3 tätin rakkauvvet!


  Jenna

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköisiä otuksia nuo Olga ja Iida :)

  -Minz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, niitä ne kyllä on - ne on niin huvittavia persoonia molemmat :) pitäis joskus joku video tehdä niitten hölmöilyistä :)

   Poista
  2. Joo, video ois hyvä idea! :)

   -Minz

   Poista