maanantai 15. lokakuuta 2012

Viikon suunnitelmia!

Moikka!  Ajattelin pikaisesti tulla postaamaan vähän tulevan vapaa-viikon suunnitelmista.  En tosiaankaan tiedä, mitkä näistä toteutuu sillä voinnin mukaan tässä vaiheessa porhalletaan eteenpäin.

Yöviikko vetelee viimeisiään, ja siltä kyllä tuntuukin kroppani joka solussa.   Tänään minulla oli väsähtänyt hapitus jo kotosalla, mutta halusin vielä sitkeästi tulla töihin, kun kerran viimeinen yö on vaan jäljellä. Töihin tulessani minua alkoi väsyttää entisestään tai no oloni oli enemmän ehkä sellainen nuutunut ja pökkeröinen.  Yöviikko tekee aina tehtävänsä, olit sitten raskaana tai et.  Noh, päätin olla reipas ja tehdä mahdollisimman paljon hommia valmiiksi jo heti illasta, ne mitkä vaan pystyn siinä vaiheessa tekemään.

Oloni hieman virkistyi ja nyt hörpin kahvetta ja postaan tänne. Ei tässä postauksessa ole mitään sen isompaa ajatusta takana, mutta ajattelin ilmoitella tulevan viikon suunnitelmista hieman.

Huomenna meillä oli tarkoitus lähteä ystäväni kanssa naapuriin kentälle pörräämään pitkästä aikaa.  Kuitenkin, jos oloni on huomenna yhtään tätä vastavaa, jään kotiin nukkumaan. Jos näin käy, rakas Jenna lupasi lenkittää Vusen itsekseen <3   Katsotaan nyt kuitenkin, mitkä on fiilikset huomenissa. En kuitenkaan koe olevani missään parhaimmassa iskussa, joten jos en huomenna pääse kentälle, on ainakin perantaina sitten tarkoitus kenttä-treenailla ihan ajan, ja ajatuksen kanssa. Ja paremmin levänneenä ehkä.  Jospa saisin vielä Kimmon suostuteltua mukaamme kamera-mieheksi.

Kentällä viime talvena

 Olisi jo korkea aika päästä vähän enemmän järjen kanssa tuuppailemaan, sillä olen käynyt viimeksi kentällä kesäkuussa, kun ystäväni Kaktu oli meillä vierailulla. Palaisin niin halusta päästä vähän ottamaan laukkaa pidempiä pätkiä ympyröillä, mitä maastossa on pyräyksiä mäkien päälle tehty.  Saas nyt vaan nähdä, miten homma toimii pidemmän tauon jälkeen ja uskallanko edes ympyrällä laukkailla tässä tilassa. 

Torstaina minulla olisi ajatus lähteä Kuopioon vähän shoppailemaan, jos vaan vointini ja lantion kivut sen sallii.  En edes muista, milloin olisin lähtenyt kävelemään kaupungille kiertelemään kirppareita tai vaatekauppoja.  Nyt kuitenkin ajatuksena on ostaa parit paksummat legginssit talveksi,   ehkä joku nätti mammatunika/mekko  ja sitten talveksi uudet kengät.  Ja tiedä vaikka kirppareilta löytyisi jotain kivaa.  Jos käyttäisin myös saappaitani suutarin pakeilla, ehkäpä korjaisi tuon saappaani vetoketjun.  Olo on ollut  ratsastaessa niin alaston, kun ei ole ollut saappaita jalassa.  Muodottomat kumpparin-lutterot ei oikein ainakaan edistä jalkojen joskus niin harottavaa asentoa.

Kuopiossa olisi tarkoitus nähdä myös muutamia ystäviä ja istuskella kahvilassa. Minulla on ikävä niitä aikoja, kun istuttiin rakkaiden kanssa kuppiloissa ja ravintoloissa syömässä tai kahvittelemassa ja muuten vain turisemassa.  Saati sitten yöllisiä lenkkejä katuvalojen loisteessa kera syvällisten keskustelujen.   Ajatuskin ystävyksistä hämärässä kuppilassa parantamassa maailmaa tuntuu jotenkin niin juhlalliselta, että aion panostaa ulkonäkööni kaupunkiin lähtiessäni :) Saas nähdä, jääkö kaunistautuminen vain yritykseksi.


Joskus olen ollut sievä

Viikonlopun aion lussutella kotosalla, ehkä vähän touhuilla pihalla ja viettää aikaa muittenkin lemmikkien, kuin hevosten kanssa.  Jospa sitä ehtisi muutakin elämää elämään. Pikkupaaleja pitäisi hakea, kuten myös puruja.   Lisäksi ystäväni tulee piipahtamaan meillä lauantaina.

Heinistä ja puruista puheenollen, olen tekemässä isompaa postausta nimeltään " Taimiston tallin talous-laskentaa"  - missä laskeskelen kuluja, mitä minulle koituu kahdesta hevosesta omassa pihassa. Vaikka postaus on jo nyt tosi pitkä, tarvitsee se vielä lisää tutkimusta ja myös kuva-materiaalia!   Mutta semmoinen on jokatapauksessa piakkoin tulossa.  Työn ja ajan määräähän ei voi laskea rahallisesti, vaikka sen mieluusti tekisin - sitäkin kun kuluu ihan mahottomasti ja tuntuu välillä isommalta pahalta, kuin rahan meno.

Tähän se aika menee ;)

  Mutta nyt hörpin jo kylmettyneen kahvini loppuun ja jatkan töitäni!  Oloni on paljon virkeämpi, mitä töihin tullessa - onneksi !

Hyvää viikkoa teille kaikille mussukoille!

<3 Henna


8 kommenttia:

 1. Voi oot tosi nätti ! Haha ihana toi alin kuva, kyllä tuollaiseen saa tosiaan aikaa kulumaan..... ;)

  Ja hei mielenkiinnolla ootan tota talouslaskentapostausta, tosi hyvä idea :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kovasti, samoin! :) Joo ajan saa kulumaan kaikista parhaiten kun vaan höpsöttelee tallilla tai hengailee tarhassa heppojen seurassa :)

   Minäkin ootan sitä lopputulosta innolla, ja vähän kauhullakin :DD se kyllä on jo tiedossa, että melkeinpä joka toinen kuukausi sitä teksi ulkomaanmatkan noilla rahoilla, mutta ei se mitään - en ole koskaan ollut mikään himo-matkaaja ;)

   Poista
 2. Täällä kans ootellaan tuota kulupostausta! Ps. kivasti muuten on tullu nykyään postausta vähä tihiämpään :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) On ollut kiva itselläkin, kun on ollut enemmän aiheita postattavana ja toki tuo uusi kamera on tuonut kivasti lisämaustetta ja motivaatioo postailuun :)) kiitos paljon sulle <3

   Poista
 3. Hei oottelen jo kahvikuppi kädes, parempi jos vaan sepe antais tulla, koSKAAAAA on jo kova iksu! <3 -ilez ps. nauti viikosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eeköhän se anna :) Yritän ainakin kovasti tulla, koska olen niin ystävien seuran ja kuppilassa istumisen tarpeessa :) vielä kun saisi vähän uusia vaatteita niin piristyisin kunnolla :) eeköhän me Annikan kanssa hurauteta sinne sitte <3

   Poista
 4. Oletpa kaunis tuossa kuvassa :)

  -Minz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! jospa sitä joskus taas olis vähemmän turvonnut ;)

   Poista