keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Nyt kertakaikkijjaan puhkun ja puhisen!

Intoa, motivaatiota ja elinvoimaa siis! Luulitteko kenties otsakkeen perusteella muuta? ;) Olinpas minä nyt sitten olevinani hyvinkin nokkela ja vitsikäs !! :D   Ihana kevät on tullut, muuttolinnut, aurinko ja valoisat illat,   ilman tuoksu ja elämä, joka alkaa herätä taas roudan alta.   Minullakin taitaa olla kevättä rinnassa kaikesta huolimatta! Fiilikset ovat ihanan virkeät ja piristyin tänään kummasti ihanan sään ja hyvän seuran vuoksi!

Sain eilisen kirjoitukseni johdosta muutaman todella kivan toiveen tulevien postauksien suhteen ja  nyt teenkin ahkerasti pohjatyötä, jotta saisin aikaiseksi mukavia ja ennen kaikkea kiinnostavia tekstejä tänne teille luettavaksi.    Lisäksi eilisen jälkeen myös oma pääni on kehitellyt ideoita uusia varten,  kun vaan pääsisin / ehtisin toteuttamaan luovuuttani ja  tekemään ne tänne teille nähtäväksi. Jospa uskaltaisin myös paljastaa teille hieman tulevaisuuden suunnitelmiani ja meneillään olevia projektejani.  Onneksi minulla on tulossa loma, joka on yhden yövuoron mittaista katkoa vaille lähes 3:n viikon mittainen.  Jospa silloin saisin mukavia juttuja aikaiseksi,  pysykääpä linjoilla ystävät! :)  Ja vaikken aina muistakkaan kysellä teiltä toiveita /  ideoita / mielipiteitä / palautetta -  niin silti se on aina enemmän, kuin tervetullutta! 

 Eipä minulla mitään sen kummosempata asiata muuten ollut, ajattelin vaan tulla tänne huutelemaan fiiliksistä ja kertomaan vähän tulevista suunnitelmista. Elikkä pidemmittä puheitta huomenna siis ensimmäisen toivepostauksen aika!  Siihen asti, morjensta toverit! 
<3 Henna2 kommenttia: