maanantai 26. joulukuuta 2011

Tonttu Tukkoinen

Justiisa, Joulu männä jolokotteli hirveessä lenssussa.  Pirulainen hyökkäsi puskista perjantai iltana ja pitkästä aikaa nostatti pienen kuumeen hetkeksi aattona.  Aattopäivä menikin sitten nukkuessa ja  roppeja nauttiessa.   Pää on edelleen tukossa, mutta töissä olen kuitekin ollut, en halua pilata kenenkään joulua jäämällä sairaslomalle,  en kuitenkaan ole vaaraksi asukkaille nuhani takia, vaikka ihteeni heikottaakin.

Ajattelin vetää tämän joulun, tämän yöputken - kunnialla loppuun ja lopetella vuoden kotosalla öllöttäen ja rentoutuen. :)

Hevot ovat saaneet (lue: joutuneet) lomailla, lauantaina niillä oli vapaa, sunnuntaina kävimme ukkokullan kanssa ratsastamassa pienen joulumaaston kävellen ja tänään oli niin karsee keli, ettei sinne ollut hyvä kippeenä lähtee.

Siskoni on ollut miehensä ja heidän suloisen rottakoiran Ellin kanssa  meillä käymässä. Onneksi he ovat viihtyneet, vaikka minä nukun aamusta iltapäivälle.  Tänään meillä oli tarkoitus ratsastaa, mutta siirrettiin se huomiselle aamulle, kun keli on vähän parempi.  Sittenpä he lähtevätkin ajelemaan takaisin helsinkiä kohti.

Olen pahoillani, että en ole tehnyt mitään kunnon postauksia  ja tämäkin on harvinaisen perseestä :DD   Mutta lupaan ryhdistäytyä ja kirjoittaa taas jotain kutkuttavaa tänne, kunhan paranen! :)  

Haluan vielä äkkiä kiittää kaikkia lukijoita, erityisesti niitä, jotka jaksavat kommentoida, ja niitä jotka laittavat viestiä/palautetta yksityisenä tai jopa tekstiviestinä / sähkäpostina.  On ollut ihana huomata, ettei ole yksin asioiden kanssa ja että ihmiset näkevät asioita selkeästi! Kiitos kaikille <3


<3 Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti