lauantai 2. kesäkuuta 2012

Vihdoin se on valmis!

JEE! Uuni on valmis ja keittiö saanut uutta ilmettä uuden  tuvan lämmittäjän myötä. Nyt yleisilme on raikkaampi ja puhtaampi.  Uuden uunin myötä on iskenyt inspiraatio sisustella  keittiötä ihan pienillä uusilla yksityiskohdilla.  Mutta ei kaikkea kerralla ;)
Käytiin toissapäivänä kavereitten kanssa Kuopion vasta avatussa Ikeassa, josta lähti mukaan muutamien keittiöhärpäkkeitten lisäksi uusia tekstiilejä kylppäriin.  Päätin vähän piristää vessaa luumun ja roosan sävyillä näin kesän kunniaksi.

Postausrintamalla on ollut remonttikiireiden vuoksi aika hiljaista, ja postaukset ovat olleet ykstoikkoisia, siitä pahoitteluni. Mutta pian on tulossa taas vähän henkevämpää tekstiä, jotta blogini alkuperäinen henki ei pääsisi unohtumaan! 

Lisäksi haluan toivottaa teidät uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi!  Jos teillä on jotain toiveita / kysyttävää,  laittakaa kommenttia ja toivetta rohkeasti!  :)

<3 Henna

8 kommenttia:

 1. Kommee on uuni ja tosiaan freessin näköistä!! Ikea on mukava paikka shoppailla, itekin kävin sillon jo het avajaisilla..lähtihän sitä mukaan vaikka mitä kivvoo! :) mitäs kädelle kuuluupi?:D -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tuossahan tuo kulkee matkassa :D eeku kyllä se armaan paranoo, sitä en ossaa sannoo, paraneeko ihan tuossa saikkuajassa, sen selvii kuha kuvataan ja kokkeillaan onko kippee vielä :)

   Poista
 2. Seuraavaa uunin purkua odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :D elä ees muistuta! :DDD onnes tuolla pitäis kaiken järjen mukkaan pärjätä usseempi vuosi eteenpäin ;DDD

   Poista
 3. onpa ihanannäköinen tuo uuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä nätti, ja saap luvan ollakkii, makso ihan pirusti! :DDD

   Poista
 4. Vastaukset
  1. joo, muuttu kuule koko keittiön ilme kertaheitolla! :)

   Poista