lauantai 9. kesäkuuta 2012

Hennalla on asiaa

Vaikka itse en yleensä välitä provosoivista kommenteista, tai siitä, miten ehkä minuakin ruodittaisiin blogini kautta tai pahamaineisessa katkeruuden pesässä, ht-netissä,  jouduinkin nyt toiveesta poistamaan eilisen postaukseni ja  kirjoittamaan tänne oikaisupostauksen asioihin. Tai no, en osaa sanoa, onko tässä mitään oikaisua, mutta enivei. :D

Asiat muuttuvat nopeammin, kuin itse yleensä ihminen ehtii ymmärtää. Itse voitte päätellä, mitä tarkoitan edellisessä lauseessa.  En ala sen syvällisemmin tänne kertomaan tapahtumista, koska tiedän, että pienistäkin ja ihan normaaleista asioista mielellään vääristellään  jumalalttomia valhetarinoita ja sitten siillä mässäillään yleisesti netissä tai pikku kuppikunnissa. Ihminen on periaatteessa täysin aseeton, kun lauma näätiä päättää hyökätä hampaat irvissä kimppuun.

Sen vaan voin ääneen ihmetellä, että eikö oikeasti ihmisillä ole mitään sydäntä tai ylipäätään omaa elämää pääkopassaan, jos jokainen pikkuasia ruoditaan julkisesti  nimettömän nikin takaa huudellen.  Ihmisillä ei ole pokkaa seistä sanojensa takana ja kohdata huuteluittensa seuraukset.   En ymmärrä, miten jatkuvasti toisia ihmisiä stalkkaavat, kahdehtivat ja mustamaalaavat ihmiset voivat katsoa itseään peiliin, saati sitten nukkua yöuniaan rauhassa. Minä en voisi.

Mutta aivan sama.  Minä kun itse tiedän miten asiat ovat, pystyn katsomaan itseäni ja muita silmiin tietäen, että minulla on puhtaat jauhot pussissa, enkä ole tehnyt mitään väärin toisia kohtaan -  voin olla täysin huoleti. Ja jos niin tekisin, toivoisin avointa keskustelua asiasta, koska en kuitenkaan minäkään ole pyhimys, vaan vajavainen, tyhmä ihminen, joka päivittäin haluaa olla parempi itselleen ja toisille.   Ja olla tukena ja lähellä, jos tarvitaan.

Elämä on liian lyhyt vihanpitoon ja sotimiseen.  Miksemme voisi vaan elää rauhassa ja kunnioittaa toinen toisiamme?  Ja jos joku ihminen ei ole sielunkumppani, niin aina vihamiehetikin voi elää erillään rauhassa  ilman, että loanheitto jatkuu läpi elämän.  Se estää teitä elämästä omaa elämäänne ja huomaatte pian olevanne vaan yksin ja katkeroituneita.

Tehkää jotain elämillenne, hankkikaa sisältöä ja aktiviteettia, jottette ehdi vatvomaan jatkuvasti toisten asioita.  Vielä joku päivä voitte asua kodissa, jossa peilistä katsoo elämäänsä tyytyväinen ja muita arvostava - hyvä ihminen.

Kaikkea hyvää :)

<3 Henna
14 kommenttia:

 1. ..Ohoh!!:(...-Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :D se on välillä tämmöstä tämä elämä :D

   Poista
 2. Mitäs kamaluuksia ja törkyä siellä nyt on ollut, oon ihan missannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse ole lukenut netistä mitään, kun luultavasti keskustelut oli poistettu , ennen kuin itse ehdin koneelle niitä lukemaan. En sitten osaa sanoa, koskiko törky miten paljon minua, tai mitä siellä ylipäätään on sanottu. Jotain siellä kuitenkin oli ruodittu mm. ystävästäni, mikä on törkeää ja ala-arvoista. Ht-netti on niin mätä paikka että sinne ei pahemmin tee mieli mennä edes tiedonjanoisenakaan.

   Ihmiset ovat nykyään niin turhautuneita ja sen vuoksi vajoavat hyvin alas.. se on hyvin sääli.

   Poista
  2. Tuntuu tuolla muutenkin olevan vähän ö-luokkaista keskustelua..jos voi ees keskusteluksi sanoa...On kyllä livetty jonkii verran asian ytimestä ihan joutavaan pask***! -Anne-

   Poista
  3. niinpä, siks yritän pysytellä poissa sieltä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. sanoppa elä muuta :D mulla vähän samanlaiset fiilikset oli eilen :D

   mutta tänään on uusi päivä ja sitkeesti vaan etteenpäin :))

   Poista
 4. eksyin valitettavasti kyseiselle keskustelupalstalla lukemaan noita kommentteja ja pakko sanoa, ettei voi taas kun vaan ihmetellä millaisia ihmisiä sielä oikein kirjottelee. Ihan käsittämätöntä touhua, eikö niillä ihmisillä oikeasti ole mitään muuta tekemistä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sitä sammaa saapi usein suu auki ihmetellä :)

   Poista
 5. Häh, ihan ymmällä? Mutta näinhän se on, meitä on moneen junaan. Jotkut vain ei osaa olla sanojensa takana, ja haluavat aiheuttaa mielipahaa käsittämättömillä kommenteillaan. Minä ainakin puhun ja kerron sellaisia asioita täällä, mitä pystyisin myös kasvotusten puhumaan ja keskustelemaan. Nickien taakse on aliarvoista piiloutua. Mutta tiedäthän sen, että täällä on myös niitä, jotka arvostavat sun hyvinkin henkilökohtaista ja rohkeaa avautumista ja pohdintaa kipeistäkin elämäsi asioista, ja on niitä ketkä haluavat tsempata ja kannustaa, eikä hyökätä hampaat irvessä kimppuun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuri näitten, hyvien lukijoiden vuoksi kirjoitan mielelläni tätä blogia :)

   Poista
 6. Oi, tuo kuva tämän postauksen lopussa on toooosi kaunis :)

  VastaaPoista