keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Onnistuneempi päivä tällä kertaa!

Olen ollut kipeänä viime päivinä, mm. maanantaina olin niin voimaton, etten juuri jaksanut sohvalta nousta muualle, kuin vessaan.   Onneksi oloni oli eilen  jo huomattavasti parempi ja ilmakin piristi aurinkoisuudellaan , varsinkin illasta.Päivällä tulikin kevyesti touhuiltua ulkona mukava kukkapenkkejä siistien ja terassia sekä kuistia painepesurilla pesten.  Pääsenkin lähipäivinä laittamaan vihdoin ja viimein terassin kesäkuntoon :)

 Ja Ai niin, meinasi ihan unohtua:  Dooris oli eilen meidän kanssa pihalla irrallaan reilun tunnin!   Pariin otteeseen se kävi pienen lenkin revittelemässä tontin ulkopuolella, mutta pääasiassa Toukki pysyi pihassa juoksennellen ja paikkoja haistellen. Kissoja se innostuu jahtaamaan, mutta onneksi mitään vahinkoa ei ole päässyt sattumaan. Hevosiin Dooris on tottunut todella hyvin.  Se ei välitä niistä juuri pätkääkään,vaan luottavaisesti se jo juoksentelee hevosten jaloissa.  Onneksi molemmat ponit ovat tottuneet koiriin, joten eivät ole moksiskaan uudesta koiruudesta.Lisäsin muuten Dooriksen tuon "Hennan Kirppusirkus" - kansioon.

Kävimme myös ratsastamassa ukkokullan kanssa pitkästä aikaa.  Kimmo ratsastaa Kuskolla yleensä kuolaimettomilla, koska hallitsee hyvin hevosen eikä sen pahemmin kuolaimellisia tarvitse, kun ei koulutuuppaustakaan pahemmin harrasta  :) Ratsasteltiin mökkitien lisäksi vähän metsäpolulla ja läheisellä niityllä ilta-auringossa, oikein romanttista, hih ;)  Otettiin kuvia lenkin lomassa, ötökät tosin häiritsi meidän, etenkin ponien keskittymistä - ne niiiiiin rakastaa ötököitä!


Mutta tämmöstä tänne tällä kertaa!  Olemme lähdössä kohta veneretkelle mieheni, kaverini sekä koirien kanssa!  Hevotkin  pitäsi viedä illaksi laiduntamaan kesälaitsalle, yöksi en uskalla vielä niitä sinne jättää - niin vähäisesti ne ovat päässeet vihreeseen totuttautumaan :)  

Mutta palaamma asiaan mussukat! :) 


<3 Henna


2 kommenttia:

 1. Mistä löytyy tuo metsäpolku?

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on meidän pihassa oma polku vaan :) ihan vain harvakseltaan omassa käytössä, on pohjaltaan vähän kyseenalainen :)

   Poista