tiistai 12. kesäkuuta 2012

Leirille matkani käy!

Tänään suuntaan matkani Vaikkojoelle, hevosseuramme majalle, jossa alkaa huomenna paripäiväinen lasten/nuorten ratsastusleiri.   Olen siis siellä yhtenä ohjaajana, tarkoituksena  olla mm.  opastamassa hevosen hoidossa ja järjestämässä ohjelmaa ja toimintaa lapsukaisille.   Ratsastuksenopettajaksi meille on varattu ammattilainen, ja vaikka seuraan tunteja vain aidan toiselta puolen, on varmasti opetuksen seuraaminen mielenkiintoista ihan vain sivustakatselijallekin.

Kuva seuramme nettisivuilta
Leiri alkaa keskiviikkona, mutta hevoset saapuvat majalle jo tänään. Minä lupauduin olemaan tänä iltana majalla yötä, vahtimassa  ja hoitamassa hevosia.  Onneksi minun ei tarvitse olla yksin, koska mieheni halusi lähteä matkaan.  Tarkoituksena onkin sitten yhdessä hoidella hepoja ja valmistella paikkoja. Harmi,  kun käteni on vielä paketissa ja vähän rajoittaa toimintaani, mutta eiköhän se suju, kun on jo oppinut varomaan kättä ja käyttämään enemmän vasenta.

On tosi kiva päästä  jo nyt tälle ensimmäiselle leirille mukaan.  Ehdin nähdä vähän leirimeininkiä ja ajatella asioita myös heinäkuun leiriä ajatellen, kun Kusko on matkassa yhtenä leiriheppana.   Sitä innolla ja jännityksellä odotellessa.

Niin, en ole muistanutkaan sanoa,   en näillä näkymin ostakaan omaa traileria.  Elämässäni on tapahtunut sellaisia muutoksia, etten pysty hankkimaan traileria, vaan minun on käytettävä rahat akuutimpaan tarpeeseen.  Noista muutoksista kerron sitten lähemmin.  Muutenkaan tämän kesän suunnitellut reissut tuskin onnistuu, joten miksi hankkia traileria pihaan seisomaan yhden tai kahden reissun vuoksi.   Uskon, että saan kuitenkin trailerin lainattua / vuokrattua mahdollisia siirtoja varten lähitalleilta, sen verran mukavia ihmisiin olen päässyt tutustumaan.

Mutta nyt alaa pakkailemaan leirikamppeet kasaan ja  vielä pitäisi ehtiä huolehtia oma talli siistiksi ja lenkittää ponit ennen kuin vien ne taas laitsalle mussuttamaan pariksi päiväksi.  Palaan sitten mitä luultavimmin leiritunnelmissa asiaan!

Loppuun hauska kuva "tammoista laitumella"   :D
 <3 Henna 
7 kommenttia:

 1. Hih, mitteehän se rouva kyntää tuolla laitumella???:DDD -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, pitäähän tämänkin "lehmän" laiduntaa joskus ! ;DDDD

   Poista
  2. Etitkö rucolaa voikukan seasta!? ;DDDD

   Poista
  3. ..niin ja lopusta jäi että -Anne-

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, just tulin kottiin. Väsynyt mutta iloinen fiilis! :)

   Poista