perjantai 15. kesäkuuta 2012

Leiri-kankkusta ?

Kuten otsakkeesta tuli ilmi, olen vieläkin toipumassa leiri-humusta. Yritin eilen aloittaa postausta, mutta en saanut itsestäni mitään irti,  ja blogin lisäksi en selvinnyt muistakaan kodin rästihommista, puolet jäi tekemättä ja odottavat minua tuolla edelleen.    Totesin tulleeni vanhaksi, jos paripäiväinen rymyäminen ja valvominen vie ihmisen voimat tällä tavalla. :D


Leiri oli superkiva,  meitä oli pienenpi porukka, mikä teki leiristä hieman rauhallisemman ja yksilölliselle ohjaamiselle jäi enemmän aikaa  sekä ihmisiin ehti tutustua mukavasti. Sainkin paljon uusia ystäviä leirillä ja toivon, että voin olla heidän kanssaan yhteyksissä tulevaisuudessakin ja  nähdä tulevinakin kesinä mm. leirien merkeissä.


 Pääsin itsekin pariin otteeseen ratsastamaan, mihin en ollut ollenkaan varautunut.  Mutta silti oli mukavaa kokeilla erilaisia hevosia ja huomata, että jotain sitä ratsastuksesta tietää kuitenkin, vaikka en osaavaksi henkilöksi todellakaan itseäni lue.   Kaikki hevoset olivat todella mukavia, ja käyttäytyivät siihen nähden nätisti, kun tunnit olivat pitkiä paahteisella, paarmojen ja mäkäräisten valtaamalla kentällä.   Onneksi tunnit olivat sen verran kevyitä, että hevoset jaksoivat työskennellä ahkerasti ja yrittää ennen kaikkea parhaansa.

Laitan vielä muutamia kuvia leiristä ja majalta. 


maailman suloisin suokki-poni "Jesta"

tallin käytävää"wilma"  töissä

vauhtia puomitehtävässä

Mutta nyt on alettava tekemään vielä muutamat kotipuuhat loppuun ja tallikin on siivottava!   Sitten pääsen viettämään huippu- mukavaa ja mitä luultavimmin vauhdikasta viikonloppua, kun ystäväni Kaktu saapuu meille lomailemaan muutamaksi päiväksi. Ollaan molemmat ihan intopinkeenä jälleennäkemisestä ja ikävä on talven aikana ollut kova!  Katsotaan, mitä tämä rymy-kaksikko saakaan aikaan viikolopun aikana ;)

 Palaamme asiaan sitten ! Hauskaa viikonloppua kaikille! 

<3 Henna

8 kommenttia:

 1. Missä olit pitämässä tätä leiriä, tai avustamassa tai miten vaan, kuitenkin siis, että missä tämä leiri pidettiin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Kaavilla pidettiin. On meidän Hevosystäväinseuran järjestämä ja minä yksi ohjaajista vain :)

   Poista
 2. Sekä miltä tallilta nämä hepat tulevat??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa ykistyisten henkilöiden hevosia, osa yhdeltä hevostilalta :)

   Poista
 3. Ois pitännä tulla vakoilemaan teitä sinne!:) Oisin varmaan tullukin, mutta tultiin vasta nyt tänne kortteisen perille...-Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuha Vuse on leirillä nii etköhä tuota sua tulla moikkaamaan :) ainassii mun puolesta suap! :)

   Poista
  2. No sittä tulen vaikka että laskiskaan!!!:DDD-Anne-

   Poista