keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kysymyshaaste

Sain haasteen Sofialta, kiitoksia!   Olen tehnyt samantyyppisen haastepostauksen aiemminkin, mutta kysymyksien liittyessä enemmän hevosiin, innostuin vastailemaan :) 

 Kysymykset:

1. Montako hevosta omistat (jos omistat)?Omista kaksi hevosta. Lv-tamma Karisma Boss ja lv/sh-risteytysruuna Cuzco (Kusko)  hörähtelevät tallissani toistaiseksi.

 
 2. Koulu, este, kenttä, vai maasto?

Kaikki olisivat kivoja, mutta paskojen polvieni johdosta en pahemmin esteitä harrasta.  Ja toki taitoakin puuttuu reippaasti.  Olosuhteiden pakosta pääasiassa maastoilua ja joskus kouluntapaista tuuppailua pelloilla, jos sitä nyt voi kouluksi sanoa :)

 


3. Kilpailetko?

En.  Olen todella huono kilpailija, inhoan vastakkainasettelua ja muutenkin paineensietokykyni on mitätön.  Jos minulla olisi hevonen, jolla kilpailla, antaisin sen mielelläni luotettavalle ihmisille kisakäyttöön ja osallistuiin kisoihin mielelläni omistajan ja huoltojoukon roolissa :)

4. Korkein este, jonka olet hypännyt?

Olisko vuosia sitten joku  pieni ollut, maksimissaan  85 / 90 cm. Kuvan este ei todellakaan ole niin korkea  ;) Aiemmin olin hulluna esteisiin ja inhosin koulua, mutta nyt olen syttynyt enemmän sileän työskentelyyn.

Kuskon kanssa kesällä 2010 :D
5. Parhain muistosi satulassa?
Todella monta ihanaa muistoa Kuskon kanssa, se on niin ihanan raivostuttava ukkeli monimutkaisuudessaan. Myös Karisman eteneminen ratsun uralla on tuonut paljon onnenkyyneleitä.6. Minkä hevosen ottaisit autiolle saarelle (vain yksi)?

Kuskon ottaisin ehdottomasti, se on luotettava ja fiksua seuraa.  Lisäksi herralla on  hyvä huumorintaju. Tosin jos siellä olis paljon moskiittoja, niin joutuisin harkitsemaan uudelleen, Kusko ei ole kyrpiintyneenä niin kivaa seuraa ;)


7. Oletko ollut ikinä leirillä, missä?
Nuorena penskana yksi leiri Hingunniemessa kiuruvedellä. Nyt olen tänä kesänä ohjaajana kahdella eri leirillä, joista toisessa Kusko on leiriheppana.

8. Harrastatko muuta, kuin ratsastusta?
Valitettavasti nykyään on ihan mielettömän vähän aikaa muille harrastuksille.  Mutta kalastus ja metsästys ovat olleet aina lähellä sydäntäni,  isäni ja setäni opettaneet pienestä tytöstä asti.  Rakastan myös laulamista, onneksi sitä voi harrastaa maastolenkeillä ja samalla lauluni karkoittaa kaikki möröt pois reitin varrelta ;)9. 5 parasta blogia, joita luet?

Öö nyt heitit pahan, koska luen todella vähän muita blogeja.  Noh toki luonnollisesti luen paljon ystävieni blogeja, mutta myös muutamia muitten henkilöiden,  todella laadukkaita, joitten kirjoittajien kanssa olen pääsyt tutustumaan ajan myötä :)

10. Ihanin hevonen, jonka olet tavannut?


Aikoinaan eräs älyttömän hieno,  iso torinhevonen (sk178cm). Väriltään se ei minua välttämättä täysin miellyttänyt, mutta sen koko, silmät ja luonne <3 Omia tietysti rakastaa mahottomasti, vaikkeivat aina kaikkia vaatimuksia välttämättä täytäkkään. En minä ystäviänikään hylkää, jos ne eivät jokapäivä ole samalla aaltopituudella.

11. Minkä laisen hevosen haluaisit (kerro siitä ja laita kuva)?

Tämä on helppo.  Friisiläinen.  Mielellän 165-175 cm korkea, jykevä ja ruuna. Osaisi hitusen enemmän, kuin minä itse ja  opettaisi minua eteenpäin, niin kuin Kusko on tehnyt minulle viimeisen kolmen vuoden aikana. Harmi vaan kun nuo ovat niin pirun kalliita :(
Haastan:

AnnenSadunSaaran ja  Nipsun 

1. Millaiseksi kuvittelet elämäsi viiden vuoden kuluttua? 


2. Millainen on mielestäsi kaunis ihminen? 3.  Oletko joskus ratsastanut hevosella tai jollain muulla eläimellä?  


4. Mihin olet "heikkona" ? 


5. Millainen on unelma- päiväsi? 


6. Miten yllätät puolisosi tai ystäväsi ? 


7. Mikä on sinulle rakkain tai tärkein esine ? 


8. Millaisen aamupalan nautit yleensä? 


9. Uskotko kuolemanjälkeiseen elämään?


10. Hermostutko helposti ? 


11. Lempikarkkisi? 
Tulipas hyvin ailahtelevia kysymyksiä   Nyt eeku vuan naikkoset vastailemaan ! ;)
<3 Henna

10 kommenttia:

 1. Ai että, itsekin ottaisin friisiläisen jos saisi :) Nimimerkillä ratsastanut viimeiset neljä vuotta viidelle eri friisiläisellä.. on kyllä mahtavia! :)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, kiitos :) Hyviä kysymyksiä, minäpä alan tarinoimaan..

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva toi mikä on tossa 5 ja 6 kysymyksen välissä! :)
  -Minz

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun teit tämän! :D Äitini on hulluna friisiläisiin ja myös haluaisi sellaisen, jos olisi rahaa :) Ihanat hevoset sulla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, Vuse ja Kaama ovat kyllä suloisia ja mitä parhaimpia ystäviä puutteineen päivineen :) Friisiläinen oli aika hiano mutta yybekallis :S

   Poista