sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannustunnelmia ja uusi viikko edessä

Morjensta!  Jussi sen kun vaan vierähti ja huomennä pyörähtää jälleen uusi viikko käyntiin! Miten tämä aika kulkeekin näin nopeasti ? :)

Juhannus meni oikein rattosasti ystäväni Heidin ja hänen perheensä kanssa. Tehtiin hyvää ruokaa ja rentouduttiin yhdessä uiden, saunoen ja veneillen.   Kävin myös pyörähtämässä pikaisesti vanhempieni luona, koska asuvat ihan lähellä ystäviäni.   Kissanpentu Mauno oli kasvanut jo hurjasti viime näkemän ja oli kotiutunut hyvin uuteen kotiinsa. Lahjana Mauno oli äidilleni sekä isälleni oikein mieluinen, molemmat ovat ihan höpönä siihen pieneen karvakasaan ja kissakin tuntuu tietävän sen :)

Lauantaina kävimme pielaveden satamaravintola Laivurissa laulamassa karaokea ja moikkaamassa pikkeveljeäni Jannea.   Ilma oli ihana, vaikkakin todella kylmä vuodenaikaan verraten. Oli kiva nähdä paljon tuttuja kasvoja ja elämää nuoruuden tutuissa maisemissa.  


Ensi viikolla päästään taas takaisin normirytmiin heppojen kanssa, ainakin vähäksi aikaa. Tuntilaiset palaavat kuvioihin, joten saan taas liikutusapua mukavasti ja seuraa lenkille.  Viikko tulee muutenkin näillä näkymin olemaan aika touhukas, koska siihen sisältyy kahdet eri synttärikemut ja lisäksi lauantaina olisi hevosten vetokisat Tuusniemellä, jonne olen lupautunut talkoisiin. Parin viikon päästä olisi sitten Kuskon ja minun leiri-urakka edessä.

Huomasin eilen, että teitä lukijoita on jo 50!   Kiitoksia kaikille, jotka ovat liittyneet remmiin ja jaksavat kommentoida ja osallistua ahkerasti keskusteluihin! On kiva huomata, että joitakin kirjoitukseni kiinnostavat niin paljon, että haluaavat seurata blogiani säännöllisesti.  Tunnen monia, jotka lukevat blogiani, mutta eivät ole jostain syystä liittyneet lukijoihin.  Minusta on ihana tuntea lukijani edes jollain tavalla, koska koen itsekin saavani siitä, että tutustun ihmisiin ja saan vaihtaa tuntemuksia täällä. Toivoisin, että blogini toimisi jonkinlaisena kanavana, josta jokainen saisi jotakin jaksaakseen arjen keskellä :)

Mutta nyt tämä lähtee hakemaan hevoset laitumelta talliin yöksi. Toiset pikku reppanat ovat olleet ötököiden syötävänä laitumella parisen päivää, kun mamma oli humputtelemassa. Nyt pääsevät talliin nukkumaan yönsä rauhassa.

<3 Henna
2 kommenttia:

  1. ...ViErOiTuSoIrEiTa jo havaittavishhhhhhhaaa...it häs piin sou long long long taim...-Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin sen siitä suap! ;) Alahan tulla takasin kuvioihin ! :D

      Poista