maanantai 8. huhtikuuta 2013

Siivoamalla solakaksi ?

Niin kuin viime maanantaisessa postauksessa vähän jo etukäteen ounastelinkin,  tuli viime viikon urheilut toteutettua lähinnä hyötyliikunnan merkeissä.  Mutta tulosta syntyi, sehän on tärkeintä ja tekee minut entistä tomerammaksi! Taidan panostaa jatkossakin enemmän yleishyödylliseen liikuntaan täällä kotosalla. On huippua tehdä rästissä olevia kotitöitä hyvällä sykkeellä - kaloreita kuluu ja paikat saadaan samalla kuntoon ja järjestykseen!

Tämmöistä viime viikolla : 

Maanantai: 30min lenkki
Tiistai: yläkerran tehosiivous 4h
Keskiviikko: alakerran tehosiivous 5 h
Torstai: vp
Perjantai: tarhan haravointia 2,5 h
Lauantai: Autotallin siivousta/ järjestelyä 4,5h
Sunnuntai: Puuvajan siivousta/järjestelyä 2h

Tänään paino 84,4kg  --> pudotusta 500g -->  yhteensä 3,6 kg

Ensi viikolla pitäisi taas ottaakkin sitten niitä mittoja kropasta ja ehkäpä vähän kuviakin!  Olisi ihana nähdä jo jotain muutosta ulkomuodossa, mutta se taitaa olla vielä himpun kaukainen ajatus.  Herkkuja on tullut syötyä kyllä, mutta silleen sopivan maltillisesti ;)   Mutta tuon maltillisenkin saisi vähentää !

Eilen Onni Ilmari siunattiin seurakunnassamme ja hyvin pienimuotoisia nimenanto-juhlia vietettiin molempien vanhempien sekä pikkuveljien kanssa meillä ruokaillen ja kahvitellen. Ruokalistalla oli lohikeitto tuoreen ruisleivän kera ja jälkiruoaksi lakka-täytekakkua kahvikupposen kyljessä.  En jaksanut järjestää isoja juhlia, eikä minulla sellaisiin kieltämättä olisi ollut pahemmin varaakaan.  Mutta oli kiva saada molempien perheet saman pöydän ääreen jutustelemaan pitkästä aikaa. 

Perhe <3
Postaan pian syvällisemmin äitiydestä, se vaatii minulta himpun verran aikaa, mutta toteutan sen kyllä pian. Nyt on kiiruhdettava meidän hevosystäväinseuran luentotilaisuuteen, jossa paikallinen eläinlääkäri luennoi hevosten sairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä / ensihoidosta.  Anteeksi tällainen pikainen pintaraapaisu-postaus, palataan pian asiaan :)

<3 Henna
6 kommenttia:

 1. Rupes tekemään mieli lohikeittoa :) Onnea Onnille hienosta nimestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu lohikeitto oli kyllä pitkästä aikaa hyvvää :P

   Poista
 2. Iloisen näköinen perhe :) ja edelleenkin hiljalla hyvä tulee. tuommoinen teho-siivous olisi täälläkin tarpeen ;). tsemppiä, innolla odotetaan sitä seuraavaa postausta.
  -neppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniinpä, ja enne kaikkee on ihana saada paikkoja järjestykseen, meillä on hyvinniin paikat ollu enemmän ja vähemmän sekasin :D Kiitos, miepä pyrin aloittelemaan kirjoittelua mahdollisimman pian :)

   Poista
 3. Todellakin, siivous ja kaikki kotihommat on hurjan tehokasta reeniä, siihe vaa vielä poppi soimaan ja antaa mennä vaan <3 Mut nyt kun tiet alkaa olla sulia niin minä en ainakaan malta olla ulkoa poissa, tuntuu että se on pakko lähteä ettei mene aurinko hukkaan :) Kivasti paino pudonnut, go rakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 hihii niinpä, on kyllä kiva että sielä ne pikkuhiljaa karisee ajan kanssa! ulkona on kyllä kiva olla, onneksi tullee hyvin ulkoiltua ratsimisen ja tarhan haravoinnin merkeissä, vaikka lenkilläkin olis kiva ehtiä käyvvä myös :)

   Poista