tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kyllä ne pikkuhiljaa pois karisee, huolet sekä kilot

Sori, en eilen ehtinyt teille postailemaan perinteistä maanantaista laihdutus-postausta, kun olimme Kuopiossa käymässä asioilla ja kyläilemässä.  Kerron tässä alkuun pikaisesti kuulumisia liittyen edelliseen postaukseen.


Kiitos teille kaikille mahtavista neuvoista!  Olette tosi ihania ja ajattelevaisia, jo teidän kommentit ja loistavat neuvot vähensivät huolien taakkaa huomattavasti.  Vielä lisäksi avauduttuani Kimmolle peloistani tulevaisuuden suhteen, hän lohdutteli minua ja sain mielelleni enemmän rauhaa.   Kuulemma tullaan pärjäämään, kun eletään säästeliäästi ja muitakin keinoja on. Itseni lisäksi ystäväni ovat rukoilleet asian puolesta kovasti ja heiltä olen myös saanut paljon tukea ja neuvoja.  Olenkin nyt ollut tänään murehtimatta ja saan olla taas onnellinen, kyllä Taivaan Iskä huolen meistä pitää  <3 

Vielä, kun raha-tilanne on parempi, olin eilen rohkea ja ostin itselleni sekä ratsastussaappaat, että kumikengät. Onneksi sain ne edullisesti.  Molemmat entiset olivat ihan risat,  saappaista vetoketju rikki ja reikiä  sivussa,  ja kumpparit pohjia myöten kuluneet niin että sukat kastuu.   Joten molemmat tulivat tarpeeseen. Hetken aikaa podin huonoa omaatuntoa ostoksistani, ja meinasin jopa palauttaa ostokseni, mutta tulin järkiini.   Minua ihan hävettää välillä, kun kuljen risaisissa kengissä ja ei ole esim. kunnollisia toppavaatteita normiulkoilussa tai muitakaan asianmukaisia varusteita.  Toki minulla on kaapissa topparatsastusasu, mutta se odottaa hoikempia päiviä.  Tavallinen toppa-asu pitää ostaa sitten ensi talveksi jostain halvalla. Minun on ostettava itselleni välttämättömät asiat, joita lähes jokainen ihminen tarvitsee. Onneksi suurin osa jutuista löytyy kirpputoreilta huomattavasti halvemmalla.

Tästä onkin helpompi siirtyä laihdutushommiin.  Tekisi kovasti mieli jo lähteä käymään salilla aloittelemaan kevyesti lihastreenejä, toki huomattavasti kevyemmillä painoilla, millä olen aiemmin treenannut. En saa vielä ponnistella isosti, joten maltilla on aloitettava. Hirveesti intoa kyllä olisi ! Pitää vähän tunnustella tilannetta kotosalla ja voi olla, että joudun vielä odottelemaan treenejä vähän aikaa.  Haluaisin ostaa itselleni uudet lenkkarit ulkoiluun ja treenivaatteet salille, mutten tiedä uskallanko.  Koitan kuitenkin katsella kirpputoreilta, jos sielä löytyisi edes lenkkikengät edullisemmin. Olisi kiva ottaa kuviakin enemmän, kun olisi edes jotenkin asianmukaiset vaatteet päällä, eikä aina vaan ne perinteiset reikäiset legginssit ja miehen vanhat lenkkarit. Yhdet lenkkarit minulla on, mutta ne eivät istu lestiin,  sillä ne aiheuttava kipuja jalkapohjiin.

tyylikkyyden multihuipentuma : adidas-sukat & lenkkarit <3

Tässäpä tulee viime viikon liikunnat, toivottavasti muistan oikein:

Maanantai:  Lenkki 50min , osa kevyesti hölkäten
Tiistai:  Lenkki 45minuuttia
Keskiviikko: Lenkki, himpun päälle 1 h, Kusko mukana
Torstai:  Lenkki 40min
Pe: vp
La: Lenkki 40min, osa hölkäten, Karisma mukana
Su: vp

Eilen aamulla paino näytti tasan 86 kg !  pudotusta  viime viikkoon 500g ja yhteensä siis 2 kg !  Kohta otetaankin sitten vähän mittoja ja ehkäpä kuviakin, onko mitään vähennystä siellä tapahtunut.  Pitäisikin aloitella pikkuhiljaa keskivartalotreeniä , mutta sekin toki varovasti - kivun sallimissa rajoissa.:)

Ruokailut on menneet aika rennolla meiningillä.  Kasviksia tulee luonnostaan vedettyä melkeimpä kaksin käsinn naamaria kohti ja vettä kuluu vähintään 1,5 l vuorokaudessa. Edelleen syön makeita kahvin lomassa, mutta onneksi annokset ovat pienetyneet huomattavasti.   Aamuisin syön yleensä puuron marjojen kanssa, tai sitten maitorahkaa kera kiisselin, marjojen tai ananasmurskan.

NAM! kaurapuuro kera mansikoiden, mustikoiden, vadelmien, puolukoiden ja tyrnimarjojen
Tällä viikolla tulee varmaan harrastettua liikuntaa vähän eri muodoissa, sillä olemme lähdössä viikonlopuksi reissuun vanhempieni luokse.  Siellä tulee hyvinkin todennäköisesti liikuttua  mm. lenkkeillen ja pilkillä käyden.  Tekisi mieli myös kovasti hiihtää pitkästä aikaa. Äiti on  aikonut omia Onnin itselleen,  joten minä pääsen ainakin pilkille kaikessa rauhassa :)  Myös isomummo ja setäni ovat tulossa käymään poikaa katsomassa.

söpöyden multihuipentuma : Onni!

Tämmöistä tällä kertaa!  Mitä haluaisitte enemmän nähdä tai lukea tähän painonpudotus-urakkaan liittyen?

<3 Henna

16 kommenttia:

  1. Hyvä, Henna !
    Ihanaa, että uskalsit puhua Kimmolle noista raha-asioista, silloin sinunkin painotaakka pienenee. Minusta on aivan ihanaa, että saat neuvoja, sekä ehkäpä kannustuksia blogisi kautta, sillä varmasti monet lukiat tulee vain onnelliseksi lukiessaan sinun tekstejä. Ja ihan loistavasti tuota painoa on alkanut lähteä - hiljaa hyvä tulee (:. Mukavaa, että menet tapaamaan äitiäsi ja isää, varmasti tohkeissaan
    haalii tuota pikku Onnia. Sekä saatte Kimmon kanssa aikaa siellä pilkilläkin. (:
    Huimasti potsu on taas kasvanut, oliko se 6kk ? Ei nyt ihan, mutta hellyyttävä ukko!
    Tsemppiä myös jatkoonkin (sekä halejaaa<3), koko porukalle jajajaja :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle ihanasta kommentista, hirmuisesti haleja sinnekin! <3 Todellakin valoa kohti, monessakin suhteessa! Olen kyllä etuoikeutettu, kun minulla on niin ihania lukijoita ja muutenkin blogissa vallitsee hyvä, lämmin ja tsemppaava ilmapiiri <3

      Heheh, onhan tuo aikamoinen jässikkä koko ukkeli :) syö iha mahottomasti ja kasvaa silmissä, melekenpä vois puolet vanhemmaksi luulla :D Minun vanhemmat on seonnu kyllä ihan lopullisesti ensimmäisen lapsenlapsensa johdosta, ei sillä - ne on ollu kyllä kiitettävästi sekasin jo ennen sitä hihihih ;) ei oo tosiaan kauas omena puusta puonnu!

      Pittää ottaa kovasti kuvia viikonlopusta, niin saatte tekin vähän tunnelmia kuvien muodossa :))

      kiitos vielä kerran <3



      Poista
  2. Tosi hyvä kun puhuit Kimmolle huolistas, ja sait vähän lohtuakin :) Aika hyvin pudotettu painoa, onnittelut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä se helpottaa, onhan toinen tässä kaikessa mukana ja minustakin näkee varmasti, jos jokin on vialla. ja kyllä ne läskitkin pikkuhiljaa hupenee, ja syytä huvetakkin, onhan noita liikakiloja aika kiitettävästi :DDD Kiitos <3

      Poista
  3. Voi mun piti kommentoida viime postaukseen mutta luin sen taas juuri kun olin jonnekin lähdössä ja illalla unohdin tulla kommentoimaan ! Ihanaa jos kuitenkin nyt näyttää valoisammalta ! Tsemppejä ihan hirveesti teille, kyllä kaikki vielä hyvin kääntyy ! ♥

    Ja voi miten ihana Onni, jälleen kerran ! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna, kyllä ne asiat siitä lutviutuu <3

      Poista
  4. Suotta podet huonoa omaatuntoa ostoksistasi. Ehjät varusteet on kuitenkin turvallisuuskysymys, vaikka olisivatkin vain kumisaappaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, olet oikeassa :D joskus olen niin naurettava ja tosi pihi omien hankintojen suhteen, mutta nyt olen päättänyt hankkia itselleni kaikki välttämättömät varusteet, vaikkakin käytettynä ja halvalla, mutta silti :)

      Poista
  5. Tsemppiä Henna, kaikkeen! :) <3

    VastaaPoista
  6. en kestä! Tuo teidän poju on niiiin ylisuloinen, vauvakuume tulee heti, kun näkee hänestä kuvan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin tuntuu välillä että sekoan totaalisesti poikaa kahtoessani :DDDD

      Poista
  7. Super N on niin haltioissaan eilisestä vierailusra et tää blogin lukeminen seottaa vaan entisestään. ONNI olet hurmaava <3

    VastaaPoista
  8. Ihanaa kun tuntuu jo paremmalta!(:
    Ja toi viiminen kuva on niin syötävän suloinen,että kuolen! <3_<3
    kaikkea hyvää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, eeköhä ne kaikki asiat järjesty! :) <3

      Poista