sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Talviset mörssärit - kuvapostaus

Vietimme eilisen päivän ystäviemme kanssa kelkkaillen, verkoilla käyden ja makkaraa kodalla paistaen.  Oli kyllä mukavaa ja päivä kaikenkaikkiaan oli todella onnistunut irtiotto ennen kaikkea tulevaa koitosta.  Vointini on välillä hieman uupunut erittäin huonosti nukuttujen öiden vuoksi ja mahakin painaa kiitettävästi, mutta silti halusin lähteä vähän reippailemaan hyvässä seurassa, vaikken nyt hirveitä reippailuja fyysisesti periaatteessa suorittanutkaan.  Mutta se kyllä kannatti jokatapauksessa. Yritän vaivoista ja väsymyksestä huolimatta pitää iloisen, sisukkaan asenteen yllä, ja  kerätä ainakin henkisellä tasolla voimia, jotta jaksan sairaalassa ensi viikolla punnertaa. Ajatuskin ystävistä ja kaikista muista rakkaista saa aina jaksamaa paremmin.  Kiitoksia kovasti Annikalle ja Jannelle ihanasta päivästä!

Mutta tässäpä vähän kuvia, meikäläinen on taas äärimmäisen hehkeänä ;)   Näissä kuvissa ja tunnelmissa ei taida sitten olla kyllä päätä, eikä häntää - mutta pääasia, että hauskaa oli!  SAA NAURAA !

"Kissat" vierekkäin
Pysy aina "pikkusiskona"  <3
Siellä se vielä köllöttää <3

Viekoittelevat mörököllit


Ihanaiset ystävät <3

Kimmo pääsi kuvaamaan tosi söpön näköistä lintua,  pähkinähakkia

Jos vaan vointini sallii,  eikä mitään erikoista satu - toteutan huomenna "viimeisen" postaukseni ennen tiistain koitosta.  Kaikinpuolin jänskättää !  Pysykeehän kuulolla ystäväiset !

<3 Henna

10 kommenttia:

 1. tsemppaan sua <3 pikkuraksua ootellessa, TUU JO!!! <3 -ile

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 taitaa tulla semmoinen tätin mussukka siitä ;)

   Poista
 2. Onnee loppurutistuksiiin ♥ onks jo tietoo tuleeko poeka vai tyttö ;)
  hah, hienoi kuvii :'d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, oikein edustavia kuvia, eikö :D Onhan se tiedossa juu, poikahan sieltä pitäisi olla tulossa :)))

   Poista
 3. Nyt oon kyllä ihan kade tosta pähkinähakista! Olen koko talven toivonut että tuollainen ilmestyisi meidänkin lintulaudalle, mutta ei niin ei. Täytyy vaan todeta jälleen, että ei täällä pääkaupunkiseudulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä niin söpö ilmestys, ja päästi tosi lähelle kuvaajan :) Tämä ei valitettavasti hyppinyt meidän pihassa, vaan kaverin porukoitten pihassa, välimatkaa tais olla useita kymmeniä kilometrejä :) Mutta oli kyllä kiva uusi tuttavuus meillekin :)

   Poista
 4. IHANA lintu!! :DDD Ja tosi positiivinen postaus taas :) Kivoja kuvia XD
  Ja kiitos haasteesta, mie tekasen sen heti, ku vaan kerkiän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi Lintu oli kyllä niiiin söpö <3 Oleppas hyvä :)))

   Poista