tiistai 8. tammikuuta 2013

Pikapikapika-postaus!

Apuva papuva!  Olen kohta masuni kanssa lähdössä sinne Kuopion yliopistolliseen sairaalaan arvioitavaksi!   Minulla ei siis ole minkäänlaista hajua,  tulenko kotiin takaisin, vai jäänkö sairaalaan odottamaan synnytyksen käynnistystä. Perhosia on vatsassa ja muutenkin siellä nipistelee jännästi.  Koitan nyt tässä teille pikaisesti hölistä jotakin  kivaa ennen lähtöä.

Nukuin viime yön levottomasti, kun mietin tämän päivän kenties tulevia tapahtumia, tutkimuksia ynnä muita. Ja lisäksi kohdussa tuntuvat nipistelyt aika ajoin jopa herättivät minut unesta.  En ole tähän mennessä panikoinut tai hätäillyt sen kummemmin asioista, mutta nyt täytyy rehellisesti myöntää, että paniikki alkoi viime yönä valua jalkoihin ja olenkin ollut aika koomisen näköinen häslä täällä kotosalla touhuillessani.  Käyn ylikierroksilla, siivoilin hullun lailla ja tohotan menemään.


Onneksi takana on rentouttava ja nauruntäyteinen viikonloppu! Kaiken touhun keskellä olen voinut hyvin ja virkeästi.  Ollaan saatu viettää Kaktun, Teemun ja Fluffyn, sekä toki oman kotiporukan kanssa mukavaa aikaa ratsastelun, kelkkailun, ammuskelun ja muuten vaan yhdessä hengailun ja pelailun merkeissä. Ja ollaan kaikki vielä hengissä ! ;)  Olisi kiva selostaa kaikesta paljon syvällisemmin, mutta uskon - että Kake ehtiessään tekee sen meidän molempien puolesta.   On nimittäin tunti aikaa siihen, että auto pitäisi startata. Pääsenkin ystävieni kyydillä kuopioon, koska toinen automme ei toimi ja Kimmo on töissä. Hevosten suhtee minulla on todella levollinen olo.  Molemmat ponit sai hyvät lenkit viikonloppuna ja eilen Kaamakin pääsi rallittelemaan pitkästä aikaa ihan kunnolla !   Enpä muista, milloin poni olisi saanut pinkoa tuollaista tahtia!  Jospa pimeässä otetusta videopätkästä saisi jotain kuvaa tulevassa videopostauksessa.  Materiaalia ei aina muistettu / ehditty ottamaan, mutta eiköhän me teille joku pieni ja  kiva pläjäys saada aikaiseksi - tai siis Kake saa ;)  


Muutenkin pollet toimi kivasti, Vuse sai toimia alkeisratsuna  ja Kaama sai kunnollista läpiratsastusta oikein olan takaa.  Molemmat ponit, etenkin Kaama oli oikein tyytyväinen neiti.  Se on niin onnellinen pieni ruutitynnyri päästessään säännöllisesti lenkille ja tekemään töitä myös ajatuspuolella. Pitäisi vielä yrittää pikaisesti juoksutella molemmat ennen lähtöä niin ois hyvä mieli itsellä poistua kotoa.  Huomenna onkin sitten taas hyvää reeniä luvassa, kun T  tulee tallille hoivaamaan pullat.

Kiitän tässä vaiheessa ystävääni Kaktua kumppaneineen ihanasta vierailusta ja avusta ponien kanssa !  Ja samaan hengenvetoon kiitän myös muita ystäviäni, jotka auttavat minua tämän  "vaikean"  ajan yli   ja ovat muutenkin hengessä mukana ja läsnä - olisivat sitten toisella puolella Suomea, maailmaa tai vaikka naapurissa. Olette kaikki mahottoman rakkaita!

Nyt tämä mama lähtee vielä viimeisiin askareisiin  ja  kuka tietää -  ehkäpä jää sille reissulleen POIKIMAAN!  :D   Ollaan mussukat yhteyksissä!

<3 Henna

18 kommenttia:

 1. Tsemppiä synnytkseen jos sen aika nyt on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei ollut tänään sen aika, mutta ens viikolla kyllä on ! :D

   Poista
 2. Tsemppiä myös täältä suunnalta! :) Vaikkei tunneta, sun blogisi perusteella oot oikein ihana ihminen <3

  VastaaPoista
 3. Onnea ja tsemppiä hirmuisesti! :) Jännitän täällä ruudun toisella puolella puolestasi, toivottavasti saadaan pian kuulla iloisia vauva uutisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässyt tänään vielä tuottamaan vaavi-uutisia, mutta viimeistään ensi viikolla alkaa tapahtua ! :)))

   Poista
 4. Onnea matkaan!:)
  oon jo jonkun aikaa lukenut sun blogia, en oo vaan saanut aikaseks kommentoida ja sun teksteistä tulee aina niin hyvä fiilis. jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, että nyt viimeistään kommentoit - lämpimästi tervetuloa joukkoomme! <3

   Poista
 5. Oikein paljon tsemppiä ja voimia synnytykseen, kun se alkaa! Hyvin se menee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, en vielä tänään päässyt synnyttämään mutta ei siihen enää kauaa mene että alkaa tapahtua, tosiaan viimeistään ensi viikolla :)

   Poista
 6. Onnea paljon tulevaan koitokseen <3 pidän peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin ! <3

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tuleepi terve varsa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeommaan, eeköhä se sieltä ehjänä ulos tule ;) Iso ukkeli olikin kyseessä, kirjoitan pian lissee :)

   Poista
 8. Täällä jo odotellaan lisätietoja :D

  VastaaPoista
 9. tämä on taas tämmönen lyhyt mutta ytimekäs: <3 :DDD -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih no semmonen lyhytkii on tervetullut ! ;) <3

   Poista