torstai 3. tammikuuta 2013

Elämäni Aakkoset

Sain ystävältäni Lauralta  toiveen blogissaan, että tekisin tämän postauksen vähän niin kuin haasteena, joten nyt annetaan sitten palaa!    Kiitoksia vaan toverille ! :)  Tämä vaikuttaakin hyvin mielenkiintoiselta ja samalla ehkä haasteelliselta toteuttaa.    Katsotaan, miten hyvin meikäläinen pystyy keksimään jokaiselle kirjaimelle jotakin.  Koitan luottaa vilkkaaseen mielikuvitukseeni, ja laittaa  parhaani mukaan ensimmäisen mieleen tulleen sanan jokaisen kirjaimen kohdalle :)

A   -   Alma.   Edesmennyt minun ja perheeni koira, Norjanharmaahirvikoira- narttu.   Alma oli äärimmäisen suloinen, oikea nallekarhu - josta kuoriutui metsällä voittamaton ja verenhimoinen hirvihaukkuja.   Vanhuuden vaivojen vaivatessa elämää, Alma nukutettiin ikiuneen toukokuussa 2011. Rouva ehti päästä reiluun 14 vuoden, kunnioitettavaan ikään. Meidän rakas mummeli <3


B - Boobs !    Sori, mutta ei tullut muuta mieleen!  Tissit on oikein kivat ulokkeet, varsinkin kun ratsastaa harjoitusravissa kera isojen utareiden - muistamatta laittaa päälle kunnon urheiluliivejä!  Ilmankos omani ovat hieman "valahtaneet"  yksilöt ;)

C - C-kuppi.    Tissiaiheessa jatketaan, tuleepahan tässä vähän hyödyllistä, tai no - ehkä vähemmän hyödyllistä infoa teille !  Omistin c-kupin rinnat ennen raskautta, mutta nyt nuo on turvonneet pari astetta ylemmäksi, saas nähdä millaiset hinkit omistan, kunhan maito nousee utareisiin kunnolla.  Ei varmaan enää riitä normaalit liivit, vaan seuraavat on hankittava meijeri-kaupasta, eli lehmien yyberkuumat utareliivit :D

D - Dressage   Kunnollista kouluratsastusta katsoessa henkikin salpaantuu ratsukon hienoutta tuijottaessa.

E - Elsa   Suuri rakkauteni, lapsuuteni tukipilari.  Suomenpystykorva- narttu, joka oli koulukiusaamisen tuhrimassa lapsuudessani parhain ystäväni ja metsästyskaverini.  Teen koirasta joskus erillisen postauksen, kunhan saan skannattua vanhat kuvat koneelle.  Elsa kuoli pahasti levinneeseen maksasyöpään 16. 1. 2003. Vaikka tapahtumasta on 10 vuotta, Elsan kuva ja kaulapanta on kunniapaikalla kotimme olohuoneen lipaston päällä. Ja ne pysyy siinä. 

F - Ford  Tarkemmin Ford Escort -91. "Ekkeri".  Kimmon uskollinen auto, joka palveli meitä suhteemme alkuvuosina.  Kyllä kuulkee bassot kumisi takakontissa ja kuumia suudelmia auton ohjaamossa vaihdettiin.. Ette varmaan halua tietää enempää ?  ;))

Vähän osumaa ottanut "Ekkeri" 10 / 2003
G - Guess    Vaatebrändi, joka tekee sekä todella kauniita vaatteita, että asusteita.  Omistan yhden kauniin pinkin mekon Guessilta, sekin ostettu aikoinaan halvalla nettikirpputorilta. Mekko saa tosin ootella "hetkisen"  omistajansa kauniimman vartalon aikoja. Tiedä sitten, tuleeko niitä aikoja ollenkaan.

H - Henna    Itsekästä ehkä, mutta minä - ihan ite! Valitettavati joudun elämään itseni kanssa, jokapäivä! Yleensä se on yhtä komediaa,  mutta sekaan mahtuu myös draamaa kiitettävästi. Ei ole aina helppoa olla minä.

I - Itsepäisyys   Yksi pahimmista luonteenpiirteistäni.  Olen joskus uskomaton jästipää. Kun päätän jotain, on minun erittäin vaikea myödätä yhtään päätöksessäni. Periaatteisiin liittyvissä asioissa olen pahimmillani.   Onneksi olen hieman oppinut tässä elämänkoulussa joustamaan. Viimeistään nyt on oikeesti pakko, elämä muuttuu ja minä myös.

J - Janne  Rakas pikkuveljeni -  my retardo brother. Äärimmäisen rakas, meidän perheen vauva, vaikka onkin jo iso jäpikkä.  Silti se pysyy vauvana ja tulee edelleenkin isosiskon syliin pyydettäessä <3


K -  Karisma   Tähän olisi voinut tulla myös rakas ruunanrupsuni Kusko, mutta KB valtasi mieleni ensimmäiseksi.  Rakkaani ravurinraato, hiomaton timanttini. Mamman murheenkryyni, mutta voi kuinka tärkeä siitä on tullutkaan. Halutessaan oikein hieno tamma, jonka luonne ei jätä kylmäksi.


L - Lapio  Tarkemmin siis oikealta nimeltään ystäväni Laura, joka tämän "haasteen"  mulle heitti!  Meitä yhdistää mm. ne vähäiset  kadonneet aivosolut, jotka etsivät toisiaan pimeässä  :D


M - Manolo   Sen verran olen harakka ja muodista / kauneudesta kiinnostunut ihminen,  että päädyin ostamaan viime vuonna itselleni aidot Manolo Plahnikit.   Löysin ne sattumalta netti huutokaupasta ja huusinkin itselleni ne todella edullisesti, kun vertaa niiden ovh - hintaan. En voinut vastustaa kiusausta.  Ne odottavatkin kaapissa kauniimpia aikojani, kun omistan taas hoikistuneemmat sääret ja vähemmän turvonneet jalat.

N - Naturismi   Olen aiemmassakin postauksessa paljastanut, että minussa on naturistin vikaa. Vaikken todellakaan omista kaunista vartaloa, tykkään hillua alasti ja eritoten uiminen on parasta ilman mitään ylimääräisiä rättejä. En kuitenkaan ole mikään itsensäpaljastelija, joten ei minua tarvitse pelätä ;)

O - Onni  Tarkoittaa elämässäni montaa eri asiaa. Onni ei ole tullut helpolla, mutta se on sitäkin rakkaampi.  Onni on läsnä elämässäni enemmän, kuin koskaan aiemmin  - ja tulee olemaankin jatkossakin   <3

P - Painonpudotus   Se on minulla edessä, enkä malta odottaa!  Mikään langanlaiha en halua olla, vaan terve, sopivilla kurveilla varustettu nainen.  Kurvit sitäpaitsi pukee persoonaani. Kuitenkin jo ihan terveydellisistä syistä minun on hyvä pudottaa painoani.


  
Q - Quasimodo   Ei varmaan tarvitse sen enempää kuvailla.  Disneyn Notre Damen kellonsoittaja on herkistävä kertomus syrjäytyneestä, hyljeksitystä kellonsoittajasta ja hänen ystävyydestään kauniiseen mustalaistyttö Esmeraldaan. Olen katsonut elokuvan varmaan sata kertaa, ja se taitaa edelleenkin olla minulla digiboksilla tallennettuna. Harvoin säästyn kyyneliltä Disneyn elokuvia katsellessani.

R - Rakkaus  Elämän vesi, jota ilman ei voi elää. Jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi ja mahdollisuuden rakastaa takaisin.  Ilman jokapäiväistä rakkauden osoittamista joko miestäni, lemmikkejäni tai ystäviäni kohtaan - olisi elämäni aika tyhjä ja turha.

Vanha perhekuva vuodelta 2008, kun meitä oli vielä vain 4 <3
 S - Suikki-Setä  Rakas setäni, joka kuoli syöpään vain 56-vuotiaana viime keväänä, tarkalleen 22.päivä huhtikuuta, klo 1:n jälkeen yöllä.   Hän oli minulle äärimmäisen rakas, pelkkä muisteleminenkin saa kuulemaan hänen äänensä ja silmät kyyneliin.  Setäni muistolaulu.

T - Teeri   Sattuipas sopivasti.  Olen lapsesta asti tottunut liikkumaan luonnossa isäni ja setieni kanssa,  ja harrastanut itsekin metsästystä koko ikäni.  Oma ase minulla on ollut 13-vuotiaasta asti, mutta nykyään hevosharrastus verottaa ison osan metsästysharrastus-ajastani.  Kuitenkin joka syksy käyn edes muutaman kerran metsällä.  Kanalintujen metsästys on ykkös "lajini".   Teeri on ennen kaikkea kaunis ja kiehtova lintu, mutta äärimmäisen hyvää ruokanakin! 

Syksy 2008
U - Usko   Yksi tärkeimpiä asioita elämässäni. En koe olevani mikään pyhimys tai malli-uskovainen, vaan vajavainen ihminen kaikinpuolin.   Mutta Luoja on hyvä, ja auttaa minua elämässäni, minun heikkoudestani huolimatta.

V - Vaatimattomuus   On hyve, jota ihailen ihmisisssä.  On hyvä omistaa hyvä ja terve itsetunto sekä tietää mitä haluaa, mutta vaatimattomuus ennen kaikkea saa minut ihailemaan monia eri ihmisiä.  Tunnen paljon erittäin taitavia ja menestyneitä ihmisiä erinäisissä osa-alueissa,  ja heidän vaatimattomuutensa saa minut ihailemaan heitä enemmän.  Se, ettei anna kusen nousta päähän menestyksen tai rikkauksien myötä, on äärimmäisen ihailtavaa.   Itsekin haluaisin pitää vaatimattoman asenteen yllä.

X - Xena Tv-sarjan soturiprinsessa.  Katsoin ohjelmaa pentuna ja halusin olla yhtä kova mimmi, kuin Xena oli. Taidan haluta vieläkin . Y - Ystävät  Eikä mitään muuta!   He ovat minulle kuin perhettä.   " Tosiystävä kävelee silloin sisään, kun koko muu maailma kävelee ulos "  

Z - Zalando   Ei kyllä liity elämääni oikeestaan millään tavalla, mutta enivei !  Todella kivoja kenkiä ja asusteita sisältävä nettikauppa, mutta en ihan periaatteesta osta sieltä, koska tv-mainos on niin pirun ärsyttävä ! 

Å - Åke  Ei kyllä taida kuulua elämääni missään muodossa tämäkään, mutta ekana tuli mieleen ! :D 

Ä - Äiti  Tähän olisi typerää keksiä jotain muuta.  Äitini on yksi parhaimmista ystävistäni.
Äiti ja Vuse tammikuussa 2010
Ö - Överit   Meikä osaa vetää överit melkein joka asiassa!  Eritoten sokeri-överit on kiva vetää jonkun kaverin kanssa yhdessä hihitellen.   Tosin nyt ei pahemmin vedetä sokeria, eikä missään nimessä övereitä. Taitaa olla tuo pahanen aikamoisessa pannassa hyvän aikaa tulevaisuudessa.

Tässäpä nämä aakkoset minun vinkkelistä !   


<3 Henna10 kommenttia:

 1. Ollaanpas me vielä hehkeitä tuossa kuvassa :D Nyt niin turvonneita mammoja, että oksat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ollaan, oikein hehkeitä ! :D Mäkin näytän jopa suht hoikalta :D Sä nyt et oo vielä turvonnutta nähnytkään, mä oon semmonen kunnon emakkojen emakko! Mutta ei tätä onneks ikuisesti jatku, kohta saan poksahtaa :DD Sie saat turpoilla vielä kaikessa rauhassa ;)

   Poista
  2. Oon minäkin ihan tarpeeks porsas jo omaan makuuni :D

   Poista
  3. niin sitten sullahan on se pinkki haalari-pukukin niin sopiva :DDD

   Poista
 2. :D ihanan positiivinen postaus, hyvin keksitty!

  VastaaPoista
 3. Mää niin tykkään tästä sun blogista! :)
  Ois kiva, jos tekisit Kuskon ja Karisman kehityspostauksen? :)

  http://www.suukkopolle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Kuskosta en sen enempää osaa kehityksestä kertoa, koska se on ollut minulle se opetusmestari, jonka kautta olen päässyt osaamani asiat oppimaan :) Mutta toki sitä kautta voisin kehityksestäni kertoa :)

   En tiijä, ehitkö lukea tuon postauksen, mutta siellä on vähän tarinaa Kuskon ja minun yhteisestä historiasta :) tässä linkki :   Karismasta ilman muuta voisin kertoilla joskus syvällisemmin, harmi ettei minulla ole kauheasti materiaalia alku-ajoilta, mutta aina voin ainakin kertoa siitä :)

   Kiitos paljon palautteesta ja toiveista! <3

   Poista
 4. Löysin vasta sun blogin ja oon ihan ihastunut tähän! Kirjotat hyvin ja sopivasti. Oot ihan super ihana tyyppi, niin iloinen ja aito :-) Jäämpi seurailemaan sun puuhias. Ainiin ja onnea tulevalle äidille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku kiva, että oot löytänyt ja tykännyt, lämpimästi tervetuloa mukaan :) Sydäntälämmittävää kuulla, että lyhyenkin tutustumisen ajalta tykkeet minusta, kiitos paljon :) Pidetäänhän yhteyttä jatkossakin kommenttiboksin puolella! <3

   Poista