keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappuörveltäjät-kuvapostaus !!

Heips!   Vappu meni oikein vauhdikkaissa merkeissä ja nyt hapottaa pahasti.  Univelkaa tuntuisi olevan loputtomiin ja vintti on ihan sekaisin, mutta olo on henkisellä tasolla energinen ja latautunut. Kyllä ystävien seura piristää kummasti!  Vaikka minulla oli lähelläni iso lössi läheisimpiä ystäviäni, ikävöin kuitenkin muutamia ihmisiä, jotka toivoin olevan paikalla.  Mutta kaikkea ei voi aina saada,  ja ne joitten kanssa en päässyt vappua juhlistamaan, aion juhlia sitten privaatisti kesän aikana! :)

Rakas keräsi kukkia :D


Kaikkea muutakin mukavaa tapahtui vapun aikana. Ne todellakin antavat minulle lisäpuhtia jaksaa ja  touhuta kaikkea lomani aikana!   En kuitenkaan halua kirjoittaa asiasta tämän postauksen yhteyteen, vaan huomenna kerron teille asiasta syvällisemmin, anteeksi salaperäisyyteni, mutta tästä postauksesta tulisi aivan liian pitkä, ja luultavasti lopettaisitte lukemisen kesken,  jos alkaisin nyt tähän tulavaisuuden  salaista arkkua raottelemaan  :)


<3 Henna
6 kommenttia:

 1. Voe elämä!!!:DDD Kyllä tuas kuvista näkköö että hauskoo on ollunna enemmän ku sielu sietää!!:DDDD -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu oli kyllä hilpee meininki :-) naama on ihan krampissa naurumaratoonin jäliltä :)

   Poista
 2. Näyttää huippuhauskalta meiningiltä!!! :)

  VastaaPoista
 3. kuvat kertoo enemmän ku mitkään sanat! <3 -ile

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä tilanteessa ee kyllä jää mikkään epäseleväks! ;) mua naurattaa niin ku kahtelen noita kuvia ja muutamia muita hienoja otoksia konneelta :DDD ollaan me kommeita <3

   Poista