tiistai 15. toukokuuta 2012

Tietoa tammuskan menneisyydestä!

On siis tulossa! JEE!

Yllätyin viime yönä erittäin positiivisesti, kun selailin facebookkini viesti-kansiota.  Siellä oli nimittäin yksi minulta huomaamatta ja siten lukematta jäänyt viesti,  jossa eräs nuori nainen otti minuun yhteyttä Karisman tiimoilta.

Hän oli löytänyt jotakin kautta blogini ja  sitä hetken tutkittuaan oli iloiseksi yllätykseksi löytänyt entisen hoitohevosensa, Karisman. Hän oli aikaisemmin yrittänyt kovasti etsiä Kaaman nykyistä omistajaa, mutta ei ollut minua löytänyt.  Nyt hän oli todella tosissaan etsinyt ja vihdoinkin löytänyt blogini ja sitä kautta myös tamman.

Hän oli hoitanut tammaa 2007-2008, niihin aikoihin, kun tamman toinen varsoista, Dempesta Stella syntyi.  Silloinkin  se oli ollut hyvin herkkä, eikä sillä oltu ratsastettu ollenkaan.  Juoksuteltu lähinnä satulan kanssa. Hän kehui, miten Kaamasta on ilmeisesti tullut kuvien perusteella hieno hevonen. Kerroinkin hänelle neitin kuulumisia ja toivoinkin kovasti, että yhteydenpito jatkuisi ja saisin lisää tietoa tamman menneisyydestä.  Ja hän tietysti kuulla tamman kuulumisista enemmän.

Hän aikoikin tutkia koneensa tiedostoja ja etsiä mahdollisia kuvia tammasta niiltä ajoilta, kun tämä oli siitostammana ja  henkilön hoidettavana.   Toivottavasti hän löytää kuvia, sillä en millään malttaisi odottaa ! :)  Tamman menneisyys on minulle hyvin hämärän peitossa, joten olisi mahtavaa tietää edes vähän enmmän tuon neiti-herkkiksen historiasta.Pyysin myös ystävääni vierailemaan pian järkkärinsä kanssa, jotta saataisiin uusia  ja tuoreita kuvia tänne. Aion myös pian kertoa Vusesta teille hieman syvällisemmin,   sitä on useammat kyselleetkin.

 <3 Henna
10 kommenttia:

 1. Ompa jännää!! On varmasti mieleenkiintoista tietää edes vaikka vähän, mitä/missä/milloin Kaama on puuhannut silloin joskus!:) -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toivottavasti k.o. henkilö löytäisi edes yhden kuvan tammasta niiltä ajoilta :) mua ihan jänskättää !:)

   Poista
 2. En ole vielä kovin kauan ollut blogisi lukija, mutta varmasti luen jatkossakin tätä!:) Kirjoitat mielenkiintoisella tavalla ja koen samaistuvani moneen tekstiisi, koska itsekkin olen kamppaillut samanlaisten asioiden/ongelmien kanssa.Tästä huolimatta vaikutat hauskalta ja mukavalta ihmiseltä..Ja olet tosi nätti :)

  Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin! :) Ihanaa, että voit samaistua teksteihini ja saada niistä itsellesi voimia :) Välillä olen joskus turhautunut blogini parissa mutta kommenttisi ansiosta jaksan taas kirjoitella ahkerasti! Kiitos miljoonasti! <3

   Poista
  2. Tuo sinun TIETOJA MINUSTA teksti tuossa sivussa voisi olla minun kirjoittama..Tosin en tällä hetkellä aktiivisesti harrasta hevosia, vaikka lähellä sydäntä ne on ja kovasti toivon, että pääsen pian taas rakkaan harrastuksen pariin. Enkä myöskään asu maalla :D Yhtenä päivänä luin blogiasi ja huomasin, että ei sinullakaan aina ole helppoa ollut ja itselläni ei sinä päivänä ollut mieli kovin korkealla.Aloin miettiä, että Henna on kaikesta huolimatta jaksanut porskuttaa eteenpäin niin hitto vie kyllä minäkin jaksan! :)

   Poista
  3. Mahtava kuulla! Kyllä me jaksetaan porskuttaa eteenpäin sisulla ja taistelutahdolla! :) Puhalletaan tarvittaessa yhteen hiileen! :) <3

   Poista
  4. Niin tehdään! :) <3

   "Joskus elämän on mentävä rikki, että osaisi taas kunnioittaa ehjää elämää. Joskus on herättävä sateiseen aamuun, jotta voisi taas herätä auringon säteisiin. Elämä muistuttaa meitä hyvistä hetkistä, antamalla välillä myös huonoja hetkiä. Vaikka olisit rikki, älä pelkää. Rikottu rakastaa hellemmin. Rikottu huomaa herkemmin. Rikottu tuntee syvemmin. Rikottu rakentuu vahvemmin. Ehjimmät meistä on tehty sirpaleista"

   Poista
  5. nimenomaan! ihanasti sanottu !:)

   Poista
 3. Voi että, hieno uutinen! Nämä tälläiset jutut on aina kultaakin kalliimpia! Mäkin iloitsin kovin, kun sain kuulla Vessin menneisyydestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toivon kovasti, että kuulisin jatkossakin lisää tarinoita tammasta ja saisin ehkä kuviakin näkösälle :)

   Poista