maanantai 28. toukokuuta 2012

Katkera työmies sai balsamia haavoilleen

Olin jo pitkään ikävöinyt suuresti yhtä parhainta ystävääni, serkkuani Jassea, ja kaiken kiireen ja hässäkän keskellä unelmoinut yhteisestä ajasta totaalisen rentoutumisen parissa.  Ollessani virallisella lomalla, kaikki aika meni kotona heikkopäisenä heilumiseen ja rästihommien hoitamiseen. Koko loma, lähes 3 viikkoa tuntui häviävän, kuin tuhka tuleen ja  loman loppuessa, olin vihainen ja katkera - lähinnä itselleni, mutta myös kaikelle hommalle, mitä yhdessä mieheni kanssa olimme päättäneet hankkia.   En siis ehtinyt tehdä juuri mitään, mitä ihmisen lomalla kuuluisi tehdä.

Kun olemme asuneet täällä Kaavilla, nyt reilun 3 vuotta - on koko tämä aika mennyt rakentaessa, remontoidessa ja ympäristön siistimisessä.  Noh, eipähän tästä voi syyttää, kuin itseään. Ilman hevosten hankintaa elämäni olisi paljon yksinkertaisempaa, työtä olisi miljoona kertaa vähemmän, ja vapaa-aikaa sekä rahaa olisi vaikka millä mitalla ammennettavaksi. Tiedän kuitenkin, että tästä elämäntavasta on vaikea kasvaa ulos,  niin rakkaaksi se on muodostunut.

Nyt kuitenkin  kohtalo puuttui asiaan ja pisti tämän uppiniskaisen valittajan sairaslomalle. Niin helposti käteni paskaksi meni, etten voi vieläkään uskoa sitä todeksi.  Luultavasti luustoni on niin heikko, ettei lisäkalkin syöminen tekisi pahaa yhtään.  Olen järkyttynyt, miten helposti käteni luut murtuivat. Vaikka minulla on murtuneessa kädessä osakipsi, jolloin peukku, etusomi sekä keskari ovat vapaasti käytössä, on silti minulla aika avuton olo kipsin vuoksi.  Lisäksi minun pitää ottaa iisisti, että käsi paranee pian ja pääsen töihin. Tunnen aika vahvaa huonoa omatuntoa sairaslomasta,  vaikka en itse asialle mahda mitään.

Mutta siis pidemmittä lätinöittä ihanaan rentoutuspäivään rakkaan kanssa.  Istuskelimme pihalla koirien kanssa remuten ja kaikenmaailman asioista puhuen.  Minnekään ei ollut kiire, ja saatiin olla koko "perhe" yhdessä.  Serkkuni mies on myös minulle todella tärkeäksi muodostunut ystävä.  Hän on loistava kokki ja valmisti meille lohta ja kasvis-vuohenjuustolisäkettä, kyllä maistui !  Illalla lämmitimme saunan ja teimme ulos kylpyammeeseen vaahtokylvyn kera kynttilöiden. Kyllä teki gutaa!     En sen enempää hehkuta asiaa, mutta kuvia laitan kyllä! :)Nyt taas jaksaa! 


<3 Henna

8 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen ihanalta näyttää ja kuulostaa!!!!varsinkii tuo kynttilänvalossa lilluminen!!:) -Anne-

  VastaaPoista
 2. Miekin tahdon kylpyammeen tollein ulos ja ois kiva puuhastella pihalla tollasta kaikkee kivaa.Arvaa ärsyttääkö kun asun kerrostalossa! :D Teillä on varmasti ollut tosi hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin himoitsen tuolleen kylpyammetta ulos! Oli kyllä niin luxusta, että :) Onhan omassa pihassa kivaa puhhastella kaikkea, vaikka työtäkin se välillä teeettää; mutta on kyllä todella palkitsevaa myös! :) Ehkä snäkin joskus asustelet omakotitalossa, koskaan ei voi tulevaisuudesta tietää :)

   Poista
  2. Tai sit mie raahaan kylpyammeen tuohon parvekkeelle! :D

   Poista
 3. Henna, niin tuttua! Me ollaan asuttu täällä kohta 7 vuotta ja koko ajan on jotakin paikkaa remontoitu tai rakennettu uutta. Ja sitten kun saa entiset tehtyä, kierros alkaa uusista. Ja tälläkin hetkellä, sitten kun tämä nykyinen projekti on valmis, on seuraava jo suunnitteilla! Ihan mahotonta. Välillä tulee sellainen fiilis, että voi kun olisi uusi talo ja uusi paikka, jossa kaikki olisi valmiina! Miten paljon helpompaa olisikaan... Kesälläkään ei tarvisi kuin nurmet ajella... Mutta silti rakastan tätä paikkaa ja tällä tavalla saa tehtyä oman näköistä. Ja juurikin nuo tuollaiset hetket mitä teillä just oli, auttaa jaksamaan taas arjessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näinpä! joo, niin se näkkyy olovan, jotta ain on uusia visioita oottamassa entisen jäljessä :DDD iha sekopäistä touhua, mutta lopputulos palkitsee kyllä :) tsemppiä teille sinne rojektin keskelle! <3

   Poista