maanantai 14. toukokuuta 2012

11 vastausta - 11 kysymystä

Satu heitti haasteen vastata hänen esittämiinsä kysymyksiin. Ideana on vastata 11 kysymykseen, sen jälkeen keksiä itse uudet 11 kysymystä ja haastaa 11(en ehkä keksi niin montaa, mutta enivei) bloggaajaa vastaamaan niihin.

Sain tällaiset kysymykset:

 1. Mikä on suurin unelmasi?

- Olla onnellinen ja tasapainoinen ihminen.  Katsoa peiliin ja hymyillä itselleni, kohdata kaikki vahvuuteni ja puutteeni ja rakastaa niitä kaikesta huolimatta. Olla tuntematta alemmuuden tunnetta.   Suurena unelmana on saada takaisin se vartalo, jota oli kiva pukea naisellisiin pikkumekkoihin ja korkeisiin korkoihin. 2. Millä keinoilla kevennät ahdistuksen tai stressin tunteen?

- Ystävät, kahvikuppi ja yhteiset seikkailut. Ikävöin rakasta serkkuani tällä hetkellä ihan mielettömästi, tunnen kuihtuvani kasaan ilman hänen elvyttävää seuraansa. 


3. Mistä piirteistä pidät itsessäsi?

-  Räväkkyys, huumorintaju, seikkailija-luonne ja luonnonlapseus.  Tahdon olla villi ja vapaa, ja kulkea lailla tuulen. 


 4. Onko sinulla tapoja, joista haluaisit oppia pois?

- Totta munassa!  Ja niitä on monia!  mm.  Suklaansyönti, stressaaminen, tuittuilu ja kärttyily :D  Olen hyvin räiskyvä persoona myös negatiivisessa mielessä, sanon välillä asiat turhan kärkkäästi, kun pitäisi osata pitää turpansa kiinni joskus.   Noh, louskuvista leuoista kärsii koko akka! :D 


5. Millainen suhde sinulla on sukuusi?

-Läheinen erilaisista maailmankatsomuksista huolimatta.  Olemme keskenämme suurimman osan kanssa suhteellisen vähän tekemisissä, mutta silti tuntuu, että aina jatketaan samasta pisteestä, mihin on jäätykin. Muutamat ihmiset ovat kuitenkin olleet minulle erittäin träkeitä henkilöitä, kuten esim. jo aiemmin mainitsema serkkuni sekä edesmennyt setäni.   

Toinen serkkuni ja hänen koiransa kanssa muutama vuosi sitten.
 6. Millä tavoin saat turvaa elämääsi?

- Rukoilemalla ja hiljentymällä luonnon keskellä.  Luonto on minulle elämän alttari, joka saa aina kiitosmielelle ja  herkistymään - ihan vaikka ratsastuslenkin lomassa. Luoja on luonut meille mahtavan luonnon mullistuksineen, joka saa tällaisen pienen ihmisen miettimään elämän ja rakkauden salaisuuksien syövereitä. 7. Tykkäätkö hassuttelusta?

-  HAH ! kysytkin vielä!   minä en tiedä mitään muuta niin hauskaa, ku hassuttelu ystävien kanssa - omalla tai toisten kustannuksella!   On niin ihana heittäytyä ja saada tilannekomiikkaa aikaiseksi, tosin sivullisia saattaa meininki joskus hirvittää.  Siksi otsassani pitäisi lukea :  " EI TOSIKOILLE!"


 8. Mikä on parasta kesässä?

-  Valoisat, lämpimät yöt. Rätisevä tuli rannassa, saunan tuoksu  ja nouseva sumu järveltä, jossa kuikka laulaa yöllistä serenaadiaan.   Se suuruus, mitä luonto koko kauneudessaan meille näyttää.  En halua kuvitella enempää, sillä en millään malttaisi odottaa näitä hetkiä :)  9. Mistä nautit suomessa eniten?

- Tulee varmasti yllätyksenä - LUONNOSTA!  ;)   Se on vaan jotain niin hienoa, etten voisi ikinä muuttaa suomesta pois, ainakaan pitkäksi aikaa. 10. Minkälaisesta musiikista pidät?

- Musiikkimakuni on hyvin monipuolinen. Melodinen, raskas metalli  ja ysäripoppi-piisit ovat lähellä sydäntäni.   Mutta huomaan kuuntelevani melkein jokaista genreä edustavaa musiikkia -  kun se vaan nappaa, niin se nappaa.

Niskat paskana.com

11. Millaisella fiiliksellä olet nyt?

-  Iha jees meininki. Väsyttää ja uuvuttaa, mutta silti odotan vielä virkistyväni tässä.  Tällä viikolla on paljon mukavaa, ja vähemmän mukavaa tekemistä, mutta eeköhä siitä selvitä taas sisulla ja positiivisella asenteella!11 kysymystä heitetään 11.n sijaan seitsemälle bloggaajalle:   Kaktulle, Janitalle, Anzulle, Saaralle, Annelle, Viipille, ja Lauralle 

Ja tässä heille heittämät kysymykseni! Anteeksi ne ovat vähän omituisia ehkä.  Ei ole pakko vastata, jos ei jaksa / uskalla! ;)

1. Mikä tai mitkä asiat ovat tärkeintä elämässäsi?
2. Mihin kiinnität ihmisessä ensimmäisenä huomiota?
3.  Itketkö usein?
4. Onko menestys elämässäsi kuinka tärkeää?
5. Mitä odotat tulevaisuudeltasi?
6. Miten rentoudut arjen keskellä?
7. Mitä mieltä olet selän takana puhumisesta?
8. Milloin haluat olla yksin?
9. Millainen ystävä olet?
10. Onko sinulla jotakin omituisia pakkomielteitä?
11. Millaiset ovat suosikkikenkäsi?


<3 Henna
 

 5 kommenttia:

  1. ohhoh, kiitoksia haasteesta! ton jaksa/USKALLA luulis heittävän sen verran löylyä kiukaalle ettei kukaan jätä vastaamatta ;D

    VastaaPoista
  2. Ihana kun vastailit syvällisten ajatusten kera! :)

    VastaaPoista
  3. Ohoh, nytpä huomasin tän! Vastailenkin samantien, joskaan enpä tiedä laitanko haastetta kiertoon, tylsä kun oon.

    VastaaPoista