perjantai 18. lokakuuta 2013

Kuulumisia kuvien muodossa

Moikkelis kaikille !  Tämä rähjääntyneen oloinen allekirjoittanut on ollut taas reissussa ja loppua reissaamiselle ei näy vähään aikaan! Huomenna taas lähdetään liikenteeseen, tällä kertaa kohti Helsinkiä ja Vantaata.  Ensiksi käymme siskoni supersuloisen pojan ristiäisissä juhlimassa  ja sitten pääsen näkemään ystävääni Kaktua pitkästä aikaa <3   Siitä seurasta olen varma, että aion nauttia täysillä enkä murheitani mieti! 

Mutta kertoilen vähän pikaisesti kuulumisia viime päiviltä.  Enemmänkin kuvien muodossa, mutta yritän jotain vähän kirjoitellakin.

Kotiuduttiin kiruveden metsätysreissulta keskiviikko-iltana  mukanamme mukavasti teeripaistia ja hirvenlihaa.   Niistä muuten puheenollen, jos teidän rakkaitten lukijoiden joukossa on joku metsästystä aristeleva henkilö, niin olen pahoillani ja suosittelen ohittamaan joitakin kuvia vaikkei ne verisiä tai kovin raakoja olekaan.   Metsästys on sukumme alkukantainen elämäntapa, johon itsekin olen kasvanut pikkuvauvasta asti.  Yhteiset jahtireissut ja tulilla istumishetket ovat perinteeksi muodostunut tapa ja on erittäin rakas asia minulle.   Saalis ei ole ykkösasia, vaan enemmänkin se yhteinen aika ja muistelot.  Vaikka toki se paistin tekeminen itse ampumasta riistasta onkin sikahyvvää!

Lapsen saaminen ei ole este omille harrastuksille, ei tälläkään kertaa.   Toki se on vähän hidaste, tai ainakin vaatinee enemmän suunnittelua ja luovimista. Metsässä kävin kävelemässä Onni ollessa välillä takin sisässä ja välillä taas kannoin poikaa kainalossani.  Välillä pukkailin vaunuja heinittyneitä metsäteitä sekä kinttupolkuja pitkin.  Vahdittiin Kimmon kanssa poikaa vuorotellen, että molemmat pääsivät koirien kanssa metsän siimekseen liikkumaan.  Aamuisin ollessamme kyttäilemässä teeriä metsäaukean laidassa, nukkui Onni autossa viltin alla - radion soidessa hiljaa taustalla. 

Vaikka metsästeltiinkin aika paljon, saatiin keskittyä myös valokuvaukseen. Kimmo onnistui ikuistamaan puun latvasta akkateeriä  sekä linnuista kaikista mahtavimman ja ylväimmän - ukkometson.

Kilikatin kanssa metällä


 Huomatkaa mun hienot kalsarit! ;DD
 Tiedän - olen Seksikkyyden multihuipentuma! :D

Upein! <3 
Jokapaikassa saa lukea hehkutuksia talvesta ja lumesta.  Toki  lumi on ihanaa ja talven tulo piristää, mutta ei kiitos ihan vielä kuitenkaan, sillä mulla on jäänyt hommat pahasti kesken!    Piha olisi ollut haravoinnin tarpeessa ja polletkin on vielä kesäkengässä !  Kusko olikin pudottanut maanataina toisen etukenkänsä, joten nyt on korkea aika saada talvipopot alle.  Sen aikaa lomaillaan ja odotellaan kengittäjää.   Minusta tuntuu kerrankin positiiviselta tämä lomailu, sillä olin aivan naatti.   Tämä pieni pako kaikesta tekee hyvää ja aion nyt nauttia siitä hyvällä omallatunnolla.

Kun päästiin minuun, niin sen verran vielä voin sanoa -  olen käynyt  mietteineni pohjamudissa viimeaikoina.  Ette arvaakkaan.  Mutta nyt alkaa vähän helpottaa, sillä sain puhuttua omista tunteistani vihdoinkin myös miehelleni.  Vaikka tuntui, että kaikki leviää sen johdosta käsiin ja on lyötävä hanskat tiskiin - kuitenkin näyttää tällä hetkellä kaikki jo paljon paremmalta.  Tästä kirjoitan ehtiessäni ehkä lisää tulevaisuudessa.








Energiaa ?! 

Mutta nyt lähden syöttämään ja pukemaan Onskan,  sitten lähdetään vähän ihmisten ilmoille täältä mökistä höperöimästä!  Seuraavan kerran tarinaa sitten etelän-reissun jälkeen :)   Paljon voimahaleja ja suukkoja teidän viikonloppuunne rakkaat ystävät! 

<3 Henna

24 kommenttia:

  1. Mikäs hevonen tuo kuvissa on ? On ihan erin näköinen ( tai sitten on minussa vaan vikaa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on meidän Karisma! :D Se nyt on semmoinen laama, joka muuttaa muotoaan mielialansa mukaan ja eilen oli pippuripulla- päivä ;D

      Poista
  2. Taitaa olla Karisma noissa kuvissa,tuo eka kuva siitä on minusta henkeä salpaava,todella onnistunut ja upea! :) Ja nuo linnut on hienoja! Metsässä on ihanaa käppäillä ym,mie käyn monesti Stollen kanssa mettässä lenkillä ja se rakastaa metsässä kävelyä,oli eilen todella innoissaan, kun metsässä mentiin,intopinkeenä ja pörheenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Katja kovasti! :) Ja kyllä, metsässä on ihan parasta ihan vain käppäillä tosiaan ja ihmetellä luonnon kauneutta :) Minä niin nautin siitä levollisuudesta, mitä luonto ihan omana itsenään tarjoaa <3

      Poista
  3. Mukavaa reissua!!! Ihania kuvia!! Toivottavasti ens viikolla nähhään! -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mussukka! Toivon mukkaan nähhään pian, etenkin silloin kun polleilla on nastat alla! ;) <3

      Poista
    2. Onkos kenkääjä tulossa ens viikon aikaan? -Anne-

      Poista
    3. No ei vielä tällä viikolla ehdi, vaan ensi viikolla vasta :S mutta sitten päästään meneen >:)

      Poista
  4. Miten joku lapsi voi olla noin suloinen <33 Onni tietää (; Upeita kuvia jälleen kerran (: Hyvää reissua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! <3 Onhan se Onska kyllä supersuloinen, vaikka itse äitinä sen sanon :)

      Poista
  5. Mahtava tyylileidi siellä :) Hienoja kuvia ja niin söpö Onni! Mulla on vähän samat fiilikset lumentulosta, kun syksy on mennyt ihan ohi. Tuntuu, että ei sen talven vielä pitänyt tulla, kaikki pihatyöt tekemättä ja muutenkin henkisesti on jäljessä tässä ajankulussa (niinkun varmaan muutenkin :D). Koirat on nauttineet lumesta! Iloista reissua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulla nyt varmaan on siellä mun fiilikset x 100, toivottavasti oot pian kunnossa <3 Mie oottelen että nuo lumet sulais vielä niin sain pihan vielä siivottua :D

      Poista
  6. eikää, mää niin tykkään sun tyylistä :D oot nii semmonen läppätyyppi ja sun tyyli muutenki on aivan ihana <3 (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee, kiitän! Mä oon niin kuuma että nämä lumetkin sulaa täällä meidän pihalla ;DDD

      Poista
  7. kiva postaus ! sullahan on hieno tyyli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Katriseni!, eikö vaan ole aika kuuma lookki ;)

      Poista
  8. Sun tekstejä on ihana lukea. Aitoja ja koskettavia! ! Tsemppiä laihdutus urakkaan, kovasti olet laihtunut kuvista huomaa eron. Oikein hehkut ja kilot karisseet. :) saisipa itsekkin motivaatiota karistaa raskauskilot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti sulle <3 ja hirmuisesti tsemppiä omaan painonpudotukseen! :) Mulla on nyt junnannut paino paikoillaan ja noussutkin vähäsen, mutta se johtunee siitä etten ole voinut hirveen hyvin ja siksi syönyt mitä sattuu silloin kun oon ees syönyt. Mutta jsoap tämä tästä taas lähtis rullaamaan pikkuhiljaa!

      Poista
  9. Uii, pikku Onska ponska on päässyt erämaisemia kahtelemaan ! Mainiota mehtämeininkiä, kera ylpeän kanalinnun ampujan !! ;D Innolla odottelen teidän tapaamista Kaktun kanssa (eli postausta), kun hänenkin blogia luen. Oikein mainiota viikkoa !
    -neppis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neppis! siellä on jo videopostaus valmiina ! :DDDDD

      Poista
  10. Hei
    ensiksi todella kiva blogi sitten toiseksi joku oli kysynyt sinulta Anonyymi18. syyskuuta 2013 12.27 tässä video haasteesta oletko mahdollisesti ajatellut toteutaa kyseisen haasteen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka ja kiitoksia kovasti ! :) en muista millaisesta haasteesta oli kyse, joten voisitko tarkentaa vähän ? :)

      Poista
    2. Tässäpä on tämä video haaste josta kyselin Olisiko sinulla jossakin vaiheessa mielenkiintoa tehdä sellainen video haaste postaus . eli idea olisi tälläinen laita pesuvatiin vettä ja siihen kellumaan 5 omenaa sen jälkeen pyydä joku sitomaan kätesi selän taakse ja kokeile kuinka nopeasti saat poimittua ne viisi omenaa vedestä pelkästään suuta käyttäen

      Poista
    3. Nyt muista juu :) Öö nyt ei henkilökohtaisesti kyseinen haate pahemmin inspiroi, mutta katsotaan joskus jos oikein tylsä tulee niin voin harkita :D

      Poista