perjantai 31. toukokuuta 2013

Kovan työn tulos

Ranteet naarmuilla, kämmenet rakoilla, muutama pieni palovamma ja työtunteja takana kymmeniä. Hikikarpaloita otsalla, veren makua suussa ja huimausta työtaakan alla. Oman luovuuden ja itsepäisyyden kiroamista.

Mutta silti, kaikki sen arvoista!  Sillä nyt sitä meillä on, ihanaa ihanaa pisteaitaa!  Se on vähän sinnepäin, ehkä hieman kallellaan ja kenollaan - mutta olen silti tyytyväinen sillä tein sitä ensimmäistä kertaa elämässäni ja  onnistuin mielestäni kohtalaisen hyvin. Vaikka korjaamistakin sieltä löytyy vielä.  Välillä sitominen oli tosi vaikeaa, mutta siitä se pikkuhiljaa lähti etenemään. Tarkoitus on tehdä toinenkin pätkä talon etupihalle, kunhan saan taas lisää matreriaalia kerättyä, osa onkin jo valmiina odottamassa :)
Mikään ei tule ilmaiseksi, unelmien eteen pitää tehdä töitä. Silloin lopputulostakin osaa arvostaa, kun kaiken on tehnyt omilla kätösillään. Olen todella onnellinen siitä, että pitkään unelmointi, suunnittelu ja kova työ toteutuksen eteen on kantanut hedelmää ja nyt on pätkä pisteaitaa koristamassa pihaamme :)

Tällainen pieni pikapostaus piti tulla kirjoittamaan, olen niin iloinen tuosta risuviritelmästäni! :D

<3 Henna


14 kommenttia:

 1. Tosi ihana aita!!!!!! :) Yksinkö teit??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on pitkään toivottu unelma! <3 Juu yksin pystytin koko hässäkän, tein melkeinpä kaikki muutkin työt mitä siihen kuului, kimmo auttoi lähinnä autokuskin roolissä ja roudasi sen muutaman rangan mun kaverinä tuolta jorpakosta :D sitten se moottorisahalla teroitteli nuo päät, mitkä isketään maahan :) muuten tein itse suurimman osan työstä :)

   Poista
 2. Ihana piha teillä!<3 Ja hieno tuo aita, sopii tuonne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se on tuommoinen "vehreä" - vähän liikaakin paikkapaikoin ;D on trimmerille hommia mukavasti ! kiitos paljon, se on kyllä just passeli meille! :)

   Poista
 3. ihana aita! Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) niin miekii tykkeen iha mahottomasti! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, en nyt taitavuudesta ala mittää sanomaan mutta ihan tyytyväinen oon ja positiivisesti yllättyny miten nättiä tuosta tuli kuitennnii :)

   Poista
 5. Unelmoida pitää aina. Kun alkaa toteuttaa jotain, pitää sinnitellä. Lopputulos miellyttää itseään, ja se on kestävää. Lisäksi se lisää onnistumisen iloa - uskaltaa tehdä kaikkensa. Vahva persoona, nimeltään Henna. Olet ihan mielettömän luova mimmi, ja ihan varmasti kannusti tekstisi muita toteuttamaan haaveita, vaikka veri olisi suussa ja hiki viiraisi selkärankaa myöten. Todella kiva pieni postaus. Annan taas idean. Voisit tehdä myös postauksen, jonne kokoisit kuvia, mitä olet itse tehnyt. Olisi hauska nähdä käsitöitäsi.
  Ihanaa, ja lämmintä kesän alkua, sinullekkin Henna ♥
  -neppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos neppis! sinä se jaksat aina kirjoitella niin ihanasti, iso halaus sinne! <3

   minulla ei paljon sellaisia oisin itse tehnyt mutta on joitakin pieniä juttuja ja pari ideaa muhimassa joten jos saan sen idean toteutettua niin voisin tehdä semmoisen postauksen ilman muuta :)

   Poista
 6. Sun päättäväisyytes on suorastaan ihailtavaa :) Oot kyllä aivan oikeessa. Hyvä postaus ;)

  Hyvää kesää perheellenne tottakai mukaanlukien karvakamut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäsit vaikka oli tämmöinen pikainen päivitys vain! <3 samoin sulle ihanaista kesää ! :)))

   Poista
 7. Sulle olis haaste :)

  http://arrasankari.blogspot.fi/2013/06/jos-pilvet-on-paakalloja-pida-itsesi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jolanda, miepä tekasen kuha ennätän :))

   Poista