keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Meidän pikku Kerttuli - kuvapostaus

Pentu se vaan kasvaa!  Neiti on kohta 11-viikkoinen "ketunpoika" ja kasvaa mahottoman hurjaa kyytiä.  Kimmo on kuvaillut ahkerasti koiruuksia viime päivinä ja tänään Kerttu pääsi Iidan kanssa ensimmäistä kertaa syvemmälle metsään tutkimaan ja haistelemaan metsän siimeksen tuoksuja.   Tämä onkin lähinnä kuvapostaus Kertusta ja Iidasta, mutta kirjoittelen jotain pientä tähän ennen kuvapläjäystä.

Kerttu on osoittautunut emonsa ja isänsä kaltaiseksi, sosiaaliseksi ja hellyydenkipeäksi koiraksi, joka viihtyy ihmisten lähellä rapsuteltavana ja sylissä se on kuin kotonaan.  Pentunen on rotunsa mukainen pikku kakara - villi, utelias, tarkkaavainen ja  temperamenttinen.  Vahtivietti löytyy jo nyt ja on hyvin huvittavaa kuunnella pienen pystykorvan vahtihaukkua, kun esimerkiksi ratsastelen meidän talon ohitse.  Se on olevinaan niin vaarallinen pieni peto.

Kohta on Kertun ensimmäisen rokotuksen aika ja ennen sitä madotan pennun jälleen, niin kuin kaikki muutkin koiramme, kissamme ja hevosemme.   Olen hieman harkinnut vieväni Kertun mätsäreihin kesällä, kunhan tai jos niitä täälläpäin järjestetään.  Iidaa olen harkinnut myös, ne kun ovat niin kuvankauniita koiria. Mutta saas nähdä ehtiikö tämä mama vai ylipäätään jaksaako :)<3 Henna

28 kommenttia:

 1. On ne vaan niin kauniita koiria molemmat <3

  VastaaPoista
 2. Voi hitsiläinen, miten suloinen Kerttu. Kyllä pystykorvat ovat sitten kauniita koiria. Onko teidän koirat kovia haukkumaan? Vanhempieni pystäri on vanhemmiten tullut aivan mahdottomaksi haukkujaksi... Silti se on mun silmissä paras koira ja näyttää muuten hyvin paljon samalta teidän Olga-koiran kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pystykorvat on kyllä huikeita <3 Meidänkin koirilla on aika voimakas haukkumisvietti, ne kyllä ilmoittaa lähimetsissä liikkuvista elukoista, tiellä kulkevista ratsukoista ja lenkkeilijöistä yms. Onneksi ne eivät jää tuntikausiksi haukkumaan, vaan antaavat vähän ääntä ja jättäävät siihen. Joskus toki joku orava saattaa härnätä niitä vähän pidempään :D Kerppuli kiittää kehuista <3

   Poista
 3. Voi ei mikä ihanuus! Meilläkin kasvaa 6kk penneli. Vitsi kun ne on niin vähän aikaa tommosia nassikoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D vastahan meidänkin pennut syntyivät, ja nyt ne muut on jo maailmalla ja niin isoja lapsukaisia <3 Kyllä pitäis yrittää nauttia jokaikisestä päivästä täysillä ! :))

   Poista
 4. Mahtavia kuvia! Pääsispä moikkaamaan noita mussukoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulehan moikkaamaan kuha ennätät ! <3 ota sun "pikkuset" mukaan kans! :D

   Poista
 5. MIten toinen voi olla noi söpö :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no samaa itsekin aina ihmettelen, on kyllä nätti pentu :D toivon mukaan tulis myös hyvä perhekoira ja jahtikaveri niin ku emostaan :)

   Poista
 6. Voi miten suloiset<3 Koirakuume kasvaa.... ;)

  Minna

  VastaaPoista
 7. oivoi, ihania kuvia suloisista koiruuksista! :)

  VastaaPoista
 8. Voihan mahdoton miten suloinen Kerttu on, ja toki Iidakin, awwww. Ihana päästä niitä moikkaamaan! Kerttu näyttää jo niin isolle, ku meidän kohta 9viikkonen nalliainen on niin mini.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehehehe joha tuo oli melkein samankokoinen ku liinu <3

   Poista
 9. Sydän sulaa, ei vitsi miten ihania <3

  VastaaPoista
 10. Voi vitsi mä en kestä noita kuvia !! IHANIA ♥

  VastaaPoista
 11. Voi ei! En kestä, aivan ihana pentu :) Mun koirakuume vaa kasvaa, kun näkee sulosii pentuja.
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti! onhan tuo niin söpöläinen etten aina itekkää meinoo tajuta vaan välillä tulee sellaisia halipusu-kohtauksia, jossa meinaan rakastaa tuon melekein hengiltä :DDDDD

   Poista