sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Sweet Sunday - suuren suuri kuvapostaus

Tänään päätettiin rakkaani kanssa viettää päivä yhdessä ulkoillen kera koirien ja kameran. Oli niin kaunis ilma monen päivän myräkän jälkeen.  Lisäksi innostuttiin ottamaan myös hevosista kuvia - tai siis Kimmo otti ;)   Saatiinkin paljon tosi kivoja otoksia ja olen niin iloinen, kun saan niitä tännekin jakaa teille piristämään blogia.  Huomatkaa taas erityisesti minun tyylikäs ulkomuotoni, hih!

Olen viime päivien huonojen ilmojen vuoksi antanut itselleni tällä viikolla enemmän aikaa, ja olenkin heppaillut normaalia vähemmän, tai lähinnä ratsastellut vähemmän ja työskennellyt enemmän maastakäsin pienten taluttelulenkkien ja pellolla juoksuttelun merkeissä. Tietkin kun ovat niin kovia, ettei voi pahemmin juoksuaskeleita ottaa ennen kunnollisia lumia. Kun aikaa on ollut himpun verran enemmän, olen siivoillut kotosalla ja laitellut vähän joulua - verhoja ja valoja, pipareita ja kynttilöitä.  Nyt kun luntakin on tullut maahan edes himpun verran, tuntuu olo ihanan lämpöiseltä ja joulumielikin on alkanut taas herätä henkiin <3Mutta tässäpä niitä kuvia koirista ja hevoista, niitä onkin aikamoinen pläjäys :

Iida 

Olga

Sitten vielä muutama yhteiskuva
Vieläkö jaksatte katsella ? ;)   Tästä olis tarjolla vielä "muutama" heppakuva.

Kusko
Karisma


Tässäpä tämä kuvapläjäys ! :)  Millainen oli teidän viikonloppunne ?

<3 Henna

16 kommenttia:

 1. Ai että on talvisia kuvia :) Meidän viikonloppu oli remontin/muuton täyteinen <3 Lisäksi sain tänään kaksi aivan ihanaa vierasta vielä iltakahville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tais olla aikamoisia kunnia-vieraita ;) Hyvältä näytti kyllä teidän uusi koti <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Meillä oli viikonloppu hyvin raksapainotteinen. Lisäksi lauantaina oli vielä työpäivä ja illalla piti jättää työpaikan pikkujoulutkin väliin, kun on kova halu saada tuo uus osa jouluksi valmiiksi. Toivottavasti onnistutaan! Mutta Henna, olisi ihana nähdä! Millonkahan mahtas onnistua? Tule sinä meille tai sitten toisinpäin. Laitetaan viestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe mahoton, teillä on ollut kyllä kunnon projekti siellä ja ootte kyllä aikamoisia sankareita jos jouluksi valmiiksi saatte! Hirmuisesti tseppiä loppu-rutistukseen <3 Todellakin, pittää kahtoo jos selviäisin siellä pyörähtämään joku kaunis päivä ;)

   Poista
 3. olisi todella mukavaa jos kuvat olisi suurina, niin näkee paremmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorppa, meikä on vähän uuno näissä jutuissa :D Siis mitenkä isommaksi, eikö onnistu vain klikkaamalla kuvaa, vai mitenkä ? Ossaatko neuvoo minua, ku tottakai olis ihana että te pääsette näkemään kuvat parhaimmalla mahdollisella tavalla! :)

   Poista
  2. hei, nyt tajusin - tarkoititko että jo postatessani muuttaisin koon isommaksi ? :D mie voin käyvvä kokeilemassa tuolla muokkauksessa, jos tulis parempi! :)

   Poista
  3. heh, kävin suurentelemassa kuvia :D nauran itselleni ku oon välillä niin urpo :D

   Poista
 4. Ihana postaus :) Näistä tulee aina niin hyvä mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiotksia, pittää toteuttaa tämmöisiä kivanmielen postauksia enemmän ! :)

   Poista
 5. Meidän viikonloppu meni ku ajettiin talvea varten liiteriin täyttöä. Pihalle vähän hienosäätöä ja tipilöille lisää ruokintavermeitä. Kanalan säätöä myös kovemmille pakkaslukemille, ja osu kyllä aika kohilleen...meillä just nyt aamusella mittari näytti -20...brrrrrr...Ihan tuntuu luissa ja ytimissä kun tämä talvi nyt sitten yks kaks päättikin tulla...ensin vetistä kökköä ja nyt bang -20...vaatinee hieman totuttelua!:)..vai oonk vaan tullu vanhaks!:DD Ihana kuvapostaus! Nuot teijän elukat on semmosia linssiluteita että! :DDD -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa elä muuta! suattaapi vähän aikaa totuttelua vaatia :D tänään oli kyllä aikamoisen rapsakka keli, saas nähhä mikä on tarkenemis-tunnelmat tänään illalla ku pitäis S:n kanssa ratsilenkille lähtä :D mulla on täällä päällä toppahousu-hätä-tilanne : Housut jäävät hyvinkin kiitettävästi auki ylhäältä ja reisissä puristaa, kun menen satulassa-istumis-asentoon istumaan :DDDD hmmh, pitänee koittaa pärjätä tänään noilla ja etsin tänään kyllä jostakin netistä pikaisesti itselleni jotkut hehtaaritoppikset, että pärjään tän loppuraskauden :DDD

   Poista
 6. Ompas hienosti koristeltuja pipareita, voisin itsekkin koittaa jotakin samantyylistä koristelua ainakin tuon hevosen kohdalla, vaikka oon kyllä surkee koristelemaan pipareita ...

  Kurkkaa munkin blogin puolelle, kaipailisin kysymyspostaukseeni kysymyksiä:
  http://dancingonallfours.blogspot.fi/2012/12/ask-me-anything.html

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia, miekin poltin ekan satsin pipareista heheheh ja muutama ensimmäinen koristeltava piparikin meni ihan pilalle ! :DDD mutta näköjään harjoittelu tuottaa tulosta :)

  Kiitos, miepä käyn tutustumassa!

  VastaaPoista