keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Uutta ulkoasua kehiin!

Olen jo pitkään ollut erittäin tympääntynyt blogini tylsään ja mitäänsanomattomaan ulkoasuun ja nyt sain vihdoin sitä edes hieman uudistettua, avuliaan henkilön avustuksella. Pidin entisestä banneristani kyllä, mutta uudistus on aina hyvästä!  Aiemmin eräs blogini lukija teki bannerin minulle lahjaksi, mutten saanut sitä käytettyä jostain syystä blogissani. Epäilen vahvasti, että kyse oli minun taidoissani, koska tämänkin ulkoasun "tekemiseen"  sain tuhlattua kallisarvoista aikaani parikin tuntia. Nyt aikani tuhlaantui lähestulkoon siihen, että saan lisätilaa kuvilleni, koska bloggeri herjasi minulle banneria lisätessäni, että kuvatilani olisi muka jo täyttynyt.  Omituista.  En ole todellakaan mikään akt-älykkö tai tekniikan ihmelapsi, itseasiassa olen mitä surkein ihminen säätämään mitään tietokoneiden kanssa. Jo se, että kirjoitan blogia, on minulle saavutus :D


 Kuitenkin, sain yhteydenoton lukijaltani Suvilta, joka tarjoutui tekemään blogilleni uuden bannerin. Tarjous tuli kuin tilauksesta, sillä olin itsekin saanut visioita uuden bannerin suhteen, mutta itselläni taidot eivät riitä itse toteutukseen. Sama pätisi videoiden ym. kanssa. Minulta kun toivottu mm. videopostausta, ja se etten voi sitä toteuttaa, harmittaa vietävästi.  Pitäisi varmaan ottaa itseänsä niskasta kiinni ja yksinkertaisesti vaan yrittää opetella koko touhu vaikka hampaat irvissä. Tiedän, että keskittymiseni ja huono itsehillintäni tuottaa vaikeuksia teknisten asioitten opettelemisen kanssa. Olisi kiva säätää kaikkea muutakin kivaa blogin asetuksissa, mutta en vaan yksinkertaisesti osaa ja sitä myöten en edes uskall yrittää. Taidan tarvita erillisen atk-tukihenkilön hommaan :D

Mutta jokatapauksessa, Suvi näppärästi toteutti toiveitteni mukaisen bannerin, josta tuli minulle juuri sopiva ja yksinkertaisen kaunis. Iso kiitos Suville <3    Halusin mustavalkoisen bannerin ja ulkoasun siksi, että mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin blogin henkeen ja pidän yksinkertaisuudesta. 

Mutta mitäs mieltä te olette ?   Toivotan myös uudet lukijat tervetulleeksi, laittakaahan kysymyksiä ja toiveita postausten suhteen tulemaan, pyrin vastaamaan aina mahdollisimman kattavasti ja parhaani mukaan! :)


<3 Henna
12 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen on nytten :)värit ovat tosiaan sinun näköisesi. Mittää atk ihmelapsia tässä ennenkää oo oltu eikä tulla olemaan ;) jätetään osaavien käsiin ne hommat!

  Tapaamisiin, Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! <3 joo meidän osaaminen on ihan muualla, ku atk-hommissa ;) nähdään pian rakas! <3

   Poista
 2. Ihana tänä ulkoasua! Juuri sinunalaisesi ja jotenkin ihastuttava!(:
  Tykkään!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva, kun sinäkin tykkäsit! <3 Kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. olehyvä, kiva että tykkäät! :---) tylsyyden puute on joskus ihan tarpeellinen juttu ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä ;) oikein hyvä, että sulla oli tylsää ja heitit mulle tarjouksen! :)

   Poista
  2. Hehe :---D + Tää ulkoasu on muuten tosi kiva ja kivaa tekstiä kirjottelet!

   Poista
  3. Tästä tuli toki kiva, kiitos sinun tekemän bannerin ;) kiva, että tykkäät lueskella! :)

   Poista
 4. Tosi kiva tää uusi ulkoasu! :)

  -Minz

  VastaaPoista