keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Piristettä kampaajan tuolilta

Sain toukokuussa ihanilta ystäviltäni yhteisenä lahjana lahjakortin kampaajalle.  Vaikka hiukseni ovat olleet hanurista jo pitkään, selvisin, tai no lähinnä sain aikaiseksi vasta nyt varattua ajan kampaajalle ja jopa pääsin paikallekin vihdoin ja viimein.   Pidän elämääni välillä turhankin hektisenä ja niinkin kiireisenä, etten mukamas ehdi huolehtimaan itsestäni.  Nyt oli aikakin ryhdistäytyä viimein ja tehdä itselleen jotain.  Täytynee myöntää, että tuskin olisin itse tuonne selvinnyt, jos ystäväni eivät olisi ihanasti, kaikella rakkaudella vinkkailleet minulle lahjakortin muodossa, että olisin parturin tarpeessa :D  Iso kiitos siis kaikille mussukoille! <3 

Otin itsestäni sunnuntaina kuvan aamulla, kun olin itkenyt aamun ensimmäiset itkut Dooriksen tulevan lähdön vuoksi, hiukseni olivat harjaamatta ( niin kuin useimmiten on )   ja olin juuri purkanut ne epämääräiseltä nutturalta.   Olin aika kaamea näky synkkine kasvoineni ja takkuisine hiuksineni. Olin niin piristysruiskeen tarpeessa, joten maanantainen kampaaja-aika tuli kuin tilauksesta.


Minulla oli viimeksi hiukset  "oikeasti hyvin"  vuonna 2008, kun asuin Kuopiossa ja huolehdin itsestäni paremmin. Olin hoikemmassa kunnossa ja katsoin ulkonäköni perään tarkemmin.  Nyt olosuhteiden muuttuessa viime vuosina, lähinnä koti ja pihatöiden ja eläinten huolehtimisen astuessa kuvioihin voimakkaammin, unohdin huolehtia itsestäni. Enkä nyt puhu enää pelkästään hiuksistani :)  Käytin rahani säästämiseen tavoittaakseni unelmani ja näin asioiden eteen kovasti vaivaa.  Se näkyy minussa.    Mutta nyt on minun vuoroni.  Aion pitää itsestäni enemmän huolta, koska itse voidessani hyvin, voin pitää myös rakkaistani paremmin huolta.  Itse en tätä meinannut tajuta,  vasta parin läheisen ystävän sanat saivat minut tajuamaan kaiken paremmin.


Ai että rakastin noita hiuksia!  Punainen raita vaan haalistui nopeasti oranssiksi, ja malli kasvoi nopeasti ulos muotistaan, mutta muuten kyllä minulle niin passeli lookki kaiken kaikkiaan.  Tuon mallin suunnittelin itse itselleni aikoinaan ja halusin tuontyylisen tälläkin kertaa takaisin. Nyt vaan en halunnut raitaa, vaan kokomustan, jota aion jossain vaiheessa piristää jollakin kivanvärisellä hiuslisäkkeellä, jos vaan saan aikaiseksi ;) 

Ihanat uudet hiukset
Olin niin tyytyväinen lopputulokseen.  Hiuksia hävisi päästäni noin puolet ja pituuskin romahti kunnolla, mutta niin halusinkin. Hiukseni olivat päässeet äärimmäisen huonoon kuntoon, latvat olivat hapristuneet ja kuivahtaneet olemattomiin ja muutenkin olin niin kyllästynyt, kun ne olivat koko ajan tielläni. Ne olivat myös hiostavat ja usein hyvin ärsyttävät ratsastaessa.   Nyt saan kevyesti föönaamalla ja vahalla nostelemalla hiukseni laitettua näppärästi. Kaiken kukkuraksi ne ovat särmikkäät ja sopivat minulle loistavasti. Sori kun hehkutan, mutta olen todella piristynyt  uudesta tukasta ja  nauran itselleni, kun en ole aiemmin selvinnyt kampaajan tuoliin rentoutumaan. 

<3 Henna12 kommenttia:

 1. huipputyylikäs beibe!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia, nyt on kuule hiukset kohillaan kerrankii ;D

   Poista
 2. Ihana lahja ystäviltä! Mullekin kelpais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanoppa elä muuta, oli todella hyödyllinen mulle ainakin :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) nyt taas tänään hapsottaa entiseen malliin, mutta jospa taas ryhdistäytyisin huomenna ;) hih!

   Poista
 4. ihanat hiukset! sopii sulle tosi hyvin!:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat hiukset sulla!! Ootko muuten Kaktun kaveri,ja siinä yhdessä videossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, itsekin tykkään tosi paljon :) Kuvastaa luonnettakin paremmin, hih ;) Juu kyllä olen sama Henna, joka on tehnyt pari yhteistä videopostausta Kaktun kanssa :)

   Poista