tiistai 19. marraskuuta 2013

Haastetta pukkaa!

Sain pitkästä aikaa haasteen, ´Iso kiitos siitä Anskulle


Haasteen tarkoituksena on haastaa uusia blogeja, joissa on alle 300 lukijaa ja antaa blogille näkyvyyttä.

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa itsestään 11 faktaa.

2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.

3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuille.

4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa.

5. Haasteessa tulee lukea, kuka sinut on haastanut ja kertoa se haastatuille.

6. Ei saa haastaa sitä, joka sinut haastoi.
Tässäpä tulloo 11 faktaa minusta:

1.   Minulla on pakkomielle imuroimiseen! Ennen kaikkea keittiön matolla näkyvät ruoanmuruset ja muu roska ärsyttävät minua suunnattomasti ja juuri niitten pirulaisten takia imuroin keittiön ja alakerran miltei jokapäivä. Sairasta, vaikka itse sanonkin.   Ja siis minä vihaan imuroimista oikeesti, en vaan kestä oikeesti noita roskia! 


2.  Rakastan antiikkia, pitsiä ja kaikkea muuta maalaisromanttista hömppää.  Kotini onkin sisustettu aikalailla sen mukaan ja uutta inspiraatiota pukkaa vähän väliä!  Se on kamalaa, kun olis ideoita muttei rahhoo!  Nyt onneksi olen päättänyt hieman toteuttaa ideoitani pikkuhiljaa. 

 

3.   Olen mennyt naimisiin nuorena, 18-vuotiaana.  En ehtinyt olla kuin muutaman viikon ajan täysi-ikäinen, kun astelimme mieheni kanssa alttarille. Paljon on pitänyt kasvaa ja viisastua tässä matkan varrella, mutta päätöstäni en todellakaan kadu.  Mulla on ihana mies vaikka välillä onkin vähän puupää <3

 
Kimmo kauheen masentuneen näköinen:  Noh, syystäkin kun tajus minkä noita-akan meni naimaan :DDD


4.  Tykkään pukeutua yleensä pitkiin tunikoihin/mekkoihin sekä legginsseihin.  Pidän naisellisesta tyylistä, joten toivoisinkin saavani siihen sopivamman vartalon lähitulevaisuudessa. 

 5.   Multa puuttuu suusta yksi hammas.  Se oli maitohammas, jonka tilalle ei koskaan tullut rautahammasta - joten tämä vaan otti ja mureni pois.   Onneksi sen puuttuminen ei haittaa mun elämää eikä juurikaan näy ulospäin. 


6.   Ostan kirpputoreilta lähes kaikki vaatteet sekä itselleni että Onnille.  Sieltä olen tehnyt mahtavia löytöjä ja säästänyt näin pitkän pennin.  Ei mulla varmaan muuten oliskaan vara pahemmin shoppailla, jos en tekis sitä kirppiksillä. 

Kaulakoru 2 e, Mekko 5 e, Saappaat 5 e, Neuletakki 2 e,  Laukku 3 e

7.  Minulla on kamala kaipuu lappiin !  Minä jos joku olen lappihullu, sillä minussa virtaa myös lappalaista verta.  Juuri tässä yksi ilta huokailtiin myöskin lappihullun ystäväni kanssa tuntureiden ja muiden lapinmaisemien perään.  


8.   Mua kiinnostaa kaikki vanhat rakennukset ja niiden tarinat.  Mitä lahompi ja romahtamispisteessä olevampi talo - sitä kiinnostavampi.  Vielä jos keksin jonkun kivan kummitustarinan siihen kylkeen niin mahtavuutta, siten saapi mukavasti jännitystä elämään ! 

Kotakylän oma Ihanaihanaihana kummitustalo!

9.  Nyt hävettää myöntää, mutta oon hullun rakastunut pekoniin -  ja se ei ole todellakaan hyvä asia!   Voisin syödä varmaan kilon rapeaksi paistettua pekonia!  nyt kuulostan ihan kamalalta sialta - mutta näinhän se on ! :D   Onneks osaan vähän hillitä himojani..

10. Haluaisin pari lammasta tänne pihalle käyskentelemään. Mutta kaikkea ei voi saada, ainakaan vielä hih ;) 


11. Mitä mä nyt vielä keksisin... No sen, että painoin 100 kiloa kun menin Onnia synnyttämään ! :D Onneks en ennee oo niin painava, huh! 


uujea, mikä kuuma punahilkka! ;)
Mulle asetetut kysymykset :
1. Jos saisit olla päivän joku toinen henkilö, kuka olisit?   
-Tämä on sikavaikee... En osaa tarkalleen sannoo, mutta ehkä joku laulaja jolla sattuis oleen keikka just sinä iltana. Pääsisin vetään isolle stagelle hyvillä taustoilla :) 
2. Mitä kadut elämässäsi?  
-Monia typeria asioista, mitä oon tehnyt ja sanonut.  Oon loukannut ihmisiä ja menettänyt tärkeitä ihmisiä. Sellaisia, joitten menettämisestä ei ihan noin vaan toivuta.  Kadun myös sitä, että olen ollut joskus liian rehellinen väärille ihmisille koska vaikka kuinka rehellisyys maan perii, voi siitäkin joskus koitua pelkkää pahaakin.   Olen myös ollut todella naiivi ja hyväuskoinen, siten helposti huijattavissa.


3. Mitä haluaisit muuttaa elämässäsi juuri nyt? 
- Ensinnäkin pitää sanoa, että kiitos haastajalle -  aivan mahtavia kysymyksiä oot asettanut!  Kyllä mie haluaisin mun ihmissuhteet kuntoon ensinnäkin ja sitten oman mielen tasapainoon. Etenkin sen, ettei aina tartte olla suorittamassa tehtäviä peräjälkeen. 
4. Mikä on toiveammattisi ? 
 - Kyllä mie voisin väittää, että olen unelma-ammatissani hoitajan työssä.  Mutta unelmoin usein myös erä-oppaan työstä pohjois-suomessa.

5. Elätkö unelmaasi edes jollain lailla ? 
- Kyllä mie elän.  Mulla on pieni ja vahna, kodikas ja lämmin talo maalla luonnon keskellä.   Täällä saa kissat ja koirat temmeltää pihalla vapaana ja myös heppoja on mahdollisuus pitää. Meillä on pieni onnellinen perhe, josta saan olla ennekaikkea kiitollisin <3 


 6. Haluaisitko asua ulkomailla?  Missä ? 
-En koe suurta tarvetta asua ulkomailla, sillä olen niin rakastunut suomen luontoon ja sen puhtauteen.  Jos kuitenkin jonnekin lähtisin, olisi etupäässä mielessäni Islanti, pohjois- Kanada tai Norja.  Jonnekin jylhään ja karuun paikkaan luonnon keskelle.

7. Mikä on tärkein taito elämässä ? 
-Olla rehellinen itselleen ja muille. Oikeudenmukainen. Osata nörtyä tarvittaessa - pyytää ja antaa anteeksi.  Antaa mahdollisuus ihmisille heidän taustoista riippumatta, sillä jokainen ansaitsee uuden mahdollisuuden. 

8. Mitä haluaisit ehdottomasti oppia ? 
- öö paljon asioita, sillä osaan suht vähän ylipäätään mitään.  Vaikka olen musikaalinen ja kohtalaisen hyvä laulaja, en osaa nuotteja - ne haluaisin ehdottomasti älytä joskus!  Myös ompelukonetta tahtoisin osata käyttää, sillä rakastaisin mm. vaatteitten tuunailua ja miksei jopa niiden suunnittelua ja tekoa. 

9. Osaatko myöntää virheesi ? 
-Kyllä.  Ei ihminen pääse elämässään eteenpäin, vaan jumiutuu tiettyy lukkotilaan ja sulketutuu syvälle kovettuneen ulkokuoren sisälle, jos ei myönnä virheitään saati pyydä niitä anteeksi.   Tiedän kokemuksesta.   Vasta sellaisesta vapautumisen jälkeen voi  oikeesti tuntea, mitä on elää vapaana.   Tällä hetkellä itse taistelen lukkiutumista ja panssarin kasvatusta vastaan, mutta onneksi olen vahvempi mitä aikoinaan ja uskallan olla heikko ja hauras kun siltä tuntuu.

10. Millainen on unelmien perheesi ? 
-Sellainen, missä panostetaan yhteiseen aikaan ja yhdessä tekemiseen. Mutta jokaisella on kuitenkin mahdollisuus omiin juttuihin myös.  Ei tarvita isoja asioita onnellisuuteen. Pienet yhteiset retket ja vaikka iltalenkki  tekee hyvää suhteelle ja perheen yhtenäisyydelle.  Kotityöt eivät ole työtä, vaan yhdessä puuhastelua ja laatuaikaa. Arkikin voi touhuineen olla juhlaa, kun kaikenmaailman taakat jaetaan ja tuetaan toinen toisiamme.  Suurinta rakkautta on mun mielestä se, että näkee toisen uupumuksen ja ottaa siitä taakasta itselleen kantaakseen - että toisen olisi kevyempi olla edes hetkisen.  

11. Minkä kohteliaisuuden voisit sanoa joka päivä tuntemattomalle ? 
- En osaa sanoa nyt äkkiseltään mitään kohteliaisuutta, mutta itsellä on ollut lapsesta asti tapana hymyillä tuntemattomillekin ihmisille, ihan juuri siksikin että hymy leviää aina ja itselle tulee siitä hyvä mieli. 


Minun asettamat kysymykset teille : 


Millainen on maailmankatsomuksesi? 

Mikä ihmissuhteissa on sinulle tärkeintä ? 

Jos olisit eläin, mikä kenties olisit ?  

Sun lempikengät?

Uskallatko puhua suoraan ? 

Mikä saa sinut raivostumaan ? 

Mitä asioita et siedä hevosharrastuksessa/niiden käsittelyssä?  (ei hevos-ihmisille kysymysvaihtoehtona:  mitä mieltä olet hevosista?)

 Sipsi vai popcorni ? 

Mitä mieltä olen haastajastasi?

Mihin kiinnität ekana huomiota henkilössä, kun etsit seurustelukumppania ? 

Lempimarjasi ?  Haastan seuraavat blogit: 


Sori hei, tuli muutama vähän hassukin kysymys tonne sekaan - meinasi nimittäin aivot jäätyä kesken kaiken !  :D Mutta vastailkeepa rohkeesti,  niin mie saan käyvvä kyyläilemässä teitä sitten heheheh ! 

Huomasin tässä eräs päivä, etten näe mun lukijalistaani enää tuossa sivussa enkä muutakaan kautta :O   Ainakin ystäväni näki sen omalta koneeltaan, näettekö te ? Ja osaako joku valaista, miten sen saa taas näkyviin tai että miks ihmeessä se on hävinny ? :D

Olisin nimittäin halunnut kaivaa uusia lukijoitani sieltä haastettavaksi, mutta hoksasin myös, että pystyn kommentoineita lukijoitani haastamaan  eli haastan sellaisia lukijoitani, jotka ovat viime aikoina postauksiini kommentoineet.  Valitettavasti en taida nähdä heidänkään blogeissaan lukijamääriä että onko niitä yli vai alle 300, joten hakuammunnalla mennään nyt tälläkertaa :)   

14 kommenttia:

 1. Oho, tulipas tästä hassunnäköinen ! :D Mutta antaa männä ! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän sulle pienen tietotekniikka kurssin kun tuun käymään :D nimimerkillä päähän koski kun tätä luki....

   Poista
  2. Niinpä! :D en tiijä yhtään mistä toi tuli, luultavasti kopioimisen tuloksena kun kopsasin kysymykset :D Ja kyllä kiitos - ATK kurssille lomps ! :DDDD

   Poista
 2. Kun kopioit tekstiä jostain muualta niin et paina pelkästään ''liitä'', vaan ''liitä pelkkänä tekstinä'' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ilmeisesti juurikin noin. jännä kun aiemmn on antanut kopsata normisti ja ei oo tullunna tämmöstä :D noh, mutta ens kerralla sitte taas viisaampi ! :)

   Poista
 3. Jee onneks en oo ainoo ihminen, jota kiinnostaa kaikki autiotalot sun muut härpäkkeet! Mua kiinnostaa hirveesti varsinkin kaikki vanhat (pahamaineiset etenkin) mielisairaalat, mitä täälä suomessa nyt ei kauheemmin valitettavasti ole. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suvi, huomasin ettei haastetut blogit näkyneet linkkeinä :/ eli sinutkin on siis haastettu ! :)

   Poista
 4. Kirppikset on parasta! <3 Kiva haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kiitos! Ihan kiva haaste mutta tuon meni ihan ihmeelliseksi tuo teksti kysymysten kopioinnin vuoksi :/ ja edes linkkaamat blogini eivät näkyneet tuossa, mutta ovat nyt täällä alhaalla sitten kommenttiboksissa :)

   Poista

 5. Millainen on maailmankatsomuksesi? Onnelisuus on mielentila :)

  Mikä ihmissuhteissa on sinulle tärkeintä ? Molemminpuolinen kunnioitus,

  Jos olisit eläin, mikä kenties olisit ? Kissa tai joku kissaeläin

  Sun lempikengät? Varmaankin Acnen Starit. Ei ehkä ihan huikemmasta korkoöveripäästä jollaisia rakastan, mutta semmoiset perus varmat menijät jotka kestää vuodesta toiseen.

  Uskallatko puhua suoraan ? Uskallan, mutta toisaalta pyrin myös ottamaan toisten tunteet huomioon. Joskus suoraan puhumalla ei saa kuin loukattua toista eikä sillä välttämättä päästä siihen mitä haettiin. Useimmiten semmoinen hienotunteinen suoruus toimii parhaiten.

  Mikä saa sinut raivostumaan ? Eläinten epäreilu kohtelu, sovinimismi, karhut :D

  Mitä asioita et siedä hevosharrastuksessa/niiden käsittelyssä? (ei hevos-ihmisille kysymysvaihtoehtona: mitä mieltä olet hevosista?) Hevosen syyttelyä omista virheistä, kaikenlaista epäloogisuutta (esim hevonen lähtee kovempaa raipasta niin kiskaistaan seis ja peruutetaan mätkimällä raipalla) hevosen liika hyysäys (annetaan ruokaa enemmän kuin kuluttaa, hukutetaan 10 loimen alle) "ei se siihen kuole" asenne eli ei liikuteta, ruokita tai ylipäätään hoideta hevosta asiallisesti ja vastaus kun kysytään miksi on tuo edellinen.

  Sipsi vai popcorni ? Sipsiä jaaa dippiä <3

  Mitä mieltä olen haastajastasi? Hyvä tyyppi <3

  Mihin kiinnität ekana huomiota henkilössä, kun etsit seurustelukumppania ? Varmaan siihen miten huomioi minut. Pidän itseäni melko hyvänä ihmistuntijana, mutta koitan silti olla millään ensitreffeillä tyrmäämättä henkilö muutaman oudon jutun vuoksi. Sitä saattaa hermostuksissaan pölistä mitä sattuu :D Jotenkin uskon että kun kemiat kohtaa ne kohtaa eikä niitä voi siihen pakottaa.

  Lempimarjasi ? Varmaan tuoreena mansikka ja jäätyneenä vadelma (joo oon outo, syön marjoja jäisinä :D)

  VastaaPoista
 6. HEI TOVERIT MÄ SEKOILEN TÄÄLLÄ TAAS ! EN PÄ TAJUNNUT ETTÄ NÄMÄ MUN HAASTETTUJEN BLOGIEN LINKITKÄÄN EI NÄKYNEET TEKSTISSÄ!! ARGH!

  ELI HAASTETUT OVAT SEURAAVAT :

  http://seuraaunelmias.blogspot.fi/

  http://haisuttaja.blogspot.fi/

  http://luuhullut.blogspot.fi/

  http://the-real-riddle.blogspot.fi/

  http://bc-galanthector.blogspot.fi/

  http://stollejaserena.blogspot.fi/

  http://s-bloggaa.blogspot.fi/

  http://jemppuihana.blogspot.fi/

  http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

  http://arjenhetket.blogspot.fi/

  http://reinonravinto-oppi.blogspot.fi/


  NÖYRIMMÄSTI ANTEEKSI, MÄ EN KYLLÄ TAAS TAJUA NÄISTÄ MITÄÄN :D

  VastaaPoista
 7. Häh? Vastaako jokainen lukija tuohon haasteeseen tänne kommettikehään? :D

  Ois kiva muuten lukea joku teksti, että, miten aiot kasvattaa Onnia. Tai siis, mitä pidät tärkeänä. MIllaisia arvoja aiot opettaa hänelle jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ku tää haaste meni ihan pipariksi, kopioinnin takia tuo valee tausta oli tullut ja mun linkkaamat blogit ei näy tuossa. joten laitoin ne tuohon kommenttiboksii. :D ei menny ihan putkeen tämä tällä kertaa ;D

   mutta mun puolesta jokaine halukas saa toki vastata kysymyksiin <3

   ja toi postausidea, kyllä olis tosi huippu toteuttaa! <3 panen korvan taakse :)

   Poista