tiistai 14. toukokuuta 2013

Höpölöpölöpöä - videotervehdys

Hellurei ja hellät tunteet rakkaat lukijat!

Tein viikonloppuna lähes 170:n rekisteröityneen lukijan sekä lisäksi aktiivisten anonyymien kunniaksi tällaisen videotervehdyksen.  Video taisi jaadä vähän vaatimattomaksi ja lyhyeksi, mutta jospa seuraavalla kerralla sitten parempi olis tullakseen. Minun piti ladata video jo viikonloppuna, mutta ukkosmyräkän yllättäessä jouduin keskeyttämään latauksen tietokoneen rikkoutumisen pelossa. Olemme täällä Kaavilla asuessamme saaneet koneemme sekaisin salaman iskun johdosta jo kaksi kertaa, ihan omaa huolimattomuuttamme kun emme ole muistaneet ottaa johtoja seinistä pois.


Mutta siis videoon vielä palatakseni hetkeksi ja tarkentaakseni sanojani:   Eli olisin enemmän kuin iloinen siitä, jos kirjoittelisitte terkkuja kommenttiboksiin ja kertoisitte hieman itsestänne vapaamuotoisesti.  Ja lisäksi siitä miten löysitte blogini ja antakaa halutessanne palautetta !  Samalla jos omistatte itsekin oman blogin, mainostaakaa sitä samalla :)

TÄSSÄ LINKKI VIDEOON


Nyt lukijat terkkuja rustailemaan!

<3 Henna

57 kommenttia:

  1. Olipas ihanan pirteä ja hymyn huulille saava video! Onni on hirmusen suloinen! Näitä siun postauksia on aina niin ilo lueskella ja katella (:

    http://haisuttaja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi muistaakseni Kaktun blogin kautta. Ihastuin heti tapaasi kirjoittaa ja olet blogin perusteella todella aito, avoin ja iloinen ihminen. Postauksia toivoisin jopa useammin, mutta tämä postaustahti on kyllä ihan riittävä :) Sinun persoonallisuutesi tekee tästä blogista aivan omanlaisen ja mukavan lämminhenkisen. Ja murteesikin kuulostaa niin kivalta! Vielä kun ulkoasu vastaisi tätä blogia (olisi aurinkoisempi, ei näin synkkä), niin olisi perfecto! ;)

    Itse olen 21-vuotias hevosenomistaja uudelta maalta. Kirjoitan blogia lämminveriseni kanssa touhuilusta, joten jos kiinnostaa niin minusta voi lukea enemmän täältä: http://ablemajor.blogspot.fi/

    Aurinkoista kesän odotusta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin ssamaa mieltä kanssasi, että postauksia saisi tulla enemmän :) Itse olen lopettanut tiettyjen blogien seuraamisen juuri siksi, että postauksia tulee jopa harvemmin kuin kerran viikossa ja usein ne opvat sellaisia pintaraapaisuja vain. Olen saanut juuri ja juuri 2 postausta tehtyä viikossa, mikä on mielestäni liian vähän. Siinä pitää petrata, mutta kiva että tuokin postausväli on pitänyt teidät lukijat menossa mukana, se on mulle tärkeää <3 Ja ulkoasu - se pitäisi todellakin uudistaa mutten oikein osaa :D olen sitä yrittänyt mutta siitä on tullut katastrooffi :D Pitäisi kysellä eräältä lukijalta jos hän tekisi mulle uuden bannerin, sellaisen pirteämmän mutta tyylikkään ja kypsän oloisen :) sitten jos vähän vaalentaisi taustaa niin se voisi olla ihan kivaa vaihtelua :)

      Kiitos Oona hyvästä palautteesta ja kaikkea hyvää teillekin sinne! <3

      Poista
  3. Löysin blogiisi Laepin blogin kautta, kun hän esitteli lukemiaan blogeja. Olen myös lukenut sinusta Kaktun blogista ja nyt kun muutama viikko sitten tänne eksyin, niin heti kyllä jäin lukijaksi! :) Vaikutat todella mukavalta ja sympaattiselta ihmiseltä ja tykkään siitä, että blogissa kirjoitat eri asioista: arjesta, hevosista ja painonpudotuksesta :)

    http://kesakengissa.blogspot.fi/ <-- tuossa vielä linkki blogiin, jota kirjoitan yhdessä neljän kaverin kanssa. Idea lähti noin vuosi sitten, kun listattiin yhdessä asioita, joita haluttiin toteuttaa tulevan kesän aikana ja blogia lähdettiin sitten kirjoittaan sen pohjalta. Kesän jälkeen keksittiin uusia listoja vuodenaikoihin sopiviksi ja tällä hetkellä postauksien aiheet repäistään listasta 50 kevätkenkää(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenna ! :)) Hieno idea toi kenkä-juttu, tommonen olis hyvä toteuttaa itse kunkin - saa hyviä muistoja aikaiseksi :)))

      Poista
  4. Olen anonyymi, joka ei ole toistaiseksi saanut aikaiseksi tehdä tunnuksia, jotta voisi kommentoida ihan omilla kasvoilla . :D
    Löysin blogisi Laepin blogin kautta ja kiinnostuin heti! Olet aivan ihana persoona! Kyllä ystäväsi ovat onnekkaita. :)
    Terveiset ihanalle Onnille myöskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hienoa kuitenkin että kommentoit jokatapauksessa ! :) Kiitos paljon, Onska lähettää terkkuja takaisin <3

      Poista
  5. Parikymppinen naikkonen Oulusta täällä hei :) Muistaakseni löysin blogin Kaktun blogin kautta jo jonkin aikaa sitten. Olen monesti kommentoinutkin sinulle, mutta anonyymejä on varmasti hankala muistaa kun omalla nimellä ei kommentoi :)
    Mielestäni blogisi ansaitsisi enemmän lukijoita! Olen saanut kuvan, että olet todella aito, huumorintajuinen ja lämminsydäminen ihminen. Tykkään tavastasi kirjoittaa, ja blogi erottuu hyvin muista blogeista joita luen usein.
    Ihanaa kesän odotusta teidän koko perheelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että ihanasti sanottu että ansaitsisin enemmän lukijoita - tulipa hyvä mieli :)) Kiitos paljon sulle Oululainen Anonyymi ja hyvvää kessää sinne <3

      Poista
  6. Mä taisin myös löytää tänne Lauran tai Kaktun blogista. Olen (entinen) hevosharrastaja, nykyään käyn vaan hyvin satunnaisesti ratsastamassa tai muuten vaan heposia rapsuttelemassa ja kisoja katsomassa. Ja jotain faktaa minusta: olen kakskymppinen junantuoma helsinkiläinen, opiskelen yliopistossa vähän sitä sun tätä ja harrastan mm. kirjoittamista ja valokuvausta. Pidän aika epäaktiivisesti blogia niiden harrastusten tiimoilta, se löytyypi osoitteesta varjojenmetsa.blogspot.fi.

    P.S. Onni on hirveen söpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas ihana erilainen blogi sulla! aivan mahtavia mietteitä ja upeita kuvia! :)) kiitos paljon sulle! :)

      Poista
  7. Löysin blogisi Kaktun blogista ja tää vaikutti heti tosi kivalta ja mukavalta luettavalta. Olen 14-vuotias hevostyttö ja olen saamassa omaa ponia. Harrastan hevosten lisäksi vähän lukemista ja valokuvaamista.
    Blogisi on ihana ja olet tosi pirteä ja aivan ihana persoona! :) Tässä linkki blogiini: http://seuraaunelmias.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri ! :) Millaisen ponit saat ? Selailin blogiasi mutten löytänyt sieltä millainen ponimus sulle on tulossa :))

      Poista
  8. Löysin myös blogin Lauran kautta, ihastuin täysin blogiisi ja olet niin ihanan oloinen ihminen, että on ilo lukea tällästä mikä saa aina hyvälle tuulelle ja ajattelemaan. :) Etenkin kun itselläni perheenlisäystä tuli myös vklpna, on ollut mukava lukea aikalailla samoja juttuja kokevan arkea ja ajatuksia.

    Itse olen siis 21v täyttävä tuore äiti. Hevoset olleet elämässä aina ja ovat toivottavasti jatkossakin. "Uuden" elämän opettelua sekä tasapainoilua vauvan ja hevosten kanssa.
    http://arrasankari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea mahottomasti Jolanda! <3 <3 <3 Nyt se sitten tapahtui ! :))

      Poista
  9. Hahah miten moni on löytänyt tänne mun blogin kautta! :D Voi Henna, tuli hirmuisen ikävä kun katsoin tuon videon, ihan kun olisit ollut tuossa minun edessä höpöttelemässä♥ Onni on kyllä oikein suloinen :) Ja niin oletkin juuri sellainen ihana ja aito ihminen, minkälaisen kuvan lukijatkin näyttävät sinusta saaneen. :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tosi moni bongannut tämä joko sun tai Lauran kautta - että kiitos vaan mainosväylästä heheheh ;)

      Voe tokkiisa, tulloo kyllä mahoton ikävä kun katsoin just äsken meidän viimekesäisen videon :DDD <3

      Poista
  10. Jep, minäkin lukeudun niihin, jotka löysi blogisi Kaktun blogin kautta. :D Oikeastaan heti ensimmäisen postauksen luettuani tiesin, että jään tätä blogia seuraamaan, vaikutti heti tosi kivalta. :) Niin kuin sinulle monet ovat sanoneet, niin olet vain niin aito ja positiivinen ja teet kyllä suuren vaikutuksen minuun noilla piirteilläsi. Ja tietenkin olet myös hirmu kaunis, mutta se nyt ei edes vaikuta siihen, luenko blogia vai en. :D

    Itse olen 15-vuotias tyttönen Helsingistä, hevosihminen olen. Käynkin täällä Helsingissä erittäin upealla paikalla pienellä neljän hevosen yksityistallilla lähes päivittäin hoitelemassa hevosia ja tekemässä tallitöitä. Tämän lisäksi ratsastelen kerran viikossa tunneilla. Omaa blogia minulta ei löydy, mutta luen monia hevosblogeja ja minua saattaa bongailla hevosblogien kommenttiboksien puolelta, olen aika innokas kommentoija useimmiten. :D Tänne en välttämättä olekaan niin usein kommentoinut, joten täytyypä parantaa tavat sen suhteen. :)

    Onni on muuten ihan supersuloinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti adaa! <3 Kun tein ensimmäistä videopostausta tammikuussa, jännitin tosi paljon kameralle juttelemista vaikkei sitä välttämättä huomaa :) Mutta nyt oli videon tekeminen huomattavasti helpomaa ja olin mielestäni nyt vielä enemmän oma rento itseni :)) Kiitos mahottomasti, kauniskin vielä kaiken lisäksi hih - elä liikoo kehu ettei vuan kusi pääsen meikän päähän nousemmaan ;)) heh

      Onni kiittää myös kehuista, hän on kyllä suloisuuden ruumiillistuma <3

      Hyvää ja lämmintä kesän alkua sulle sinne Helsinkiin! <3

      Poista
  11. Heh, minäkin löysin blogisi Kaktun blogin kautta... :D

    Mutta sitä piti sanoa, että tuosta videosta tuli ihan hirmu hyvä mieli, sinä oot niin ihana ja lämminhenkinen ihminen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, se on ihana että tunnelmat välittyyy sinne teille asti ! Pittää tehhä videoita useammin kun niin hyvälle mielellä ihmset tämmöisistä tulee <3

      Poista
  12. Voi, tuo video on ihana ja olette Onnin kanssa niiiiiin suloisia! Nyt näki ihan videollakin, kuinka iloinen ja symppis ihminen olet, tuli itselle tosi hyvä mieli :) Onni ei voisi kyllä parempaa äitiä saadakkaan, näytti niin hurjan tyytyväiseltä ja rauhalliselta koko videon ajan :)

    Ensimmäisen kerran löysin blogisi ihan jostain kommenttiboksista, kävin kurkkaamassa ja ajattelin jotenki että nääh ompas tylsän oloinen blogi. Sen jälkeen sitten joko Kaktun tai Lauran blogista oli linkki sinun blogiisi, tulin uudestaan katsomaan ja tutkimaan, ihastuin täysin! Harmittaa, kun en heti alussa tajunnut liittyä lukijaksi, koska tämä sinun blogi on ehdoton suosikkini! :)

    Eipä tässä ihmeempiä, oon kyllä tyytyväinen kun oon näin ihanan blogin löytänyt, sinä Henna teet tästä juuri omannäköisesi ja voiettä, ei mulla ole edes sanoja kuvaamaan :D Olet vaan niin huippu!

    Mahtavaa loppuviikkoa ja hyvää kesän odotusta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onska on kyllä aikamoinen taivaanlahja, se on niin helppo ja mutkaton lapsi ollut. Olen niin onnekas äiti <3

      Hei mahtavaa, että kerroit ensireaktiostasi - minä niin arvostan rehellistä ja suoraa puhetta! :)) Olet ihan oikeassa että alkuun minustakin tää oli tylsä, mutta alkukankeuden jälkeen tää on pikkuhiljaa alkanut elää paremmin, mikä on hienoa ja lukijoidenkin ansiota. Hienoa, että seuraavalla vierailukerrallasi blogi oli jo kiinnostavamman oloinen ja jäit seuraamaan! <3

      Minusta blogi on just hyvä silloin kun se on omannäköinen ja persoonallinen . Ihana kuulla että näitä piirteitä löytyy myös täältä :)

      Kiitos hirmuisesti ja sullekin mahtavaa tulevaa kesää! <3


      Poista
  13. Aurinko paistoi, lähdin läheiselle puisto alueelle istuskelemaan vihreään nurmeen. Päässä alkoi raksuttaa ja kirjoitin runon pitkästä aikaa. Siinä on minun tilanne tänä päivänä, tänä hetkenä.

    -Vielä on niin, ettei haittais.
    -Mikä ei haittais?
    -Se, et lähtisin.

    Hymyilen ja nauran,
    eikä se ole esitystä
    se olen minä nyt,
    kun veriset taistelut ovat jo ohi.

    Mutta jotain on vielä rikki.

    Tai oikeastaan kaikki,
    mikä voi särkyä.

    Mutta se ei ole niin paha,
    miltä se kuulostaa,
    sillä kaikki mikä kasvaa,
    rakentuu tasaiselle maalle
    ja sydän eheytyy.

    Ja jokin päivä vielä huomaat,
    että maailma rakastaa sinua.

    Se sama maailma,
    jota joskus luulit syvimmäksi helvetiksi.

    Kaiken jälkeen sinä olet kaunis.

    Olen ollut pahasti masentunut vuosia, nyt on pahin ohi. Mutta olen yhä vaikeasti masentunut ja kuntoutuminen on vasta lähtökuopissa. Kuitenkin jaksan jo jotain, olla kanssakäymisissä ihmisten kanssa, ainakin välillä. Olen saanut todellista persoonallisuuttani takaisin ja kaiken vievä väsymys on hieman helpottunut. Minulle on suotu paljon ammatti apua, olen todella kiitollinen siitä, mutta muut ihmissuhteet ovat vähäisiä. Se on seuraava askel, jota haluan ottaa.

    Luen blogiasi, koska samaistun sinuun. Koska todella tiedät, mitä masennus on, kuinka se "vie" ihmisen. Sekä olet erittäin mielenkiintoinen ja hauska persoona! :) Elämänmakuinen blogi parhaimmillaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt tuli hiljasta. pysäytit minut. kiitos.

      Runosi oli jotain niin hienoa, että se ihan lamautti minut. Muistutti liikaa omista vanhoista tuntemuksista. Olet uskomattoman lahjakas runoilija!

      Haluan lähettää sinulle ison halirutistuksen ja sylillisen voimaa! Vaikka eheytymisesi on lähtökuopiossa, niin kuin itsekin sanoit - kuulostaa kaikki jo tosi hyvältä näin alkuunsa - pidä tuo asenne - pienistä puroista kasvaa voimakas ja pysäyttämätön joki <3

      Kiitos paljon tästä ihanan herkistävästä kommentista ja hyvää kesää sinne! <3

      Poista
    2. Kiitos itsellesi rohkaisusta, voimat ja hali tuli perille! :) Hyvää kesää myös teille!

      Poista
  14. Oi vitsi tää oli kiva kun ei oo sun ääntä kuullu :) kuulostat ihan siltä miltä kuvittelin, soot ihan kun mun hyvä ystävä, todella sydämmellinen tapaus <3
    Onni on niin söpö, halit täältä teille molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos Viipi, ihana oot! <3 samoin sinne isot halit ja rapsutukset "varsalle" <3

      Poista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. Jee ihanaa! Näitä ihania höpöttelyjä olen kaivannut♥ On ihanaa nähdä liikkuvaa kuvaa Onnista:) Löysin sut joskus 2012 vuonna jostakin kommentista muistaakseni(?) ja seurailin anonyyminä jonkun aikaa ja ihastuin täysin jolloin blogistasi on tullut yksi lempparini! Zemppiä vauvan hoitoon, vaikka et sinä sitä kauheasti tarvitsekkaan, koska Onnin hymy varmasti parantaa jo koko päivän.

    http://caritajatopsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä ihan oikeassa siinä että onnin hymy parantaa päivän! hän on kyllä jotain niin huippua ! <3

      Kiitos Carita ja hyvät kesät sullekin! <3

      Poista
  17. Tää on ihana postaus! Onni on söpö ja sun blogin löysin nyt tässä pari kuukautta takaperin. Seurasin pari päivää ja sitten liityin lukijaksi, koska blogi vaikutti ihanalta ja sitä se on! ♥

    VastaaPoista
  18. Ikinuori, mutta sopivan ikäiseksi kutsuu itseään oleva neppis täälä aloittaa virtuaalitervehdykselläänsä. Löysin sinun blogisi Kaktun videoista, maalaismöllit videosta. En tiennyt tuolloin blogiosoitettasi, joten löysin itse blogisi Kaktun blogista.

    Minusta, että olen ihminen, joka pelkää epäonnistuvansa. Sen takia en mielusti kokeilisi uusia asioita, mutta mitä olen uskaltanut, onkin ihan mahtavia. Olen melko suorasuu persoona, mutta sanon ne mahdollisimman ystävällisellä tavalla. Luen blogiasi, koska voin samaistua tekstiisi niin hyvin. Nauran myös usein, ja höpötän taukoamatta. Olen siis puhekone ! :D
    Eläimet on kiinnostanut aina, koirista hevosiin asti. Omaa hevosta en vielä omista, mutta joskus olisi joku koulupolle omistaa.
    Ihana Onskaponska, hymyilee ja telmii. ♥ Sä oot niin aito, kultaisella sydämmellä <3
    -neppis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot kyllä neppis jäänyt anoyymeistä mukavasti mieleeni - ihan jo siksi että allekirjoitat nimimerkkisi alla, mikä on musta hienoa! Ja minusta on ihana kun sie aina höpöttelet kaikkea täällä, ollaan siinä samanlaisia hölöttäjiä! Minusta on kiva höpistä kaikkea enemmän ja miksei vähemmänkin järkevää ;) Sinäkin olet kuule aito ja kultainen immeinen ! <3 Kiitos hirmuisesti kun oot mukana tässä porukassa, arvostan sitä ! :))

      Ymmärrän pelkosi epäonnistumisen suhteen, koska itsekin koen edelleenkin samanlaisia tuntemuksia. En esim uskalla haaveillakkaan kilpailemisesta, koska taidot ja paineensietokyky ei vaan yksinkertaisesti riitä. eikä epäonnistumisen pelko helpota yhtään asiaa. en pelkää sitä etten voittaisi, sillä voitto on omalla kohdallani täysin mahdotonta - mutta pelkään lähinnä sitä että aiheuttaisimme vaaratilanteita muille :DD

      Pidetäänhän linjat kuumina ja hyvää kesää sullekin sinne! <3



      Poista
  19. Ruudun tältä puolelta löytyy parin kuukauden sisään täysi-ikäistyvä tyttönen etelä suomesta:) Ratsastus ja muu hevostelu on ollu kuvioissa koko ikäni. Lukiossa toinen vuosi loppusuoralla parhaillaan! Yleisesti oon lähes hysteerisesti naurava ja pirtsakka tyttönen :D Hevostelun saralla olis hurja hinku kehittyä, etenkin koulupuolella, mutta tietysti myös esteillä. Käyn ratsastamassa pienehköllä maalaistallilla suomenpienhevosilla säännöllisesti:)

    Sun blogiin taisin löytää kaktun blogin kautta, tätä onkin tullut seurailtua aktiivisesti jo ainakin vuoden päivät.. Tykkään blogistasi koska kerrot asioista aidosti ja uskallat avata arempiakin asioitasi rohkeasti. Olet tai ainakin uskoisin sinun olevan todella rehellinen, luotettava, kultainen ja ennenkaikkea aito ihminen, seka mahdottoman suloisen onni pojan äiti:)
    Tietty myös sun heppaset tuo lisämilenkiintoa tähän lukemiseen. Mahti blogi, samaan malliin vaan ettenpäin!
    Postaus ehdotuksena tulevaisuutta varten ehkä sellanen pidempi videopostaus, esim "5 päivää Hennan kanssa", että jokapäivä kuvaisit jotakin pieniä pätkiä touhuistasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Riina ! Tuo videopostaus olis tosi kiva toteuttaa, mutten itse osaa tehdä videoita :/ pitäis kyllä opetella, nämä tekniikka-asiat ei ole kyllä mun vahvuusalaa :DDD mutta jos saisin matskun kasaan, saattaisi toteutus onnistua osaavamman kaverin kautta :) Videoita olisi ilman muuta kivempi julkaista enemmän! :))) hevosista olisi etenkin iva lisätä joskus jotain materiaalia :)

      pitänee laittaa ideat muhimaan :) kiitti sulle ! :)))

      Poista
  20. Voi mitä tässä enää sanoa kun kaikki on jo sanottu moneen otteeseen! :) Blogiasi on mukava lukea, koska vaikutat juuri siltä, että olet kaikkien kaveri, olet ymmärtäväinen ja ihanan pirteä! :) Sinuun pystyy luottamaan ja kaikkea mahdollista mitä edellisissä kommenteissa on jo ylistetty! :) Blogisi on helppolukuista ja aiheet ovat kiinnostavia! :) Jatka samaan malliin vain!

    Blogisi löysin yhteisen ystävämme Kaktun kautta! Kaktu on paljon puhunut hyvää teistä ja itse kiinnostuin lukemaan sitä kautta blogiasi! :)

    Itse olen siis 23-vuotias naikkonen Vantaalta. Olen alunperin Joroisista
    kotoisin, eli savon tyttölöitä ollaan! :D Hevosihmisiä olen, mutta omaa pollea ei ole vielä hankittu. Käyn hoitelemassa persoonallista lämminveriruunaa samalla tallilla missä Futura on. :)

    Minusta voi lukea enemmän täältä: http://ninnuli-blogi.blogspot.fi/
    Blogissa kirjoitan kaikesta elämääni liittyvästä, joten hyvin vaihtelevia aiheita on muun muassa autoista hevosiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu ja kiva kun kommentoit tänne! Mittee sie out sinne isoille kylille tiältä mualta karanna ? hehe vitsivitsi ;DDD hei Kake onkin joskus susta tainnut jotain mainita mullekin, kiva että kirjoittelit tänne ! Minusta on aina kiva tutustua uusiin ihmisiin :))

      Kivannäköinen tuo ratsastettavasi polle ! :)

      Poista
    2. Miehen perässä sitä tänne tuli eksyttyvä. ;) En ole katunut päivääkään! :D Uusiin ihmisiin on tosiaan aina mukava tutustua! :)

      Benny on komea ja vielä komeampi kun kun saadaan tuo pieni heinämasu pois. ;) Oon kyllä tosi kiitollinen Bennyn omistajalle kun saan käydä hoitelemassa sitä. Bennyllä on ihan omanlainen luonne. :D

      Sunkin pollet näyttävät tosi kivoilta ja hyviltä! Olen katellut niin monesti kuvista myös tuota teidän omaa tallia, että joku päivä minullakin on tuollainen! Aivan ihana talli teillä! :)

      Poista
    3. Kiitos paljon, meidän talli on kyllä kieltämättä ihana vaikka itse sanonkin :) oon onnekas kun kaveri on insinööri, toinen kaveri noheva muuten vaan ja isäni osaa rakentaa sekä lisäksi edesmennyt setäni oli taitava kirvesmies :) näillä eväillä tuli hyvä talli ja meille justiisa passeli :) rahaa paloi mukavasti mutta kyllä tuo oli sen arvoista :)

      Poista
  21. Sun blogi vaan on niin mukava ja rento. Höpöttely videosi on kivoja, ihan tuntuu niitä katsellessa että juttelisit juuri minulle etkä kameralle :D. Taitaa Onnistakin tulla yhtä avoin kuin sinusta, kun niin topakkana siinä videossa oli.

    Minä itse olen 18-vuotias tyttö. Asustelen Kuopiossa nyt, sillä käyn koulua täällä. Hevostelua on tällä hetkellä kolmen vuokra/liikutus hepan verran.
    Minun ja heppojen kuulumisia silloin tällöin kirjoittelen blogiini.
    http://takaisinsatulaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei mahtavaa - savolaisia lukijoita! Teitäpä onkin kiva bongata täältä!

      Kiitos paljon, kiva että rento meininki välittyy sinne asti ! <3 Onska on kyllä semmonen lupsakka savoilaisukon alku ;)

      Hirmuisesti hyvää kesää sinne Kuopion suunnalle! <3

      Poista
  22. Moikka! Taisin löytää tänne laepin tai Kaktun blogin kautta. Ihastuin heti miten aidon oloinen ihminen olet ja miten kuitenkin mukavan leppoisasti kirjoittelit arjen kommelluksista. Itse olen parikymppinen tyttö Kuopiosta. Tällä hetkellä hevosalan koulussa, tulevaisuudessa siintelee muitakin haaveita :) Perheeseen kuuluu avomies, valkoinenpaimeinkoira, hevonen, varsa ja 2 ragdoll kissaa.

    Persoonana olen sen verran jännä, että on oikein vaikea kuvailla. Tuli mieleen se postaus jossa kyselit onko tyypit optimisteja vai pessimistejä. Sanoisin olevani optimistinen realisti :D Suhtaudun elämään valoisalla, mutta (useimmiten) jalat maassa olevalla asenteella. En jaksa vatvomista, jos menee huonosti niin leuka rinnassa vaan kohti uusia pettymyksiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinenkin Kuopiolainen, hienoa! Sullahan on kunnon lauma siellä paimennettava ! :) Valkoinen paimenkoira on upea rotu, olen sellaiseen neulamäen koirapuistossa aikoinaan törmännyt ja teki kyllä vaikutuksen lumoavalla ulkonäöllään! :)

      Hienosti kuvailtu - optimistinen realisti - minäkii haluun olla tuommoinen! siihen tähdätään :D

      Kiitos kovasti sullekin kommentistasi samettitassu - sulla on aivan ihana nimimerkki joka jääpi kivasti mieleen ! :))))

      Poista
  23. Moikka Henna! Tosi kiva video, suloinen poika tuo Onni :) Olen kohta 18v tyttö Etelä-Suomesta, käyn ammattikoulun 2.luokkaa ja vuokrailen pv-tammaa muutaman kerran viikossa. Oon lukenu blogiasi näin anonyyminä jo jonkin aikaa, sun blogi on jotenki hirmu lämminhenkinen ja sun postauksista tulee hyvä mieli! Vaikutat ihanalta ja hyvin aidolta ihmiseltä, ja kauniilta sekä ulkoisesti että sisäisesti.♥ Joo ei mulla muuta, kivaa alkavaa kesää sinulle, Onnille ja hepoille :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle anonyymi ja kiva että olet porukassa mukana! Ihnasti sanottu tuosta kauneudesta, kiitos <3 Samoin sulle ihanaa kesää sinne etelään! :)))

      Poista
  24. Kaktun blogin kautta minäkin aikanani tieni tänne löysin. Ja lukijaksi jäin pitkälti hevosvalintojesi ja rempseän kirjoitustyylisi vuoksi :)

    Kirjoittajarouvalle lienenkin jo hieman tuttu, mutta siis tosiaan 30v eteläsuomalainen naisimmeinenhän täällä, oma lv tuhlaa rahojani.

    VastaaPoista
  25. Ihana postaus! :) Löysin blogisi kaktun kautta.

    Blogissani kerron itsestäni hoitohevoseni kanssa.
    http://ancculife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  26. elamaniaarteet.blogspot.com siellä meidän tuhinoita:P

    VastaaPoista
  27. Moi, olen nyt lukenut blogiasi pari kertaa ja ajttelin jatkaa lukijanasi! Oletko jo kertonut koiristasi? Näin koira- ja hevosihmisenä moinen kiinnostaisi. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa blogin pariin! :) olen mie joskus kertonut koiristani jotain ohimennen mutta juuri parhaillani kirjoitan postausta, jossa kerron ajatuksiani elämästä koirien kanssa :)

      Poista
  28. Moi!! Ihana postaus! Onni on valtavan suloinen pienimies,onhan hänessä sinunkin näköä!Taisin "eksyä" tänne Kaktu blogista ja maalaismöllit-videosta :DD
    Oli hauska eksyä.Olet aivan hirmuisen mukavan ja ystävällisen tuntuinen persoona. Blogisi on ihana,ja helppo luettava. Terkut Onnille ja halit hepoille!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle ihanasta kommentista <3 samoin sulle hirmuisen hyvää kesää ja kaikkea hyvvää muutekin! <3

      Poista