tiistai 30. tammikuuta 2018

Pikapostaus!

Noniin! Vihdoin kerkiän hetkiseksi istahtamaan ja päivittämään pikaisesti  viime viikon tulokset ! Minulla on parikin postausta jo aloitettuna tuolla luonnosten puolella ja halu olisi kova saada ne joskus näkemään päivänvaloa, mutta matsotaan milloin sen aika on !  Mutta kuitenkin alle maanantain paino ja edellisen viikon liikunnat:

Paino 79.4kg
 eli - 0,5 kg viime viikolla
(kokonaispudotus 3.2 kg)

Viikon 4  liikunnat :

Tiistai:  Lenkki koirien kanssa 45min
Keskiviikko: Lenkki 1 h 10min
Perjantai: Lenkki 45min
Sunnuntai: Lenkit 50min + 30min


Niin kuin jokainen huomaa, on allekirjoittaneen liikunnat tällä hetkellä pääosin tuota kävelyä ja toki välillä ratsastusta.  Tarkoituksena on nostatella tätä rapistunutta peruskuntoa ja sen kasvaessa sekä olonkin vähän keventyessä - lisään vastusta ja vähän monipuolistan liikuntamuotoja!  Kuitenkin minulla on koirat /hevoset ja ne tarvitsevat liikuntaa - joten niiden kanssa ensisijaisesti pyrin urheilemaan jotta kaikkien tarpeet otetaan huomioon . Lapsen kanssa on myös  mukava ulkoilla ja vaikka vetää lasta mukanaan  pulkassa saaden siitä mukavaa extravastusta jaloille.  

Kohta on tammikuu ohi ja tulos on -3 kiloa ja rapiat!  Ei huono ja loppupeleissä aika pienillä muutoksilla. Paljon sain karsittua sokeria pois, mutta vielä pystyn parempaankin! Turvotukset on lähteneet ja nyt toivon mukaan aletaan sulattamaan sitä läskiä !

<3 Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti