maanantai 22. tammikuuta 2018

Hyvä fiilis, kaiken avain

Hetkisen päästä on taas valvottu viikko takana ja  koittaa meikäläisen vapaat!  Yövuorot menivät taas kuin siivillä ja edessä siintää vähän kevyempi jakso töitten suhteen, sillä tämän vapaaviikon jälkeen seuraava yöputkeni on "rikkonainen" eli kesken yöviikon minulla on muutama lomapäivä välissä  antamassa mukavaa vaihtelua ja huilia kesken yövuorojen. Olenkin käyttänyt muutamia jäljellä olleita lomapäiviä  juurikin näin pariin otteeseen, sillä se tuo mukavaa kevennystä   ja auttaa jaksamaan!

Leipuri hiiva viime vuonna - yhtä turvonnut kuin taikinansa :D

Minulla on ollut tosi hyvä, reipas ja rento fiilis ! Vaikka olen aina ollut suhteellisen tehokas ihminen, tuo VHH-ruokavalio toimii sinällään aivan loistavasti koska hiilaripöhö on historiaa ja olo on tosi virkeä - ellen jopa sanoisi, skarppi !  Jos ajattelee tarkemmin, oli tämä kulunut yöviikko tosi raskas yövuoroineen, ripsitöineen, hevosteluineen ynnä muine menoineen  ja  vaikka minua väsytti fyysisesti, oli silti fiilikseni tosi hyvä. Tomerasti vain porskuttaen eteenpäin! Minä niin toivon että tämä fiilis jatkuu, koska olen aivan ällikällä lyöty miten paljon energiaa olen saanut lisää viime viikkoina.  Itse painonpudotus on tapahtunut ihan huomaamatta.  Hyvä fiilis on kyllä avain kaikkeen !Tässäpä on kuluneen viikon tulokset:

Paino 79.9kg
 eli - 0,8 kg viime viikolla
(kokonaispudotus 2,7 kg)

Viikon 3  liikunnat :

Maanantai : Lapsen kanssa uimassa reilu tunti
Tiistai:  Lenkki koirien kanssa 45min
Perjantai: Lenkki  koirien kanssa 45min  / Ratsastus (rankka) 50min
Lauantai : Ratsastus (kevyt) 40min


Kevyt viikko siis liikunnan suhteen takana ja eilen maanantaina meillä juhlittiin 5-vuotiasta Onnia <3 Jouduttiin tilan puutteen vuoksi pitämään ihan pienimuotoiset synttärikemut ja paikalla oli muutama Onnin paras kaveri vanhempineen. Pöytä notkui herkuista, mutta yllätyin omasta mielenkiinnottomuudesta niitä kohtaan. Maistoin hieman suolaisia tarjottavia ja pienen palan tiramisukakkua, mutta siihen se jäikin. Ihmettelin, miten oma haluttomuuteni herkkuja kohtaan tuli kuin aivan huomaamatta. Toki yövuorojen tuoma  ajoittainen ruokahaluttomuus ja jopa pahoinvointi rajoittaa usein syömistäni. Mutta hyvä näin ! Selvisin kemuista ilman turhien hiilareitten ahmimista!  En kuitekaan aio kieltää itseltäni satunnaista herkuttelua, kunhan se pysyy hanskassa ja jää vain satunnaisiksi kerroiksi ja suhteellisin pieniksi annoksiksi.

Rakas pieni ritari 5vuotta <3
Aika hieno kakku oli meillä, tilaustyönä kaverilta <3

Sori tällainen lyhyt postaus, mutta eiköhän tässä tullut kaikki perusasiat tiedotettua.  Ihmisiä kiinnostaa kovasti minun projekti ja se on aina mukava huomata !  Tukea tässä tarvitaankin, tsemppausta ja  rohkaisevia sanoja. Muistetaan kaikki auttaa toisiamme sanomalla niitä  kauniita sanoja ja kannustamalla, niin päästään kaikki eteenpäin  <3 Olkoonpa sitten matkamme syy tai määränpää mikä tahansa.


<3 Henna


2 kommenttia:

  1. Olipas kivan positiivinen vaikkakin lyhyt postaus :D Hienosti sun projekti etenee. Onnittelut myös 5-vuotiaalle Onnille!
    -Marjo

    VastaaPoista