sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Uimapuku 1 eurolla !

Samalla, kun esittelen teille pitkästä aikaa ihanaanikin "ihanampia"  kurvejani, näytän teille esimerkin siitä, miten pitkän pennin voi säästää ostamalla vaatteita kirpputoreilta!  Olen joskus aiemmin maininnut jossakin postauksessani, että olen oikea himo-kirppistelijä!  Tykkään shoppailla, mutta useimmiten upo-uusiin vaatteisiin ei ole varaa.  Tai olisihan sitä toki, mutta miksi käyttää  mielettömät summat rahaa vaatteisiin, jos niitä löytää vähän käytettynä / uudenveroisina vain murto-osalla uuden hinnasta ?  Jos haluaa shoppailla, mutta rahaa ei ole kovinkaan paljon - voi ahkerasti kirpputoreilla kiertelemällä löytää todella mukavia löytöjä  eikä se käy niin kovasti kukkaron päälle! Itse ainakin olen säästänyt isoja summia suosimalla kirppis-shoppailua ja näin mahdollistanut itselleni rahallista pelivaraa muissa jutuissa. Suurimman osan omista ja Onnin vaatteista, hevosvarusteista sekä kodin sisustusjutuista olen hankkinut mm.  kirppiksien, huutonetin ja Tori.fi:n kautta.  Suosittelen siis lämpöisesti !

Siitä seuraakin kysymys teille:

Haluatteko jatkossakin lukea minun vaatehankinnoista taikka kirppislöydöistä ? Onko blogini jo liian iso sekasotku aiheellisesti vai mahtuuko sekaan vähän myös vaatetus-puolta ?  Kertokaa te ! 

Kuitenkin, tässä on minun uusi uimapukuni,  jota siis enemmänkin kutsutaan uimamekoksi. Tämän löysin Kuopiosta eräältä kirppikseltä, jossa yleensä lähes joka kerta piipahdan kaupungissa käydessäni.  Ensiksi katsoin tätä uimapukua, että "onpas nätti ja ihan uutta vastaava". "Mahtuisikohan tuo makkarankuori kenties päälleni" ja sitten vilkaisin vasta hintaa, joka oli mykistyttävä.  1 euro!  Tämä on pakko ottaa kärryyn mukaan ja kokeiltava! Ja  kopissa hetken ähistyäni totesin sen sopivan oikein hyvin.   Nämä suuren suosion saaneet uimamekot ovat ihanan armollisia miksei hoikillekin, mutta etenkin meille runsaammille naisille, joilla nyt sattuu olemaan vähän tai vähän enemmänkin tuota ylimääräistä.  Minun makkarani häivyttyivät tosi kivasti ja rintamuskin sai kivasti tukea.  Tuolla alimmaisessa kuvassa näkyy tuo alaosa, joka kuuluu kiinteästi pukuun.


Olen kyllä unelmoinut kovasti myös bikineistä. Että joskus omaisin sellaisen vartalon, johon uskaltaisi sellaiset remelit pukea ja että ne kestäisi vielä päivänvaloa.  Mutta kaikki aikanaan, olen iloinen uudesta uimamekosta jolla uskaltaa lähteäkin jopa ihmisten ilmoille.   Ehkä seuraavalla kirppisreissulla löydän sitten sellaiset motivaatio-bikinit ;)

Dieetti etenee pienin askelin, ja nyt se on taas seissyt tässä muutaman päivän.  Stressitasolla  ja omalla mielialallani on suuri merkitys tähän kaikkeen. Murheita on, mutta niistä sitten joku toinen kerta. Olen iloinen että olen päässyt tänne asti ja aikaa kesään on vielä.  Minulla on siis aikaa vielä saada solakampi kesäkroppa ja vielä parempi fiilis oman ulkonäön suhteen. Olenkin suunnitellut vähän palkitsemis-operaatiota itselleni tuossa myöhemmälle keväälle/kesän alkuun, kunhan olen päässyt tavoitteeseen tai edes sinnepäin. Nyt pitää vaan jaksaa skarpata paremmin ja löytää se hyvä fiilis ja tuntuma arkeen - vaaka kyllä seuraa perästä.  Nyt fiilistelen tuota 1 euron makkarakuorta ja unelmoin bikineistä!


<3 Henna


29 kommenttia:

  1. Hyvin mahtuu mukaan myös vaatejuttuja, kiinnostaa kovasti! Niin, ja huippulöydön olet tehnyt kirpparilta.. Hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kovasti! <3 Oon ihan liekeissä itsekin tuosta uikkarista ja kuha tässä vielä kaventuupi niin näyttänee vieläkiii kivemmalta! :)) Kiitos mielipiteestä, minäpäs uskallankii sitte jakaa näitä rätti-postauksia jatkossakin, hihi ;)

      Poista
  2. Juu juu, vaatehommia kehiin ja yleensä kirppisjuttuja!! (toinen himokirppistelijä...:D) siulle käypi niin hyvin punainen, mahtava löytö! Mie oon repsahellu taas tässä urakassa...pitäs taas saaha ihtesä ruotuun kun kuitenkin laihtuminen lähti hyvään vauhtiin ja sen 6 kg pois jo...onneks kesä tulee, sitä myöten poweri vaan lisääntyy ja tekemisen mahdollisuudet lisääntyy. Huippu fiilis kertakaikkiaan tällä hetkellä! Mie sitä oon vetäny biksuja ylle vaikka kroppa ei oo ollu mallin mitoissa NEVER!! Kahtokoot ja ällötelkööt jos siltä tuntuu,oma on kroppani!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie olit kyllä kaventunu huimasti ! Go girl go! <3 Vielä ehtii tehhä vaikka minkälaisia taikoja kropalle ! :) sitte on mukava ottaa arksaa keposemmassa vartalossa. Ja kyllä, enköhän miekii uskalla ne biksut vetästä jossaki välissä päälleni :) Pittää vaan löytää uudet jostakin jotka saa nostettua noi mun riipparit tuolta polvista vähä ylemmäs ;D

      Poista
  3. Kaikenmoisesta voi plokiinsa kirjotella, lukijathan sitte päättää lukevatko. :) Kivalta näyttää uimamekkosi, käy ihan minimekosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkiii ku jaioit mielipiteesi! yhdyn tuohon kyllä, mutta toki teidän mielipiteillänne on minulle merkitystä vaikka loppupeleissä itse päätäkin mistä postailen ! :) Jeps, kaverikin sano että tuohan menis melkein normi-mekosta! :D

      Poista
  4. Kyllä tänne blogiin mahtuu aivan hyvin näitä toisenlaisia postauksia. On kyllä kivannäköinen uikkari, ostin toissa kesänä itsellenikin tollaisen mekkouikkarin, antaa mukavasti anteeksi kurveja.. Tuli testattua, ettei ole kuitenkaan vesipuistoihin sopiva, helma nousi kokoajan korviin ja porealtaassa keräsi kuplat alle. Naurettiin kyllä kippurassa, oli niin pöllön näköistä, mutta pikkusen kiusallista kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, voisin vaan itellekin kuvitella tuon fiilikseen kun kuplat täyttävät tuon maggarankuoren :DDD Mulla on aiemmin ollu sellainen musta uimamekki, johon kyllä kans kertyi kuplat :D Oon kyllä itseasiassa menossa aika todennäkösesti uimaan huomenna, joten pitäisköhä tehdä uudelle uikkarille tieteenllinen koe ja pulahtaa poreisiin - katsoa mitä tapahtuu :D Kiitti sullekin ihanasta kommentista, luultavasti innostun jatkossakin jakamaan asu-kuvia ja että mistä mikin on hankittu ja mihin hintaan :))

      Poista
  5. Oi kuinka nätti uimamekko! :) Itse tykkäisin tosi paljon lukea sun kirppailusta, kun sitä itsekin tykkään harrastaa. :)

    T. Fanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JES! <3 Niitä sitten jatkossa lissee, minäkin kyllä ihan innostuin kyllä tällaisesta "aluevaltauksesta" - noita kirppiksiltä hankittuja rytkyjä kun tuolla kaapissa riittää yllin kyllin eikä loppua näy ;)

      Poista
  6. Olipas nätti mekko - ja hyvin sopii punanen teitille :) mä inhoan kauppoja ylipäätään tosi paljon - ja kirpparitkaan ei suosikkeja oo. Vaikka, samat tuotteet mutta toosi paljon halvemmalla ja tukemassa kestävää kehitystä.. ja tästähän kertoo mm. että kaikki vaatteet mahtuu kolmelle hyllylle iha hyvin :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voe sinnuu <3 Noh, kyllähän se itselläkin aina riippuu paljon päivistä, miten shoppailu huvittaa. Joskus tuntuu, että mikää ei sovi ja lähinnä ihmispaljous ahistaa mutta sitten taas on oikein hyvä meininki ja löydä vähän liikaa kaikkea :D ei meistä naisista tiijä. Kuun asento ja turvotuksetkin vaikuttaa ainakin muhun ihan hulluna :D

      Hurjaa, minusta taas tuntuu että mä tartten kohta oman vaatehuoneen (jaan tällä hetkellä kimin kanssa sellaisen pienen komeron ) jotta olis tilaa shoppailla enemmän :D Tosin, teen säännöllisin väliajoin siivousta vaatehuoneeseen jotta joutavat rytkyt pääsevät kiertoon ja uusille tullee tilaa ;) Vielä ku omistais paremman kropan mitä pukee niin joha olis mukavoo! Mua vaan pelottaa, että jos vaatteet alkaa näyttää liian hyvältä päällä, tuleeko musta joku hullu addiktoitnut tohon shopitteluun ? :D VAIKEETA! :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  7. Aivan ihana uimapuku! Sopii todella hyvin sulle :) Pidä hauskaa sen kanssa!

    ~Silja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! <3 Mee huomenna luultavasti käymään uimassa, joten eiköhän mekkokii pääse testiin ;)

      Poista
  8. Mua henkilökohtaisesti kiinnostaa vaikka kirjoittaisit varpaistasi tänne, koska teet sen niin mielenkiintoisesti kuitenkin =D Mä itse koluan aina kirppikset läpi ennenkuin menen ketjuliikkeisiin yms. koska säästän huimasti jo sillä! Mä muuten kaipailen jo sun video höpötys -videopostauksia. Kattelen niitä vanhoja ihan innoissani siinä toivossa että kohta tulisi uusia. vink vink ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voe mahoton paekka, ihana oot! <3 Voin postata sulle mun varpaista, hihihi ;)

      Mulla oli itseasiassa tarkoitus tehdä pian kuulumiset videomuodossa, mutta oon ootellu seuraavaa virstanpylvästä lukijamäärässä eli tasan 300 lukijaa. Ei vaan meinaa tuo lukumäärä täyttyä vaikka kävijöitä kuitennii riittää :D Mutta jospa seki päivä tulis, että pääsisin teille ruudun kautta höpötteleen <3 Se olis kyllä kieltämättä mukavaa pitkästä aikaa ! <3

      Poista
    2. Mie haluun kans höpöttelypostausta! Siel on nii kaunis ääni.

      Poista
    3. Voe tokkiisa, kiitos ! <3 Ja minä kun häpeän omaa ääntäni videolla ja muutenkin, oon semmonen sössö :DDD

      Poista
  9. Upean löydön olet tehnyt, hyvältä näyttää! Kivaa on myös lukea kirppislöytö juttuja, sieltä kun todellakin tekee välillä todellakin löytöjä ja vain sillä murto-osalla hinnasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavvaa, kiitos sullekin miljoonasti kommentista! <3 ihanaa, että tämä sai kivan suosion ja saan rohkeutta postailla tämmösiä jatkossakin ! :) rytky-postauksia tulossa siis jatkossakin <3

      Poista
  10. Vaatepostauksia ehdottomasti! Kiva nähä että käytettynä voi tehä noin hyviä löytöjä :) Monta kertaa on tullu miettittyy et pitäis raahata ittensä joskus kirpparille, tulis todellaki edulliset vaatteet tarpeesee. Ja on siinä plussana ekologinenki puoli.
    Olet kyllä kaunis vaikka miten paljon ois ylimääräsiä kiloja! :) -j

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen kyllä lämpimästi, jos vaan siinä lähettyvillä on kirppareita niin käy ihmeessä ! Itse nykyään kuopiossa käydessäni käyn oikeastaan ensimmäisenä tai ekojen paikkojen joukossa kirppareilla, monesti parilla, kolmellä kympillä olen ostanut pussillisen tai kaksi vaatetta. Esim. saappaita mun en oo tarvinnu ostaan vuosiin kun oon aina löytänyt saappaatkin esim. 5 eurolla :D Mitään rämiä tuotteita on silti suostu ostamaan, niitäki on tosi paljon kirppareilla myynnissä ja välillä iha törkykallillaa, mut ajan saatossa kirppis-näkökyky on hiotunut aika haukantarkaksi ;)

      Kiitos paljon kehuista ja ihanasta kommentista <3 Tästä aiheesta voi höpötellä vaikka kuinka! ;)

      Poista
  11. Voi kun täällä olisikin kirppiksiä, mutta ei tälläisessä tuppukylässä sellaisia hienouksia oikein ole tai sillä ainoalla on myynnissä sellaista koin syömää rytkyä, ettei voi edes ajatella ostavansa :D mutta kyllä vaan, vaatepostaukset on kivoja, etenkin kirppislöydöt kiinnostaa, että anna tulla vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä tuppukylien huono puoli :( Täälläkin on pari kirppistä kyllä, ja joskus sieltä kyllä löytää jotain kivaakin vaikka onkin suurin osa justiisa tommosta kulahtanutta nuttua. Siks matkustankin säännöllisesti kaapunkiin kirppareita penkomaan, jonne himoshoppaajat myyvät heräteostoksensa :D

      Onko muuten teidän alueella omaa Fb-kirppistä ? Meillä on oma ryhmä, jossa lähikuntien tyypit voi myydä ylimääräsiä kamppeitaan ja ostaa samalla uusia. Toiminu kylllä tosi hyvin, ja itse ´teen sieltä jatkuvasti tosi hyviä löytöjä - oikeestaan olkoonpa mikä tahansa tarve. Jos ei oo teidän aluella ryhmää niin laittakeepa pystyyn ! Itse kuulun myös kahteen eri kuopion alueen fb-kirppikseen ja vasta ostin sieltä itselleni nilkkurit 7 eurolla ja Kimmolle tennarit 4 eurolla :))

      Poista
  12. Tee kysymyspostaus! Miul ois tosii paljo kysyttävää siulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai olisko ? <3 pitäiskö ?! :D Voisha tuota tehhä pitkästä aikaa, pittääpä tuumata asiaa vakavissaan :))

      Poista
  13. Hei mitäs sanoisit sellaisesta postauksesta missä kertoisit salitreeneistä ja salivaatteistasi ? Siihen voisit ottaa kuvia eri liikkeistä mitä teet salilla ja sali vaatteista myös ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ideasta, oikein kiva ja olinkin vähän tuon tyylistä ajatellutkin !:) mutta sitten polveni alkoi oirehtia aika kovasti ja nyt ollut tosi kipeä viime aikoina. Lisäksi flunssakierteen takia salihommat on olleet vähällä viime viikkoina, Mutta ehottomasti toteutan postausidean, jos ja kun aloittelen taas ahkerampaa treenailua ja lisäksi saan joskus jonkun kuvaamaan salille kanssani, useimmiten kun treenaan yksikseni :) Salivaatteilla en pahemmin koreile, mutta voinhan mie ne esitellä:D kiitti sulle paljon kommentista! <3

      Poista