maanantai 16. maaliskuuta 2015

Perheaikaa ulkosalla- kuvapostaus

Lauantaina me pidettiin sellainen perheen yhteinen ulkoilupäivä. Käytiin jäällä reippailemassa, hiihdettin ja vedettiin Onnia rattikelkasssa.  Koirat saivat jälleen juosta sydämensä kyllyydestä ja  illan hämätyessä laskettiin vielä mäkeä tuossa kodin lähettyvillä.  Täällä on olleet aivan mahtavat hankiaiset jo viikon ajan, kävellä voi melkeimpä missä vain ilman, että uppoaisi lonkkiaan myöten hankeen. Aurinko on paistanut ja me ollaan nautittu kyllä sydämen kyllyydestä kevään tulosta ja se heijastuu kaikkeen tekemiseen! Energiatasot on kovat !


Maailman rakkain pikkumies <3

Minun söpöt miehet <3
Juomatauko.
"ääääähhhhh" ku on hyvvee...   joka hörpyn jälkeen  :D
Nyt lähti...
.... nää sukset luistaa liikaa!
.... pois alta, mä en pysähy!
Välillä vaihdettiin hiihtäjää :D 
Onniki pääsi kyytiin ja sekös taas nauratti !

Sitten oli mäenlaskun vuoro!
Oli niin kova vauhti, että äitiä pelotti!  Onnia ei sitten niinkään :D

Kotipihaa iltahämärässä <3

Huomenna pääsen piiiiiiiitkille vapaille, melkein kaksi viikkoa lomailua ja olen ihan liekeissä tästä !  Minulla oli vielä käyttämättömiä lomapäiviä viime vuodelta, joten tämmöinen pieni breikki tulikin ihan tarpeeseen.  Ja hauskinta tässä on se, että teen loman jälkeen vain pari yövuoroa ja sitten odottaa jo uudet vapaat. Pääsen kyllä helpolla, mutta olen todella kiitollinen tästä. Loma antaa taas aivan uuden tujauksen energiaa kevääseen ja kaikkeen tulevaan.

Tämän viikon alkupuoli on vielä aikamoista hulinata, kun on kertynyt kaikenlaista ohjelmaa, tapaamisia ja palavereja.   Siskokin tulee perheineen kylään keskiviikkona, joten Onni saa leikkiä pitkästä aikaa serkkunsa kanssa.   Kotona odottelee vaikka mitä puuhaa, ja minun alkaa jo siivoussormet vipattaa silleen kivasti.  Kevätsiivousta riittää,  mm. yritän ehtiä pestä ikkunat ja pyykätä kaikki vuodevaatteet sekä järjestellä kaapit.  Lisäksi tallilla koitan suunnitella vähän  noita rojujen säilytyshommia uusiksi  ja toki tarhassa odottaa isot lantakasat pois roudattavaksi. Vaikka tästä saikin sellaisen kuvan, että pelkkää työtä koko loma,  niin on se onneksi muutakin.  Paljon on myös rentoutumista luvassa siskon perheen ja ystävien kanssa - Kimmon kanssa treffejä unohtamatta <3

Aurinkoista viikkoa kaikille!  Kiitos muuten kaikille teille ihanille, jotka ovat aktiivisesti käyneet kommentoimassa ja tykkäilemässä teksteistäni. Se on motivoinut isolla kädellä ja antanut energiaa touhuta blogin parissa !   Palataan pian taas jännän äärelle !

<3 Henna


16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. <3 <3 <3 Kiitos, täällä on vielä ihan talvi toistaiseksi niin pittää vielä vähä yrittää ehtiä nautiskella :D

      Poista
  2. Ihana fiilis tuli sekä tästä että edellisestä postauksesta :) Ihan mahtavaa että oot onnistunu ottaa rennommin ja toivottavasti saat lomasta paljon irti! Tuli mieleen että ootko kokeillu koskaa laittaa jotain näistä hyvä fiilis -postauksista johonki taltee tai kirjottaa erikseen positiivista tsemppipostausta, minkä parii palaisit silloin kun meinaa ahdistus iskeä? En tiiä onko ihan hölmö idea mut toisaalta itehän jokainen tietää miten itseään pystyy parhaiten tsemppaamaan kun tietää omat tuntemuksensa niinä "synkempinä kausina" :)

    Tulin oikeesti alun perin kertomaan vaan että tuli hyvä mieli näitä postauksia lukiessa :D Ihanaa kevättä! -j

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon käyny lukemassa tommosia kivoja ja positiivisia postauksia aina jälkeenpäin ja toki ne on tunteita herättänyt ja tsempannu :) Pitäis varmaan poimia joku naseva lause täälä tai vaikka ihan jostain muualta kuin omasta blogista, sitten tulostaa se ja laittaa jääkaapin oveen -seki saattai toimia hyvänä iskulauseena päivään kun menis jääkaapille :))

      Ihana sinä,kun jaksoit näin hyvin ajatella minun jaksamista, mitä mie tekisinkään ilman teitä ? <3 Kiitos sulle ja paljon kevätlämpöö sinne myös !

      Poista
  3. Mä en ite kyllä tykkää hiihdosta ollenkaan :D Se ei vaan oo mun juttu. Ihanaa että te näytätte kuitenkin nauttivan ja pitävän hauskaa :) Ihania kuvia ja ihania ihmisiä <3

    ~Silja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkeen siitä, vaikka oon siis oikeesti surkee hiihtäjä, mutta harrastan tuota aika harvoin loppupeleissä. Olin turvallani tuon tuosta ja taukoakin hiihdosta on ehkä jo.... ootas, 3 vuotta ? Mutta tuolleen keväällä jäällä se on oikein mukavaa ja kun koirat juoksee mukana niin saavat lenkin nekin samalla :) en tykkää liiemmin hiihdellä laduilla vaan oon semmonen nautiskelija vain. Kiitos murunen <3

      Poista
  4. aivan ihania kuvia! näkyy kyllä kuinka onnellisia ootte! :) olet kyllä laihtunu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos miljoonasti! <3 Ihanaa että se näkyy, kyllähän noita on karissut jo mukavasti mutta lisseee saapi lähtee :)))

      Poista
  5. Minäkin katsoin, että laihtunut olet. Se on mukavaa sitten, kun laihtumisen huomaa ulkonäössä ja omassa olossa. Heti on helpompi jatkaa samaan malliin. Olen ennenkin miettinyt, ja nyt taas, että teillä on jotenkin niin ihanan kotoisa ja lämmin tunnelma, niin kotona kun muutenkin kaikessa mitä teette. Hyvää kevättä teille kaikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että sen huomaa, kiitos ! <3 Kyllä se tuntuukin, ennen tiukkana ollu takki on löystyny kummasti ja muutenkin on keposampi olla ja askel kevyempi :) Hyvässä vauhdissa ollaan ja homma etenee koko ajan sitä mukaa kun fiilis paranee ja ruokahommatkin iskostuu paremmin takaraivoon :))

      Onneks itselläkin on mieli piristyny silleen että osaa jo ottaa vähä rennommin ja nauttia asioista, viime syksy oli kyllä jotain ihan kamalaa joten ihana olla jo paremmalla puolella. Mutta onneks nyt ollaan voiton puolella ja alkaa muistaa ne hyvät asiat elämässä <3 Kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia, väkisinkin tulee hymy naamalle!

    VastaaPoista
  7. Ihania aurinkoisia talvikuvia, näytätte niin onnellisilta mitä varmasti olettekin!:) Tsemppiä jatkoon ja sinusta huomaa kyllä että kiloja lähtenyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Kyllähän me pääosin onnellisia ollaan vaikka meilläkin on omat ongelmamme, niin kuin jokaisessa ihmissuhteessa. Kuitenkin se rakkaus kantaa onneksi pitkälle ja antaa ymmärrystä ja uskoa huomiseen :) Onhan noita kiloja lähteny, olen siitä tosi onnellinen että olen päässyt hyvin vauhtiin, ja suunta on oikea <3 olokin on täysib erilainen kuin mitä syksyllä oli :)

      Poista
  8. Voi että miten onnellisen näköinen voikaan pieni lapsi olla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä parasta nähdä lapsi onnellisena ja iloisena <3 Ja se naurun kuuntelu <3

      Poista