tiistai 16. huhtikuuta 2013

Muodollisesti pätevä

Anteeksi toverit, tämänviikkoinen laihdutuspostaus on myöhässä!  Ilta on jo pitkällä, joten rustaan tänne vaan pikaisesti tämän viikon tulokset ja pitkästä aikaa painon lisäksi on näkysälllä muitakin mittoja !

Paino: 84.1 kg  pudotusta 300g  --> yhteensä 3,9 kg

Vyötärö:  97cm      (11.3. 99 cm) (-2cm)   yhteensä - 5cm
Lantio:     113cm     (11.3.  115cm ) (-2cm)   yhteensä -7cm
Rinta:      108cm     (11.3. 111cm ) (-3cm)  yhteensä -5cm

Tässäpä taas hieman lupaamaani tilannekuvaa, minusta näytän enemmän mehevältä, mitä aloituskuvissa! Hyvinkin muodollisesti pätevä emäntä olen :D Mutta kyllä ne silavat sieltä pikkuhiljaa lähtee pois sulamaan, onneksi mitat puhuvat puolestaan paremmin kuin kuvat :)


Viime viikon liikuntoja en uskalla kirjoitella, jotten valehtelisi - sillä en muista ollenkaan, mitä tein ja minkä aikaa. Siivoillut olen kovasti mm.  hevostarhaa, tällä hetkellä pois roudattujen kottikärryjen saldo on 55 ja vielä on "muutama" jäljellä.   Mutta asenteella pärjää pitkälle: tulee siistiä ja kalorit kuluu! :) Onneksi olen pariin otteeseen saanut seuralaisen siivousurakkaan, tulee nopeammin selvää jälkeä ja ennen kaikkea on mukava rupatella samalla kun haravoidaan.

Lenkillä olen koittanut käydä siinä sivussa. Pollet ovat vuoronperään heitelleet kenkiään jorpakkoon, eilen lyötiin Karisman irtokenkä paikoilleen ja nyt tänään sitten Kusko oli onnistunut pudottamaan omistaan yhden pois. Joten nyt odotellaan kengittäjää taas kylään ja mennään ihan vain pientä jaloittelua siihen asti. Onneks rupsu omaa vahvat ja hyvälaatuiset kaviot.

Mutta tässäpä pikaisesti tämän viime viikon tulokset :) Sori kun oli lyhyt ja suppeahko postaus,  palaan pian taas postailemaan.  Kiinnostaisiko teitä nähdä kenties vanhoja valokuvia ?

<3 Henna 




12 kommenttia:

  1. Kuvat kuulostais oikeen kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin hieno homma - minäpä teen semmoisen kuvapostauksen! :)) Kiitos paljon kun kommentoit! <3

      Poista
  2. Siitä se homma vaan edistyy! Hyvähyvä, tsemppiä ja jaksamista siihen, että uskot pääseväsi tuloksiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kyllä se tästä pikkuhiljaa eteneepi :)

      Poista
  3. Vanhoja valokuvia kehiin!(;

    VastaaPoista
  4. Hienoa, Henna! (: Kyllä oikealla asenteella pärjää pitkälle ;)

    Kiinnostaisi juu vanhat valokuvat! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 alanpa juuri skannailla valokuvia näytille :)

      Poista
  5. Moi, ois kiva kun laittaisit näihin myös sen ns kokonaislaihtumisen siitä laihtumisen aloittamisesta :) Onko toi 3kg siis viikossa laihduttu vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku oliskii 3 kiloa viikossa, hih :D Mutta ei, oon varmaan vähän epäselvästi merkannut tuonne, mutta aina ton pudotuksen jälkeen oon tehnyt nuolen ---> ja perään kirjoittaunut yhteensä pudotetun kilomäärän. Eli siis viime viikolla laihduin 300g ---> ja yhteensä olen siis laihtunut 3,9 kiloa. :) Aloitin punnittelun helmikuun 12. päivä, jolloin painoin 88 kg.

      Poista
  6. Moi, onko milloin tulossa sseuraavan kerran tilanne kuvia laihtumisesta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule toivon mukkaan pian! :) mie koitan ottaa pian uusia kuvia ja muutenkin kirjoitella vähän syvällisemmin projektista :) Kiitos kommentista, minä koitan pian toteutella toivettasi :))

      Poista