maanantai 29. huhtikuuta 2013

Henkinen selkäsauna

Noniii!  Niin kuin eilen ounastelinkin, jäi viime viikolta käteen 200g noussutta painoa. Nyt hävettää, mutta syytä hävettääkkin.  Voin siitä katsoa peiliin  ja  moittia ainoastaan itseäni.  Äärimmäisen huolimattoman ruokailun lisäksi itsekurini oli säälittävä. Söin miten sattuu, unohdin juoda touhujen keskellä  ja napsin suuhuni makupaloja.  Nyt taas muistan hyvinkin selvästi, mikä on tämän ylipainoni salaisuus.

On uskomatonta, miten vahvasti nesteen nauttiminen ja ruokailu vaikuttaa laihtumiseen. Syömällä voi siis sittenkin laihtua. Urheilin pihatöiden parissa hiki hatussa, mutta koska söin miten sattuu - jäi vaa'an lukema paikoilleen ja pomppasi viikonloppuna jopa plussan puolelle. Noh, tästä opitaan ja jatketaan taistelua taas astetta nöyremmällä asenteella. Olen antanut itselleni henkistä selkäsaunaa tässä aamun aikana, eikä tähän lisäksi teiltä tulevat kommentit olisi yhtään pahitteeksi.

Karrrrrrkkkkkia!
Täytynee lähteä jatkamaan hommia, mutta vesipullon kera ja varmaan ei tekisi pahitteeksi laittaa puhelimeen muistutuksia juoma / syömätaukoja varten.   Se auttaisi minua omaksumaan näitten tärkeyden ja lopettamaan välillä sen päättömän touhottamisen. Kiireinen ja hektinen elämä kerryttää myös lisäkiloja, varsinkin jos sitä höystetään vielä stressillä. Pitää muistaa myös levätä. En ole kokenut itseäni hirmuisen stressaantuneeksi, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei tekemättömät työt aiheuttaisi välillä pieniä paineita.  Hoh hoh - minulla on niin paljon opittavaa vielä. Nyt relax nainen ja ota aikaa omalle hyvinvoinnille!

<3 Henna

6 kommenttia:

 1. Hahha :D voi rakas Henna, nauroin katketakseni tuolle kuvalle. Ihan hyväähän se tekee syyvvä karkkiakin välillä, etenkin sun. Tiedät että pikkuhiljaa tulee parempi (y)
  <3<3<3
  -neppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :D tuo on kyllä jo vanha kuva, mutta kuvastaa kyllä välillä nyky-aikaakin aika vahvasti hihihihihi :DD noh, nyt takaisin ruotuun ja päk ty pisnes!

   Poista
 2. Olisit hakenut rakas sinustaa on tulu pullukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa kun näin sen mainoksen! Harmitti etten tiennyt osallistua siihen sillä olisin ollut kuin luotu siihen ohjelmaan!!! :DD lisäksi oisin saanut ehkä jopa vähän rahaakin :DDD

   Poista
 3. Tosiaan, syöminen vaikuttaa eniten kroppaan ja laihduttamiseen. Fitnessissäkin korostetaan, että 70% tuloksista tulee ruuasta ja loput 30% treenaamisesta. Laihdutus on matematiikkaa - jos kuluttaa enemmän kuin syö, niin laihtuu. Yksinkertaista, mutta ei aina kovin helppoa. :) Tsempit sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nimeommmaan :) tässäpä ompi hyvästi opettelemista meikäläiselle, kiitos kovasti ja hirmuisesti tsemppiä sunkin reeneihin! :))

   Poista