torstai 7. maaliskuuta 2013

Surkeiden sattumusten summa

Ette kuulkaa usko!  Tämä on jo niin uskomatonta, etten voi enää tehdä muuta kuin nauraa tälle surkeiden sattumusten summalle!

Menin eilen aamusella vessaan ja siinä omia aamutoimiani suorittaessani aloin kuuntelemaan omituista veden lorinan ja tiputuksen kuuloista ääntä.   Kävin suihkun hanan läpi, wc-pöntön putkistön ja kun viimeisenä menin katsomaan pyykinpesukoneen liitäntöjä - tajusin, mistä ääni kuului.  Meidän siivouskomerosta, jossa siis asustelee meidän lämminvesivaraaja. 

Se vuoti solkenaan!  Tihkutti ja loristeli ruosteista vettä komeron lattialle, imurin ynnä muiden siivoushärpäkkeitten päälle. "Ei voi olla totta! ", totesin ja herätin unilla olevan Kimmon tilannetta katsastamaan.  Sitten äkkiä sankkoa alle, pyyhkeellä kuivaamista ja imurin purkamista osiksi, jotta se saataisiin pelastettua.

Kimmo soitti putkimiehelle, joka sitten parin tunnin päästä saapuikin paikalle toteamaan: "Tämä on rikki, uusi on ostettava." Uusi maksaa kuulemma jotain 700 e.   Hetken aikaa huokailin ja masistelin uutta rahasiivua joka meiltä lähtee.  Mutta hyvin piankin totesin, että onneksi tuokin mööpeli hajosi nyt, eikä syksyllä kun on hyvin luultavasti tiukempaa. En halua enää stressata asioista, sillä tiedän miten se vaikuttaa minun painonlaskuun ja eritoten maidoneritykseen.

Mutta ei se mitään ! Paras keino turhautumisen ja stressin purkamiseen on toki vauhdikkaan maastolenkin lisäksi liikunta, mieluiten armoton salitreeni!  Liikuttelin pollet eilen maastakäsin tunnin verran (20min maastotaluttelu +20min juoksentelu kentällä + 20min maastotaluttelu)  ja virtaa itsessäni tuntui olevan vielä rutkasti. Oltiin alustavasti puhuttu naapurin tätin kanssa uimahallireissusta, mutta se ei sitten olosuhteiden vuoksi toteutunut.  Olin aamuisten ongelmien toimesta tulta ja tappuraa täynnä, joten suuntasin ystäväni luokse salille rautaa tempomaan!

Olin niin onnellinen, kun pääsin taas edes kevyemmän kaavan mukaan treenailemaan. Se hyvänolontunne, mikä liikkumisesta ja lihashapotuksesta tulee - se on mahtava!  Kävelin / juoksin juoksumatolla yhteensä 30min, ja sitten tein kevyen penkki/rinta/hauis/ojentaja- treenin. Tulokset viime kevääseen verrattuna olivat himpun huonontuneet, mutta olin positiivisesti yllättynyt, miten hyvin jaksoinkaan tehdä reenin näin pitkän tauon jälkeen. Eikä mahassakaan tuntunut yhtään.  Myös ystävältä saadut kommentit antoivat tosi paljon tsemppiä, kiitos Henna <3  Meillä olikin oikein nostalginen tunnelma salilla, sillä treenailimme viime keväänä todella paljon yhdessä. Ihanaa taas päästä vanhoihin kuvoihin mukaan ja mikäs sen parempaa, kuin treenaillen hyvän ystävän seurassa kera  itseironisen huumorin!

Kake nappas tästä komeudesta kuvan viime kesänä :D
Tänä aamuna lihakset olivat yllättävän vähän kipeät, mutta silti tunsin jokaisessa treenatussa kohdassa, että jotain on tullut tehtyä. Hyvä on fiilis ja tätä on päästävä jatkamaan.  Olin  eilen sen verran utelias, että mittasin jo mittoja ystäväni mittanauhalla. Jotain siellä oli tapahtunut, mutta uudelleenmittaan ja julkaisen tulokset ensi viikolla, kun kuukausi aloituksesta tulee täyteen :)

Tässä pikaiset kuulumiset kera köyhän kuvatarjonnan, ajattelin tulla nopeasti tänne päivittelemään tämänhetkiset tunnelmat teillekin.  Huomenna lähdemmekin sinne Pielavedelle vanhempien luokse viikonlopun viettoon, palataan pian asiaan mussukat!

<3 Henna

9 kommenttia:

 1. Ohhoh mikä summa :O Hycä että jaksat olla kuitenkin noin positiivinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sanoppa elä muuta! oon kyllä yllättynyt, miten en nyt jaksa murehtia tuota asiaa vaikka meininki oli vasta ihan toisenlainen tuolla pääkopassa :D nyt on uusi lämminvesivaraaja asennettu jej! :D

   Poista
  2. Hahah :D Kiva että uusi on asennettu :)

   Poista
 2. Voi ettää !
  Nyt ei oikein hyvin tuule sieläpäin.
  Ihanaa, et ajattelet positiivisella asenteella, mä niin kadehdin sua joskus, kun sulla on toi jalo taito. :'D
  nomut, upee haba-kuva, toi minkä Kake on ottanut hei :'D
  Ja potkit vaan reippaasti eteenpäin, kyllä toi kurja tilanne menee ohi, ihan pian ja varmasti. Siksi paaljon peukkuja tsemppaukseksi, haleja iso nippu, sekä voimaa kamalasti (: <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä oo kai muuta pakko tehhä, ku koittaa pitää lippu korkeella, muuteha tässä sekoisin kunnolla :D Ja toi kuva piristi kummasti tässä, tuli ihana kesäfiilis ja hyviä muistoja mieleen :DD

   Kiitos paljon tsempeistä, samoin sinne myös ja haleja takaisin rutkasti ! <3

   Poista
 3. minun punttimimmi! <3 -henna

  VastaaPoista
 4. Tuo valokuva on kyllä hassu ja ihan huippu -naureskelin sille itekseni täällä! :D :D Hei mut se on aina tosiaan se isoin kynnys kun saa aikaseksi vaan ottaa ja lähteä sinne salille. Joka kerta se on sit hyvä fiilis jälkikäteen, vaikka oliskin vähän paikat jumissa! Itsekin tarviis taas kans ottaa itsestään niskaote tossa suhteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeomaan, se lähteminen on aina kaikista vaikeinta! mutta on se fiilis kyllä tosiaan mieletön sen reenin jälkeen! :)) eeku vua ylös ulos ja lenkille :) tsemppiä sullekin reenoomisen kanssa ! <3

   Poista