torstai 15. marraskuuta 2012

Pikainen selostus!

Moikka mussukat!  Sori, kun en ole kirjoitellut teille muutamaan päivään.  En ole päässyt postaamaan koneelle, kun nettini on jälleen tökkinyt älyttömästi. Oikeastaan se ei ole toiminut ollenkaan.  Nytkin koitan kiireellä jotain tänne raapustella, ennen kuin netti taas sanoo yhteistyönsä irti.  Pitäisi varmaan soitella tuonne palvelimeen ja antaa hitusen palautetta.  Netti on tökkinut useita viikkoja ja sisältänyt vain muutamia hyviä päiviä. Kai sellaisesta voi saada rahaa takaisin?   Olen yrittänyt postata useampana päivänä, mutta se ei juurikaan ole onnistunut, sillä netti pätkii koko ajan, ja konekin kaatuilee vähän väliä.   Liekkö tässä vaihdettava nettiä  ja /tai ostettava uusi tietokone ?  Rahaa ei ainakaan jälkimmäiseen pahemmin ole :/

Pari postausta taaksepäin, minulta kysyttiin, mitä mieltä mieheni on ratsasteluistani ollessani raskaana.  Olenkin hieman keskustellut Kimmon kanssa tästä, ja koittanut suostutella häntä itseään kirjoittamaan pienen pätkän omia ajatuksiaan tästä kaikesta.  Postausta häneltä toivoin, mutta mieheni tuntien, hän ei jaksa / kehtaa / halua puuttua tällaisiin asioihin.  Hän on erityisesti sellainen ihminen, joka haluaa pitää asiat simppelinä ja elää rauhassa. Enkä kyllä häntä voi kirjoitteluun pakottaakkaan.  Kyllä hän kertoi minulle henkilökohtaisesti tuntemuksistaan, mutta toivoisin niin kovasti, että hän omin sanoin, täysin itse tänne ne kirjoittaisi.   Se olisi jotenkin reilua ja realistista. En halua ympäripyöreää vastausta itselleni ja teille tänne tulkittavaksi.  Yritän siis pyytää häneltä edes pienen kommentin :)

Toissapäiväni oli kiva, rentouttava päivä  sekä eilen oli ihanata monessa eri suhteessa.   Rentoa heppailua ystävien kanssa ja vähän ihmisten ilmoilla pyörimistä shoppailun merkeissä.  Aikamoista ponnistelua tuo jälkimmäinen vaati, ja välillä teki tiukkaakin, mutta olin iloinen siitä että sain nautiskella vähän muistakin maisemista. Sain kamalasti kaikkia visioita sisustuksen suhteen ja suuren inspiraation ostella kaikkea ihanaa pienokaiselle. Maltoin suht hyvin kuitenkin vielä mieleni hetkeksi ja tuhlaan sitten rahani joulukuun alussa, kun veronpalautukset saapuvat ja olen saanut huushollin parempaan järjestykseen.  Kohta pääsenkin laittamaan vaaville omaa nurkkausta valmiiksi <3

Se, etten halunnut vauva-kutsuja, taisi pahoittaa muutamien ystävieni mielen. Sain tietää asiasta vasta postaamiseni jälkeen, että juhlia oli jo alustavasti suuniteltu :(  Tuntuu pahalta.  En arvannutkaan, että se olisi ollut heille niin tärkeää. En vaan halunnut, että ihmiset vaivautuuvat minun eteeni, tuhlaavat vähäiset rahansa.  Ja jotenkin en ole millään spektaakkeli / juhla-mielellä. Mutta aion keksiä jotain, korvata juhlia suunnitelleille ystävilleni aiheuttamani mielipahan/ pettymyksen.  Järkkään vaikka pikkujoulut, joissa sitten halukkaat saavat hypistellä äitiyspakkausta tai muuta sellaista. Haluan pitää asiat simppelinä.  Olen nähnyt sivusta, kun lapsen syntymästä tehdään spektaakkeli ja kaikesta vouhotetaan liikaa, enkä sellaista halua seurauksineen päivineen.  Luonnollisuus kunniaan !


Mutta tässäpä pientä tuumailua, sori nyt tällainen höpönlöpön- postaus.  Kunhan saan kuvat koneelle, kirjoittelen taas lisää.  Sen verran voin kertoa, että meikäläisen "tyylikkyys" oikein huokuu  kuvista ;)   Palataan pian taas asiaan!

<3 Henna



10 kommenttia:

  1. Vae että netti tökkii...sie varmaan ossoot nuo sanat valita, kun soitat sinne operaattorille että mikäs, mikäs se siellä tökkii!:DDDD

    Mukavaa että oot päässy rentoutumaankin, sen minkä raskauden oikuilta pystyt!:)

    Niin, aatteleppa (kyllä mie tiiän että sie aattelet!:) mitenkä kovasti ystäväiset sinusta tykkeekään!!:) Annahan joskus ihtessii olla hemmoteltavana!:) -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä kuule meinas lähtä mopo käsistä ku soittelin operaattorin asiakaspalveluun, mutta mutta kerrankii onnistuisn hillihtemmään ihteni! Kaipa minäkin opin pikkuhiljaa, kun äitiys pukkaa piälle ;)

      Sanottiinpa kuule mokkulan paska irti ja kohta on kunnon laajakaista taas käytössä! Kalliimpihan se on mutta tässä tilanteessa iavan must!

      Arvostan tosi paljon teitä mun ystäviä tosi paljon ja nosta teidät isolle jalustalle, tiedän että kaikki just aattelee hyvää ja halua mulle parasta :) ja kyllä niistä moni varmasti auttamaan tulee resurssiensa mukaan <33

      Poista
  2. niin nainen, et tiiiekkään kui arvokas oot ja arvovaltaisiin ystävyyssuhteisiin kuuluu välil se et on kaiken rakkauden keskipiste ilman mitään turhaa hössötystä. i love you <3 -ilez

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiedän rakas, ja oon pahoillani siitä etten aina tajua näitä asioita :D mutta kyllähän sie mut tiijät, itsepäinen muuli mikä muuli ;D

      mutta rakkaani, pikkujoulut ehkäpä ? saatte sitte penkoo äitiyspakkausta ja vähän voidaan hypettää , ihan vähän vaan hih ;)

      Poista
  3. Höh, onko sulla mikä netti? :( Mulla on Soneran joku ja se tökkii jatkuvasti aina vaan ! Ja niin pitäis toimia kaikkialla oikein loistokkaasti, juupa juu........ vanhemmilla on dna:n netti ja se puolestaan on ihan unelma !

    Voi vitsi shoppailu osaa kyllä olla terapeuttista puuhaa ! Ymmärrän hyvin ton "vauvashoppailuinspiksen" kun ne kaikki vermeet on niiiiin suloisia että ! :'----) Ehkäpä noita vielä jossain myöhemmässä elämänvaiheessa pääsee itsekin suunnittelemaan... ;D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä on ollut tuos saunalahden mokkula, meilläkin toimi vielä kuukaus takaperin ihan loistavasti mutta nyt viimesin kuukaus, tai lähinnä 3viikkoo ollu ihan toimintakyvytön lähinnä. jos toimii, niin ainakin pätkii välillä ja pitää käynnistellä uudelleen.

      Nyt tullee meille soneran laajakaista, jonka pitäis kyllä toimia, on hintakin sen verran rouheempi tuohon mokkulaan verrattuna. mutta parempi niin, on tosi raivostuttavaa, jos ei pääsee blogiin, maksamaan laskuja tai hoitamaan muita tarkeitä asioita :)

      et usko kuule, miten meinas lähtä mopo käsistä kun pääsin kahtelemaan pieniä farkkuja ym vaatteita pienelle pojalle, lastenvaatteet on kyllä jotain niin sulosta :) sen verran pakko hehkuttaa tässä hihihi ;) kattelin jo pieniä farkkuja, mitkä varmaan ostan tässä piakkoin ja sitten semmosen tyylikään hupparin, tossuista puhumattakaan :)

      Poista
  4. Tai sitten sinulla on kone niin heikossa kunnossa, että se netti tökkii; onko kaikki virusohjelmat kunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sekin voi olla täysin mahdollista! :) kyllä meillä joku virusohjelma täällä on, mutta uskon kyllä myös että voi olla hyvinkin mahdollista että konekin on kuormittunut, kun se kaatuilee aika usein. menee vaan yksinkertaisesti jumiin niin että pittää käynnistellä uudestaan. pitäis varmaan siivota tätä konetta muutenkin, täynnä jotain tyhjänpäiväisiä ohjelmia, jotka isäntä on joskus tänne ladannut eikä niitä ennee tartte.

      Poista