tiistai 21. huhtikuuta 2015

Huijausta!

Olen kokeillut muutaman viikon pestä kroppaani uudella ja tehokkaaksi kehutulla tiskiaineella. Ihan vain siksi, koska purkin kyljessä sanotaan, että aine poistaa pinttyneimmän ja sitkeimmänkin rasvan. HUIJAUSTA! Sama läski on paikallaan edelleen!  

Pieni kevennys näin alkuun ;) 

Ahkerimmat kropparempan seuraajat ovatkin varmaan huomanneet, että samaisessa painossa ollaan lilluttu viimeiset viikot - kuukausi.  Paino on heitellyt päivistä riippuen 75,7-75.2. välillä,  ja eilen se oli taas 75,4kg. Turhauttavaa, mutta tiedän että peiliin tässä on katsottava !


Flunssakierteen ja polvikipujen vuoksi en juurikaan pystynyt treenaamaan näinä muutamina viikkoina ja lisäksi en ole syönyt tarpeeksi.  Monen monet ateriat jäivät välistä ja veden juontikin unohtui.  Ja sehä näkyy heti sekä vireytilassa, että myös vaa'alle astuessa.  Vatsa laiskistuu ja stressi-taso nousee. Stressitason noustessa ylitsepääsemätön makeanhino nostaa päätänsä. Ja oravanpyörä on taas valmis pyörimään!

Siltikään, en  jää itseäni tästä mollaamaan koska en voi tämänhetkisessä kropassani ollenkaan huonosti, vaan rakastan sitä päivä päivältä enemmän. Se on salitreenien tuloksena muuttunut malliltaan  jo paljon ja olen saanut ihan erilaista ryhtiä itseeni.  Kuulemma voisi jopa puhua siitä, että kannan itseäni nyt paremmin ja itsevarmemmin.  Olen oppinut hyväksymään sen siinä muodossa, missä se on - mutta kuitenkin tekemään myös jotain sen eteen. En häpeä itseäni enää, mutta haluan kuitenkin stressittömästi hiljalleen edetä tässä projektissani.  Aiemmin en osannut palkita itseäni matkan varrella, koska en  "ansainnut rakastaa itseäni vielä".  Ja useimmiten  siinä kävikin niin, etten jaksanut enää pidemmällä tähtäimellä yrittää. Nyt, kun olen panostanut itseeni arjen keskellä myös muissakin osa-alueissa - jaksan paremmin kokonaisvaltaisesti. Ja se välittyy niin moneen tekemiseen.Vietin viime perjantaina päivän kaupungilla ihan yksikseni.  Tykkään kyllä kovasti shoppailla Kimmon tai ystävieni kanssa, mutta tälläkertaa halusin lähteä liikkeelle aivan yksin.  Sain omaa aikaa, vähän hemmottelua itselle. Kukkaro repesi kyllä liitoksistaan, muttei onneksi pelkästään minun tarpeitteni vuoksi.  Ostin mm.   myös Onnille vähän kesävaatetta  ja koirille isot satsit ruokaa.

Vähän aikaa sitten investoin myös uuteen suoristusrautaan.  Ja olen kyllä siihen niiiiiin rakastunut !  Tällä Cloud Ninella suoristuu minunkin sitkeä luonnonkihara hiuspehko ja  lisäksi saan taivuteltua nopeasti latvat vähän nätimmille kiharoille. Huikeen hyvä vehje, jonka löysin tori.fi:stä vajaalla kolmasosalla alkuperäisestä hinnasta. UIMAPUKU 1- EUROLLA- postauksessa mainitsin unelmoivani bikineistä, mutten vielä uskaltanut uskoa siihen, että sellaiset tulevaksi kesäksi ostaisin.  Noh toisin kävi, sillä löysin perjantaina Kuopion reissullani aivan ihanat bikinit korallin-oranssissa (tai jotain sinnepäin)  värissä!   Kyllähän mie vielä ehkä vähän koomisen näköinen niissä olen, mutta ainaskin on tavoitetta ainakin seuraavaksi 6 viikoksi, jona aikana voi ihminen tehdä itselleen ihmeistä - jos niin haluaa.


Minulla oli tavoitteena painaa alle 70 kiloa kesäkuun alussa, mutta tämän kuukauden takkuilun takia tuskin sinne enää kerkiän. No jollakin hirveellä riuduttamisella ehkä - mutta minä en halua kuihduttaa itseäni vaan saada lihasta läskin tilalle.  Silti,  otan tähän loppuun sellaisen kivan 6 viikon rutistuksen jonka aikana jos saisi ainakin sen muutaman kilon vielä pois!  Kesän aikana jos sitä voisi jatkaa projektia lomailuista ynnä muista huolimatta ja karistella loputkin kilot kesän aikana ja jatkaa hommaa pitkälle syksyyn.  65 kiloa olisi kiva painaa joskus sellaisessa sopusuhtaisen lihaksikkaassa vartalossa,  siihen olisin enemmän kuin tyytyväinen. Ehkäpä ensi kesänä sitten :)


<3 Henna
10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat biksut! Oon niin kade sulle! Sä olet aivan mahtava ihminen ja mulle suuri inspiraatio :) Pidä hauskaa! Uskon että tulet saavuttamaan toivepainosi :)<3

  ~Silja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hyvältä tuntuu lukea, että oon jollekin toiminut inspiraationa, voe mahoton <3 Elä nyt sentääsä kade kuitenkaa oo ;) Biksut muuten löytyi iha Henkkamaukalta että sinne siis biksuja hakemaan ! <3 oli hirveesti kaikkia ihananvärisiä malleja!

   Poista
 2. Et sinä mikään koominen näky ole, päin vastoin! Terve nainen joka nauttii elämästä, eikä suostu kangistumaan nykymaailman asettamalle langan laihalle kauneusihanteelle, nollakiloisuudelle! Kauniilta näytät, et koomiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanata etten näytä koomiselta! Kiitos sulle heidi <3 Minusta on vaan itsestä hyvinnii hauskaa, kun tuo kaikki ylimääräinen pakkautuu tuohon keskivartalolle, mutta sitten jalat on aina samanlaiset, semmoset rimppakintut :D Mutta onpahan persoonallinen figuuri ;) Mutta olen kyllä sitä mieltä että kauneutta ei mitata kiloissa, vaikkakin pukeutuminen on helpompaa u jokapaikkaa ei turvottele :)

   Poista
 3. Et ole kyllä munkaan mielestä yhtään koomisen näkönen, kuvittelet itse vaan :) Näistä sun blogissa olevista kuvista jo näkee että sen lisäks että oot ulkoisesti kaunis, susta huokuu se kuuluisa sisäinen kauneus ja siitä oon kyllä kateellinen! :) -j

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO se on sitte var´masti minun pään sisäistä kohinata, niin kuin moni muukii asia ;) Voi rakas j- , kiitos taas niin ihanasta kommentista ! et siekää näitten peruusteella voi kauhian "ruma" immeinen olla, missää muodossa<3

   Poista